Me-time, Rotterdam en pyjamadag – Mariekes Weekly 47-2019

Wat een lekker weekje hebben we achter de rug zeg. Wederom werd er veel gesport. Genoot ik van Rotterdam, me-time en de pyjamadag die we onverwachts hadden. Wat we nog meer deden lees je in de nieuwe Mariekes Weekly. Lees je weer mee?

Maandag

Naast een nieuwe week is ook de nieuwe week van het fit-programma begonnen. En die begint al meteen met een pittige workout. Helaas gaat het sporten minder lekker dan ik zelf hoopte, maar goed ook dat hoort erbij. Wel ben ik trots op mezelf, want ik doe het toch maar wel gewoon.

Dinsdag

Begint de ochtend met twee kroelkipjes. Zo zie ik ze toch het allerliefste.

Tussen de middag loop ik samen met mijn collegaatje een rondje. En ineens zie ik dat op een bepaald punt veel hotspots ineens bij elkaar komen. Welke herken jij?

Woensdag

Is de man met mijn binkie naar de voetbal en als ik thuis kom, begin ik met koken, maar doe ik ondertussen ook nog de tweede workout van deze week. Wat makkelijk kan, want met het klaarmaken van boerenkool heb je daar alle tijd voor.

Donderdag

De kinderen mogen hun schoentje zetten. Normaal doen we dit op zaterdag, maar aangezien ze zo vroeg wakker waren afgelopen zondag, doen we het nu maar vandaag. Scheelt toch dat ze morgen vroeg op moeten voor school.

De man heeft een vergadering en zodra de kinderen op bed liggen, begint mijn avondje me-time. Met mijn theetje, haakwerk en één van mijn favoriete series, Riverdale, kruip ik in mijn hoekje van de bank.

Vrijdag

De kinderen zijn er, zoals ik al voorspelde, lekker vroeg bij. Ze vinden het maar wat raar dat de Pieten blijkbaar hebben liggen lezen in hun boeken. Ik moet er stiekem wel om lachen.

Mijn tuttebel mag vandaag weer naar logopedie toe en ze doet weer goed haar best. De logopediste is zelfs verbaasd als ze op een plaatje een woord voorleest en ook nog goed spelt.

Omdat ze onder schooltijd naar logopedie gaat, breng ik haar nog voor het laatste halfuurtje terug naar school. Jammer genoeg voor mij heeft het geen zin om terug naar huis te gaan. Dus loop ik nog even naar het winkelcentrum toe om te kijken of de ballen van Fred van Leer nog worden verkocht bij Shoeby. Gelukkig voor mij hebben ze nog de ballen die ik graag wil hebben. Heb je ze ook al gescoord?

’s Middags heeft mijn tuttebel een speeldate bij ons thuis en ze spelen gezellig met zijn drietjes. En picknicken zelfs met chippies onder de tafel.

Na het zwemmen gooi ik er nog een workout tegen aan en is het daarna nog even tijd voor een #selfcarefriday momentje met een heerlijke masker.

Zaterdag

Staan we om half negen al weer lekker te blauwbekken langs de lijn. De jongens hebben helaas een slechte wedstrijd en ze verliezen dan ook met 5-12.

Na de wedstrijd gaan we naar huis, want het dressoir wat we pas kochten wordt omgeruild voor een andere. En dit voelt zoveel beter. Ik ben echt zo blij met de nieuwe kasten. Alsof ik nu eindelijk volwassen geworden ben of zo.

’s Middags gaan we bij vrienden op visite en blijven daar lekker eten. Uiteindelijk gaan we pas om kwart over tien weg. En de kinderen hebben het echt supergoed gedaan.

Zondag

De kinderen willen graag een pyjamadag en wie ben ik om daar tegen in te gaan. Zo heb ik zelf ook de tijd om wat blogs voor te bereiden en om eindelijk met mijn #samensterkerswap te beginnen.

En genoten wordt er van deze pyjamadag. Zo wordt er een film gekeken, gekleurd en met Lego gebouwd. Echt een chilldagje dus.

Ook doe ik nog even een workout, dit keer driekwartier. Het is pittig en vooral bij de schuine buikspieren krijg ik last van pijn in mijn bovenbeen. Zo ontzettend balen, want ik wil het graag goed doen. Maar ja morgen weer beter.

Zo is week 47 ook al weer voorbij. En wat kijk ik al uit naar volgend weekend. Het is namelijk weer tijd voor mijn weekendje alleen weg. Dit keer wel met een wat vollere agenda dan vorig jaar.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen