Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Terugblik 2014

Het jaar waarin wij jullie konden vertellen dat wij een meisje verwachtte.
Het jaar waarin Luca aan zijn neusamandel werd geopereerd en ik me voor het eerst een waardeloze moeder voelde, omdat ik hem hier niet voor kon beschermen.
Het jaar waarin vriendschappen nog hechter werden.
Het jaar waarin wij voor het laatst met zijn drietjes op vakantie gingen. En we een topvakantie hadden in Luxemburg.
Het jaar waarin Giulia Elisa geboren werd en ik dat allemaal zelf mocht doen, zonder keizersnede, waar ik echt nog steeds heel erg trots op ben.
Het jaar waarin wij met zijn viertjes op vakantie gingen naar Spanje, met het vliegtuig. Wat vonden we het spannend en wat deden de kinderen het ontzettend goed. En wat hebben we genoten van deze zonvakantie. Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉
Het jaar waarin Luca ook nog eens buisjes kreeg en ik me wederom een waardeloze moeder voelde.
Het jaar waarin Luca naar de peutergroep ging en ik voor het eerst moeite had met het loslaten van Luca. En ik huilde toen ik hem voor het eerst achterliet bij de peuters en hij in huilen uitbarstte.
Het jaar waarin Luca opgroeide van dreumes tot peuter. En weer razendsnel ontwikkelde.
Het jaar waarin wij Luca’s tweede verjaardag vierden met een grote Bumbataart, waar we ook collega’s blij mee konden maken :p
Het jaar waarin wij samen naar Londen gingen met de bus en de boot, een ervaring om nooit meer te vergeten, maar om ook zeker niet meer op die manier over te doen.
Het jaar waarin wij afscheid moesten nemen van Femke, de lieve lab van mijn ouders. En ik ontdekte dat mijn moeder net als ik erg mooi kan dichten als ze verdriet heeft en mij tranen en kippevel bezorgde. Kus voor jou, mam!
Het jaar waarin wij Kerst vierden in joggingbroek, maar wel uitgebreid aten.
Het jaar dat wij wederom af willen gaan sluiten bij lieve vrienden. Dit jaar gaat het wel gewoon door hoor, alhoewel dat bij ons natuurlijk niet altijd vanzelfsprekend is 😉

Kortom het was weer een supermooi jaar, op naar 2015, dat ook dat maar een mooi, gezond en liefdevol jaar mag worden voor ons, maar ook voor jullie!!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.