Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bob Bilnaad – genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019

Naast Egeltje Plof kreeg ik van Hasbro Gaming ook Bob Bilnaad om uit te testen met de kinderen. Maar is het spel leuk genoeg om op het verlanglijstje van Sinterklaas te zetten? Je leest het in deze review.

Bob Bilnaad

Alleen de naam van het spel is al enorm hilarisch. Vooral de kinderen vinden het natuurlijk hartstikke grappig, want iedere keer als Bob Bilnaad valt, dan liggen ze met zijn tweeën helemaal in een deuk. Persoonlijk vind ik de Engelse naam trouwens een stuk grappiger, Plumber Pants. Maar ja dat begrijpen de kinderen dan weer niet.

Het spel

Is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Omdat Bob Bilnaad met zijn hoofd onder de gootsteen zit, probeert iedereen hem in de maling te nemen door zijn gereedschap af te pakken en aan zijn riem te hangen. Maar let op, want als de riem van Bob Bilnaad te ver zakt, dan heeft hij een leuke verrassing voor je in petto. En met een beetje pech voor de rest van de spelers ook.

Speelgoed van het Jaar

Bob Bilnaad is genomineerd voor speelgoed van het Jaar 2019 in de categorie 4-5 jaar. Je kunt nog tot en met 3 november stemmen op jouw favorieten tijdens de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

Wat vinden wij van Bob Bilnaad?

Naast de hilarische naam vinden de kinderen Bob Bilnaad superleuk! Vooral nadat ze er achterkwamen dat er water uit het spel komt als er teveel gereedschap aan zijn broek hangt. Want niks is leuker dan met water spelen.
Ik vind het vooral fijn dat dit spel niet ingewikkeld is, waardoor ze het samen kunnen spelen. Wel jammer dat vooral ik nat was, terwijl ik niet eens mee deed. Maar de lol die de kinderen daarom hadden is echt goud waard. Het is dus een absolute aanvulling op het Sinterklaasverlanglijstje.

Klein nadeeltje

Dat je het spel niet uit elkaar krijgt, waardoor het niet meer in de doos past. Maar dat is dan ook wel echt een heel klein nadeeltje. (En misschien doe ik gewoon iets verkeerd, dat kan natuurlijk ook).

Hebben jullie spellen van Hasbro Gaming in huis? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Deze blog bevat een affiliate link, meer informatie vind je in de disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.