Schoolfotograaf – What to wear – Outfit of the day

Nu het schooljaar inmiddels al een paar maanden bezig is, is het ook weer tijd voor de schoolfotograaf. Maar wat ga ik de kinderen aan doen?

Twee keer

Mijn bink heeft het geluk dat hij dit jaar twee keer op de foto mag bij de schoolfotograaf. Zowel op school als op de BSO komt de schoolfotograaf langs. De foto’s van school zijn inmiddels al gemaakt. En hebben we zelfs al in huis en zijn eigenlijk best heel erg leuk geworden, dat schijnt ook wel eens anders te zijn.

Samen

Zowel op de BSO/KDV als op school mogen ze samen op de foto. Bij die eerste wordt dat altijd ontzettend netjes geregeld. Complimentje voor de juffen van de opvang. Alleen op school ging dit niet lukken, omdat dit op woensdagmiddag gepland stond en ik dan altijd werk. Maar omdat ik toch een foto van ze samen krijg, was dat nu ook niet zo’n ramp.

Outfit van mijn tuttebel

Voor mijn tuttebel had ik meerdere outfits in gedachten, maar koos ik uiteindelijk voor dit leuke Z8 jurkje met Z8 legging.

Outfit van mijn bink

Voor mijn bink vond ik het toch nog wat lastiger om wat samen te stellen. Maar ook dat is uiteindelijk gelukt. Ik koos voor hem voor een gave broek van Z8 en een stoere longsleeve met de tekst “It’s good to be me” erop. Een lekker eigenwijze tekst, die wel heel erg goed bij mijn bink past 😉

Nog even geduld

Want de foto’s werden pas aan het begin van deze week gemaakt, maar met deze outfits en mijn twee superleuke kinderen (heus niet bevooroordeeld of zo) kan het haast niet anders dan dat de foto’s erg leuk zullen zijn. Overigens maakt Angela, de schoolfotograaf van de opvang altijd erg leuke foto’s dus aan haar zal het ook zeker niet liggen.

Zijn jullie kinderen al op de foto geweest bij de schoolfotograaf? Zo ja, wat hadden ze aan? Ik lees jullie reacties graag in de comments hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 1 december 2017 / 8:05 am

  Leuk om te zien dat de kinderen mooi aangekleed naar de schoolfotograaf gingen.

  • Marieke
   1 december 2017 / 11:07 pm

   Dank je wel! Lief!!

 2. 14 november 2017 / 11:40 pm

  Met die kleertjes hebben ze er vast goed op gestaan! Leuk!

  • Marieke
   15 november 2017 / 8:54 pm

   Ja hè dat denk ik ook wel 🙂

 3. 10 november 2017 / 9:21 pm

  Leuke outfits heb je samengesteld zeg. Matchen ook nog met elkaar! Hier werden dit jaar alleen maar klassenfoto’s gemaakt, helaas.

  • Marieke
   10 november 2017 / 9:38 pm

   Dank je wel! Bewust zo gekozen dit keer 🙂 Oh dat is jammer zeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen