Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 32-2020 – laatste loodjes, eindelijk vakantie en verjaardag

Eindelijk was het de laatste week voor de vakantie. De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar zo voelde het ook echt. Gelukkig kreeg ik donderdag om half twaalf dan toch echt vakantie en de man was ook nog jarig. Kortom weer een week vol met van alles en nog wat. Je leest het in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

Aangezien ik op een pakketje moet wachten, lees ik tijdens mijn middagpauze lekker een boek, terwijl ik geniet van een heerlijke salade met garnalen.

Mijn bink kreeg op de bso een tattoo op zijn arm, daar moest ik uiteraard wel even een foto van maken.

De nieuwe slippers van mijn tuttebel en mij, die ik bestelde bij The Little Green Bag, werden tussen de middag bezorgd en daar moest ik natuurlijk een flatlay van maken.

Dinsdag

Mijn vriendin is nog op vakantie en mijn andere skatemaatjes kunnen niet, dus ga ik met de man en mijn olijke duo een rondje doen. Zij op de fiets en ik op mijn skates. Hoewel het tempo niet hoog ligt, is het wel echt heerlijk.

Woensdag

Op de bso helpt mijn bink de waterpomp maken en dat is natuurlijk wel een serieuze zaak. Gelukkig maakte één van de leidsters een foto.

Als ik de kinderen heb opgepikt van de bso, rijd ik meteen door naar mijn skatemaatje, die ook kapster is. Ze knipt de kinderen zodat ze al lekker een vakantiecoupe hebben.

Donderdag

Hoe blij kun je worden van een nieuw blad aan je Monstera? Nou heel erg blij. Het is gewoon zo gaaf om te zien hoe zo’n blad zich gaat ontwikkelen.

Vrijdag

Mijn collegaatje trakteerde zichzelf laatst op Nike Air Force 1 sneakers, die echt supertof zijn. Aangezien ik nieuwsgierig werd, ging ik ook kijken naar deze sneakers en vond echt superleuke. Die natuurlijk overal al uitverkocht waren. Na een week niet kijken vond ik ze ineens op Sneakerbaas in mijn maat. Na kort overleg met de man, die ook twee paar Nike Air Force 1 sneakers heeft, bestelde ik ze. En ze zijn zo ongelooflijk tof. Ze ruiken zelfs lekker.

Mijn bink leest graag, gelukkig. Als hij eenmaal in een boek zit, dan vergeet hij alles in zijn omgeving.

‘s Avonds gaan we met zijn vieren vrij zwemmen bij de zwemvereniging. Goed begin van onze vakantie.

Zaterdag

We vieren het feestje van een klein vriendinnetje vandaag. Dat is echt hartstikke gezellig. De kinderen kunnen heerlijk afkoelen in het zwembad, want dat is wel echt heel erg nodig met dit hele warme weer.

Ook de man is vandaag weer een jaartje ouder geworden en speciaal daarvoor gaan we gezellig bij de Beren eten. We doen aan sharing dinner, wat echt superleuk is om te doen en echt een aanrader als je eens iets anders wilt eten. De kinderen genoten ook weer enorm van het uiteten gaan hier.

‘s Avonds komen er nog vrienden langs en ook dat is nog hartstikke gezellig met de heren van Di-rect op de achtergrond.

Zondag

Ik begin de ochtend met een rondje skaten samen met mijn vriendin en haar man. Omdat we het er nu van willen nemen in verband met het warme weer, doen we een grote ronde en tikken de twintig kilometer aan.

Eenmaal thuis kan ik zo aan het ontbijt aanschuiven en trakteer ik mezelf op een lekkere ciabatta met Schwarzwälder Schinken.

Omdat het zo warm is, gaan we ‘s middags lekker verkoeling zoeken in de tuin bij mijn vriendin en haar man. De kinderen spelen de hele middag in het zwembad. Vlak voordat we gaan eten kleden ze zich om en spelen nog even heerlijk binnen.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.