Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zon, lente en verandering thuis – Mariekes Weekly #14

Wat een heerlijk weer hebben we gehad de afgelopen dagen. En wat was ik toe aan de lente en de zon, vooral de zon! Zeker nadat er een verandering bij ons thuis plaatsvond. Dit en meer lees je in Mariekes Weekly #14.

Maandag

Tweede paasdag brachten we door op de melkveeboerderij van boer Aantjes, tijdens de AH Buitendag.

Dinsdag

Erik gaat vandaag aan zijn nieuwe baan beginnen. En ik heb mijn officiële eerste werkdag bij de nieuwe organisatie, na de fusie van 1 april. En dat vieren we met een cupcake. Waarvan ik overigens niet weet of die lekker is, ik eet namelijk alleen een stukje toblerone en geef hem daarna aan mijn collega.

Woensdag

Geniet ik weer van een mooie zonsopgang. Uiteraard ook weer vastgelegd, zonder filter.

‘s Middags krijg ik weer een geweldige foto doorgestuurd van de opvang. In verband met de privacy van het kindje is deze op de foto versierd met een hartje 😉

Donderdag

Word ik verrast met een pakketje Slow Tea van Pickwick. Mijn vriendinnetje was zo lief om deze op te sturen naar me. Echt zo superlief!

‘s Avonds eet ik een heerlijke maaltijdsalade. En eet ik helaas, voor de derde achtereenvolgende avond alleen met de kinderen. En schuift Erik pas aan als wij al klaar zijn. Ben vast een piepert, maar moet er enorm aan wennen dat hij, door zijn nieuwe baan, gewoon veel later thuis is dan voorheen. Een verandering waarvan ik wist dat die kwam, maar toch best heftig is, omdat ik alles ineens alleen moet doen, van kindjes ophalen tot koken. En omdat ik het gewoon enorm ongezellig vind. Onze avonden zijn al kort, maar worden nu alleen maar korter. Maar komt vast goed, eer we een maand verder zijn.

Vrijdag

Ga ik ‘s ochtends met Giulia op kraamvisite bij een vriendin en het is erg gezellig.

‘s Middags schrijf ik wat kaartjes aan mensen die wel een kaartje kunnen gebruiken, zomaar en als bedankje. De kinderen spelen heerlijk buiten met nog wat andere buurkindjes.

Zaterdag

Genieten we heel erg van het mooie weer in de tuin bij vrienden. En kunnen we zelfs al in de tuin eten. Kom maar door met de lente, de zon en veel lange warme avonden, zodat we lekker buiten kunnen eten.

Zondag

Om kwart over zeven loop ik al buiten en het is echt al lekker weer. Het is eigenlijk al te warm om met een jasje aan te lopen. Binnenkort maar eens wat shirtjes aanschaffen.

Rond kwart over negen zitten we in de auto onderweg naar Rotterdam, voor een dagje Blijdorp. We zijn niet de enige, maar toch vind ik het nog meevallen wat drukte betreft. Al is dat wel anders als we weer richting uitgang gaan, want tegen die tijd is het wel echt heel druk.

Helaas sluit ik dit weekend af met migraine, wat toch een beetje een domper is, na zo’n gezellig weekend.

Hebben jullie ook zo genoten van het weer? En ben je ook een hardloper, zo ja, waar koop jij je hardloopkleren? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 11 april 2018 / 2:21 pm

  Geen hardloper maar wel een fan van mooi weer! Heerlijk he dat buiten zijn

  • Marieke
   Auteur
   15 april 2018 / 8:57 pm

   Ja ik kan daar dus geen genoeg van krijgen, kijk nu al uit naar komende week, ook al moet ik dan werken.

 2. 9 april 2018 / 4:13 pm

  Wat een fijne week! Heerlijk he dat mooie weer. Wij hebben ook genoten afgelopen weekend. Blijdorp is altijd leuk.

 3. Jessica
  9 april 2018 / 8:25 am

  Wat goed zeg dat je al was wezen hardlopen voordat jullie weggingen. Ik koop mijn sportkleding altijd in de sportwinkels in de stad. Heb ze ook wel bij Kruidvat vandaan toen er zo’n actie was en vind dat het zo lekker zitten. Online beviel me niet zo.
  Fijne week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.