Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hoera 6 jaar Marieke Blogt – tijd voor een feestje met een winweek

Het is alweer zes jaar geleden dat ik mijn eigen website kreeg en los kon gaan op mijn eigen online stukje van het wereldwijde web. Van de zwangerschap van mijn tuttebel tot aan persoonlijke verhalen, reviews, recepten en veel meer, alles passeerde wel de revue. Aangezien het vijfjarig jubileum vorig jaar werd overschaduwd door het overlijden van mijn broer, pak ik dit jaar grootser uit dan ooit en kun je meedoen aan allerlei winacties tijdens de winweek.

Hoe het allemaal begon

Al jaren blogde ik op een WordPress.com account, waar niks mis mee is, maar ik wilde meer. Echt mijn eigen website vormgeven met een thema wat ik zelf uit kon kiezen uit honderden beschikbare thema’s en waar ik alles zelf in aan kon passen. Na veel proberen, aanpassen en ontdekken is mijn site inmiddels echt mij geworden. Al zal ik altijd wel doorgaan op de achtergrond met aanpassen en dingen blijven vernieuwen.

Bezoekers

De afgelopen zes jaar hebben heel wat bezoekers mijn website gevonden, via Google, social media, maar ook door anderen die de link doorstuurden naar bekenden of deelden op hun sociale media kanalen. Het hoogtepunt vond dit zesde jaar plaats in januari, nadat ik een blog over zwemles postte. Mijn blog werd ruim 47.000 keer bezocht en ik wist oprecht niet wat me overkwam. Ook wist ik, dat ik daarna nooit meer dat aantal zou evenaren, maar het geeft al een kick om te kunnen zeggen dat je zoveel bezoekers hebt gehad. Zelfs de hosting ging vragen wat er gebeurd was, omdat er zoveel verkeer ineens op de site was.

Best gelezen blogs

De afgelopen jaren kwamen er heel wat blogs online. En zie ik ook echt wel verschil in blogs. Ik merk dat ik steeds meer groei in het schrijven van mijn artikelen. Meestal zijn het de persoonlijke verhalen die het goed doen. Maar ook de blogs die hoog scoren op google worden iedere maand nog volop gelezen. Uiteraard maakte ik even een lijstje met de best gelezen blogs van de afgelopen jaren.

Nog lang niet klaar

De coronacrisis zorgde ervoor dat ik mijn blog wat meer links liet liggen. Tuurlijk kwamen er wel blogs online, maar de helft van de tijd waren dat er maar twee. En dan kwam eigenlijk alleen mijn weekoverzicht maar op de geplande dag online. De blogs van vrijdag schreef ik voornamelijk op vrijdag zelf, omdat ik me er eerder gewoon niet toe kon zetten. Het thuiswerken en de kinderen lesgeven zorgde er voor dat ik sowieso de laptop nauwelijks aanraakte. De blogs die normaal op woensdag worden gepost werden bijna helemaal geskipt. Hopelijk gaat het me weer lukken om op regelmatige basis te bloggen, maar lukt dat niet, dan maak ik me er nu in ieder geval minder druk om. Ik merk namelijk dat jullie wel mijn blog blijven bezoeken, ook als ik niks post en daar ben ik jullie wel echt dankbaar voor. Feit blijft wel dat ik voorlopig nog lang niet klaar ben met bloggen. En ik gewoon lekker content met jullie blijf delen.

Feestje vieren

Omdat mijn blogfeestje vorig jaar behoorlijk overschaduwd werd door het overlijden van mijn broer en omdat ik jullie graag wil bedanken voor het lezen van al mijn blogs, heb ik besloten om dit jaar meer uit te gaan pakken dan normaal. Daarom zullen er de komende week diverse winacties online komen, waarbij er voor ieder wat wils te winnen valt. Mijn dank gaat alvast uit naar alle webshops die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Houd mijn blog dus in de gaten voor meer informatie en leuke prijzen.

Voor nu wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle support en het blijven bezoeken en lezen van mijn blogs. Zonder jullie had ik het wellicht allang opgegeven.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 19 juni 2020 / 4:14 pm

  Wat goed, gefeliciteerd en op nog vele jaren op de blog wereld 🙂

  • Marieke
   Auteur
   19 juni 2020 / 6:21 pm

   Dank je wel! 🙂

 2. Marian B
  16 juni 2020 / 7:41 pm

  Gefeliciteerd!

 3. Marja Legius
  16 juni 2020 / 8:07 am

  Van harte gefeliciteerd

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2020 / 8:44 pm

   Dank je wel!

 4. Monique
  15 juni 2020 / 8:14 pm

  Van harte gefeliciteerd met je 6 jarig jubileum!! Super leuk elke keer je blogs, ik lees ze met veel plezier! Xxx

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2020 / 8:26 pm

   Dank je wel en wat leuk om te lezen!

 5. Irma Schot
  15 juni 2020 / 6:45 pm

  (En dan te bedenken dat ik je zelfs al langer dan die zes jaar “lees”)

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2020 / 7:23 pm

   Hahaha ja heel wat langer zelfs 😉

 6. 15 juni 2020 / 6:20 pm

  Gefeliciteerd lieve Marieke met je 6e blog verjaardag! Maak er een mooie feestweek van.
  Liefs, Inge

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2020 / 7:23 pm

   Dank je wel lieve Inge!

 7. Leandra
  15 juni 2020 / 6:13 pm

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Een welverdient feestje voor jezelf!

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2020 / 7:23 pm

   Lief dank je wel!

 8. Mirjam Hellingman
  15 juni 2020 / 6:09 pm

  Gefeliciteerd met je 6-jarig jubileum. Ik begrijp heel goed dat je dit vorig jaar niet kon vieren en het zal nog steeds moeilijk zijn, omdat je je broer moet missen. Heel veel succes met je blog!

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2020 / 7:24 pm

   Lief dank je wel!
   Ja vandaag viel best zwaar, maar hij zou niet anders willen dan dat ik er nu een feestje van maak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.