Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Maandoverzicht foto’s van Instagram – januari 2020

De eerste maand van 2020 is gewoon alweer voorbij. Een maand lang heb ik nagedacht over wat ik nu met mijn maandoverzicht zou doen. En het gaat op de schop. Het is tijd voor veranderingen. Hoe en wat lees je hieronder.

Veranderingen

Het hoge woord is er uit, het is tijd voor verandering. En dat betekent geen maandoverzicht meer, althans niet zoals je het gewend was van me. Alles wat we doen in een maand, staat ook al in de weekoverzichten en is dus eigenlijk dubbelop. Wel heb ik besloten dat ik aan de hand van de tien leukste, mooiste, grappigste of soms verdrietigste Instagram foto’s toch een soort van terugblik wil geven.

Eerste dag 2020

De eerste dag van 2020 begon goed met chillen en op visite gaan bij Opa en Oma Vrachtwagen. En ik legde mijn tuttebel vast. De eerste van vele foto’s van haar die nog zullen volgen.

Naar Blijdorp

Samen met mijn olijke duo ging ik naar Blijdorp, iets wat we al veel te lang niet meer hadden gedaan. En het was echt heerlijk. De dieren lieten zich goed vastleggen op de camera.

Momlife

Iedere moeder kent het wel, alleen naar de wc gaan om een rustmomentje te pakken. Helaas trappen kinderen daar meestal niet in. Zo ook mijn kinderen en dus pakte de man, die normaal nooit uit zichzelf een foto maakt van mij en de kinderen, deze foto. Die op Instagram natuurlijk goed geliket werd. En ik nog niet eerder op mijn blog gedeeld had trouwens.

Laatste keer meezwemmen

Mijn tuttebel begon in januari met zwemles, wat ze echt heel erg leuk vindt om te doen. Als ouder mag je dan drie keer meezwemmen. De eerste en de laatste keer zwom ik met haar samen en dat was erg gezellig!

Uiteten

We gingen onverwachts, de avond voor mijn verjaardag, met zijn viertjes uiteten. Dat was ontzettend gezellig en lekker. Gelukkig kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon van De Beren en kunnen we dus binnenkort weer gezellig met zijn viertjes gaan eten.

Mijn verjaardag

Uiteraard mag mijn verjaardag niet ontbreken. Ik heb een heerlijke verjaardag gehad en werd genoeg verwend door man, kinderen, familie en vrienden.

Monstera

Hoe blij kun je worden van een plant? Ik kan je zeggen heel erg blij. Vooral als je het proces van een nieuw blad helemaal meemaakt met dit als eindresultaat.

Vriendinnen

Mijn vriendin legde onze dochters vast tijdens een kroelmoment op school. Dit doen ze regelmatig op woensdag en gelukkig maar dat er dan foto’s van gemaakt worden, want ik mis dit soort momenten vaak, omdat ik dan aan het werk ben.

Oefenen

Mijn bink en ik oefenden twee dagen de borstcrawl in het zwembad, zodat hij de herkansing voor briefje zwemmen zou halen. En dat was heel erg fijn en vooral nodig dat wij ook even qualitytime samen hadden.

B-diploma

Op de laatste dag van januari haalde mijn bink zijn B-diploma en wat zijn wij ongelofelijk trots op hem. Hij heeft het toch maar mooi gedaan. Beter konden we januari niet afsluiten.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.