De week van Marieke 04-2020 – monstera, streetart en zwembad

Het was een pittige week, zowel op het werk als thuis. Heb mezelf weer wat beter leren kennen. Gelukkig hebben we ook nog mogen genieten, ondanks alle drukte, van bijvoorbeeld mijn monstera, streetart in Rotterdam en één op één tijd in het zwembad met mijn bink.

Maandag

Was ik stiekem nog een klein beetje jarig, ik kreeg nog een kaartje en cadeaubon van mijn collega’s voor mijn verjaardag.

Dinsdag

We bestelden weer eens een lekker verspakket. Vooral de kip tandoori valt bij de kinderen in de smaak, omdat deze niet zo pittig is als de kip tandoori van Knorr. Daarnaast is deze ook goed gevuld met groenten, dus meteen een win win situatie.

Als de kinderen op bed liggen, doe ik een workout Studio Strength. En ondanks dat het best pittig is, ligt deze workout me goed, al ben ik wel gesloopt aan het einde.

Nooit geweten dat planten zo gaaf kunnen zijn. Mijn Monstera groeit als een malle, maar de ontwikkeling van de bladeren is echt geweldig om te zien. Van rolletje tot blad en wat voor een blad.

Woensdag

Ik pik de kinderen op van de bso en als ik thuiskom, ligt de nieuwe themaset van Studio Ins en Outs al weer in de brievenbus. Ik ben verliefd op de kleuren van deze set, zo zacht en echt heel erg mooi.

Donderdag

De man heeft koffie nodig en dus loop ik in mijn pauze naar Simon Levelt om koffie te halen. Onderweg kom ik deze toffe streetart tegen van Oxalien. In Rotterdam vind je hier meer werk van en ik vind dit echt een meerwaarde hebben voor de stad. Het ziet er zoveel beter uit op de muren van vervallen panden.

Vrijdag

Beginnen we de dag bij de huisarts, bij de een worden oren uitgespoten en komen de buisjes, die er vanaf veertien maanden al in zaten, meteen naar buiten. En krijgt de ander een bloedonderzoek onder andere voor vermoeidheid.

Op de bso had mijn bink al meerdere keren pigs in blankets gemaakt en wilde dit thuis ook graag doen. Dus eten wij tussen de middag, de door hun zelfgemaakte knakworstjes in bladerdeeg. En dat smaakt hartstikke lekker.

Ik ben weer superblij met mijn nieuwe nagels. Cateye purple, maar in een bepaald licht zijn mijn nagels groen en dat was precies wat ik wilde.

Tijdens het doen van de boodschappen vanmorgen nam ik ook nog twee bossen tulpen mee, het kan weer, dus dat wordt weer bijna iedere vrijdag een Fresh Flower Friday in Instastories.

Supertrots op mijn tuttebel die haar eigen verlanglijstje maakte, voor welke gelegenheid weet ik niet precies, maar ik denk haar verjaardag of anders Sinterklaas 2020 of zo. Ze is er in ieder geval lekker op tijd bij.

De kinderen mogen zwemmen en mijn tuttebel heeft er enorm veel zin in. Hoe het mijn bink verging, konden jullie al eerder lezen.

Zaterdag

De man verft onze slaapkamer en is niet heel erg blij met de kleur en dat is zacht uitgedrukt. Hij weet heel zeker dat dit niet de kleur is die we hadden gezien. En als hij een andere pot bij gaat halen, blijkt dat dus ook het geval te zijn. Er blijken twee soorten kleuren met deze naam te zijn en de verkoopster heeft bij het eerste blik de verkeerde kleur gemengd.

Zondag

Mijn tuttebel heeft afgelopen vrijdag Playmobil weer ontdekt en is daar al heerlijk mee aan het spelen als ik uit bed kom.

Mijn bink en ik brachten voor de tweede keer dit weekend samen een bezoek aan het zwembad, om extra te oefenen op de borstcrawl. En het gaat al een stuk beter nu hij er meer de rust voor heeft.

Er werd een laag van de juiste kleur op de muur aangebracht en deze is echt vele malen beter qua kleur dan die er gisteren op ging. Al vond ik die kleur ook mooi.

Het weekend hebben we lekker afgesloten met een heerlijke wandeling in onze achtertuin, terwijl de kinderen voor ons uit fietsen.

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen