Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week 15 – de verloskundige

We zijn voor het eerst naar de verloskundige geweest deze week. Helaas had ik geen afspraak met een van mijn favoriete verloskundige, maar met iemand die voor mij nieuw is.

De verloskundige

Gelukkig hadden we allebei wel een klik  met de verloskundige. Dat scheelt een hele hoop. Bij de zwangerschap van Luca hadden we er eentje waarmee het echt niet klikte. En niets is zo vervelend als je niet op je gemak voelen bij de verloskundige.

Het hartje

Na de algemene vragen en informatie, mocht ik op de behandeltafel gaan liggen. Vandaag zouden we voor het eerst het hartje horen. Voor Luca duurde het allemaal veel te lang en begon te huilen. Mijn man is toen met hem naar de gang gegaan. Het duurde zeker tien minuten voordat de baby was gevonden. Hij lag op dezelfde plek waar Luca ook altijd lag. Blijkbaar is het een lekker plekje. En ineens was daar het hartje, wat blijft dat bijzonder om te horen. Ineens weer het besef dat er een kindje in jouw lichaam groeit. Gelukkig mag ik daar nog een hele tijd van genieten!

Extra echo

Omdat het te lang duurt voor de 20 weken echo, hebben we ook besloten een extra echo te maken, zodat we al eerder het geslacht weten. Nog een paar daagjes wachten en dan weten we het. Maar uiteraard meer daarover volgende week!

Tot volgende week!
Groetjes Marieke

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.