Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zomer stationery goodiebox – it’s unboxing time met Studio Ins en Outs

Afgelopen week werd eindelijk, de lang verwachte, Zomer Stationery Goodiebox van Studio Ins en Outs bezorgd. Net als velen was ik enorm nieuwsgierig naar wat er allemaal in zou zitten. Helemaal omdat de goodiebox ook nog producten van andere webshops zou bevatten. In deze blog lees je alles over de goodiebox en wat ik er van vind.

Goodiebox

Dit jaar kwam Studio Ins en Outs met een superleuk idee. In samenwerking met Studio Stationery, Post en Papier, Hippe Kaartjes en Hebbers werd een goodiebox samengesteld met allemaal producten met het thema zomer, die ook nog eens gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld invulboeken. De goodiebox kon je bestellen voor EUR 39.95 exclusief verzendkosten.

Studio Ins en Outs

Bij het open maken van de goodiebox viel me al meteen iets op, er zaten drie maten bloemponsen van Vaessen Creative bij die bij Studio Ins en Outs vandaan moesten komen. Daarnaast zaten er ook nog eens drie stickervellen bij die supergoed bij de themaset tuinpret van juli passen. Hier ben ik echt superblij mee, want twijfelde al langer over de ponsen of ik ze wel of niet zou aanschaffen. En de stickers zijn echt een superfijne aanvulling op de hele zomerset.

Hebbers

Daarna viel het kleine envelopje van Hebbers me op. Ik heb nog nooit iets bij Hebbers besteld dus wist ook niet zo goed wat ik kon verwachten. Hierin zaten kleine achtergrondjes in diverse kleuren, die ik al goed heb kunnen gebruiken in mijn coronaboek. Maar dit is ook zeker wel een webshop, waar ik eens goed mijn ogen de kost ga geven, want van wat ik zag hebben ze er wel hele leuke dingen.

Studio Stationery

Al jaren vind ik de spulletjes van Studio Stationery erg leuk. En toen ik hoorde dat zij ook een bijdrage zouden leveren in de goodiebox verheugde ik me daar echt enorm op. In werkelijkheid viel dit me dus eigenlijk best wel tegen. Want ondanks de ontzettend leuke collectie die ze hebben, zat er slechts een rolletje washitape en een doosje met drie pennen in. Van beide kun je nooit genoeg hebben, maar ze hebben zo’n ontzettend leuke lijn met notebooks, notitieboekjes en kaarten. Het is gewoon jammer dat ze daar niks mee gedaan hebben in deze goodiebox. Oprecht een gemiste kans om hun collectie te promoten bij mensen die ze niet kennen.

Hippe Kaartjes

Hippe Kaartjes kende ik eigenlijk ook helemaal niet. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik zag wat zij zoal in de goodiebox hadden gedaan. Zo zaten er superleuke sluitstickers in, die ik nog niet heb, dus dat is wel echt leuk. Een notitieblokje waar je onder andere gewoon je krabbels op kwijt kunt en een notitieblok waar je je boodschappenlijstje op kunt schrijven. Als blogger kun je nooit genoeg notitieblokken hebben, dus die zijn altijd welkom. De webshop is ook echt een bezoekje waard.

Post en Papier

Post en papier ken ik al wel wat jaartjes. Al moet ik wel zeggen dat ik er al heel lang niks meer heb besteld, het is wel een webshop vol met vooral heel veel papierwaren. In de goodiebox zaten onder andere mini kaartjes met ijsjes erop, echt superleuk en handig om te combineren in een invulboek. Ook zaten er superleuke botanische stickers bij. Daarnaast zaten er ook nog drie vellen papier bij. Deze kunnen gebruikt worden als achtergrond, al vind ik het wel jammer, dat beide kanten bedrukt zijn met een andere print, wat het onmogelijk maakt om beide kanten te gebruiken. Dan had ik het leuker gevonden als ze eenzijdig gedrukt waren en er dan bijvoorbeeld zes in hadden gezeten.

Voor herhaling vatbaar

Hoewel ik van veel producten toch echt wel heel erg blij word, zal ik de goodiebox een volgende keer toch niet zo snel bestellen. Voor hetgeen wat je uiteindelijk krijgt vind ik dan vooral de prijs enorm tegenvallen. Ook anderen die ik sprak vonden de box wat tegenvallen. Ze waren vooral erg blij met de ponsen en stickers van Studio Ins en Outs zelf en zouden de overige producten dan ook niet zo snel zelf kopen. Ik heb inderdaad precies hetzelfde. Wellicht een tip voor Irene en haar team om volgende keer een nog meer SIO gerelateerde goodiebox te maken, dan weet ik bijna zeker dat ik hem zou kopen.

Heb jij de goodiebox ook besteld? Ik ben erg benieuwd wat je er van vond. Laat het me hieronder weten in de comments of op Instagram/Facebook onder het bericht van de blog.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. Loice
  27 juli 2020 / 7:43 am

  Vond het ook erg tegenvallen en uiteindelijk zonde van het geld

  • Marieke
   Auteur
   27 juli 2020 / 7:48 am

   Helaas heb ik er meer gehoord die het vonden tegenvallen. Wel heel jammer, want het concept is echt heel erg leuk!

  • Marieke
   Auteur
   22 juli 2020 / 12:18 pm

   Zeker wel, alleen jammer dat een aantal producten dus niet of nauwelijks gebruikt gaan worden.

 2. Nathalie
  22 juli 2020 / 9:58 am

  Leuke blog! De goodiebox heb ik bewust niet besteld. Voor dat bedrag van bijna 47 euro (incl. verzendkosten) wil ik toch graag vooraf weten wat ik krijg. 😉 En als ik je foto’s zie, heb ik geen spijt. Het ziet er wel leuk uit, maar ik vind het geen 47 euro waard.
  Iedere maand de themasets bestellen (of 2 sets in 2 maanden :-D) telt ook best op, maar dan weet je wat je krijgt. Dat je bij SIO nu de effen paperpacks los kunt bestellen vind ik echt super! Die gebruik ik toch het meeste.

  • Marieke
   Auteur
   22 juli 2020 / 10:51 am

   Dank je wel. Ik wilde vooral heel eerlijk zijn, want wat je zegt is wel zo, het is een hoop geld voor iets waarvan je niet weet wat het is.
   En ik doe dit eigenlijk ook verder nooit, maar mijn nieuwsgierigheid won het haha.
   Ja die effen paper packs zijn ideaal, hopelijk zijn alle kleuren blijvertjes. Denk dat ze daar bij SIO echt wel goed aan doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.