Bye bye December – terugblik op de maand december

Allereerst wens ik jullie een heel gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad. Ondanks dat we 2017 achter ons hebben gelaten, neem ik jullie nog even mee terug naar de maand december. December staat bij ons, net als bij anderen, altijd in het teken van de feestdagen. Naast Sinterklaas en Kerstmis, is Luca ook nog eens jarig. Zoals iedere december was het dus weer een drukke maand, maar wel een hele fijne.

Sinterklaas

Begin december kwam Sinterklaas langs, dit keer vierden we het bij mijn schoonmoeder. De kinderen werden echt enorm verwend.

Hemakerstevent

Op 7 december vond het Hemakerstevent plaats en mocht ik voor het eerst naar een heus persevent. Ik voelde me enorm vereerd. En wat was het gaaf. Ik vond het zo leuk om andere bloggers te ontmoeten, dat ik nu al uitkijk naar een eventueel volgend event.

Luca’s feestje

Mijn kleine binkie werd alweer vijf jaar. Bizar hoe snel de tijd gaat, voor mijn gevoel is hij pas gisteren geboren.

Kinderfeestje

We vierden Luca’s eerste kinderfeestje. We gingen naar Monkey Town. Het kostte wat, maar voor nu zeg ik, volgend jaar doen we het weer. Geen zooi thuis. En de kinderen kunnen heerlijk uitrazen. Daarnaast is het supergoed verzorgd. Dus het is echt een aanrader.

Kerstmis

Vierden we dit jaar vier keer. We brachten de zaterdag voor kerst door bij mijn schoonmoeder. Kerstavond waren we heerlijk met zijn viertjes. Eerste kerstdag kwamen mijn zwager en zusje gezellig langs. En tweede kerstdag brachten we gezellig door bij mijn ouders.

Kerstvakantie

We hadden nog twee daagjes samen, waarin we veel gedaan hebben. Zo ben ik begonnen aan het opknappen van Giulia’s stokke tripp trapp en heeft Erik in huis het een en ander gedaan. Ik verzilverde mijn kerstpakket van mijn werk bij Xenos en kocht een hele gave bakkerskast. Daar ben ik echt zo blij mee. Ook met de inrichting zo.

Oud en nieuw

Vieren we dit jaar gezellig in een huisje op de Veluwe. Samen met mijn schoonmoeder, mijn grote liefdes en Eriks oudste zoon.

Vooruitblik

Januari is begonnen en wat kijk ik uit naar een normale maand, zonder gekke dagen ertussen. Alhoewel ik ben ook nog ergens jarig deze maand en met een beetje geluk ben ik dan ook nog op businesstrip naar Londen.

Hoe was de maand december voor jullie? Ook zo toe aan weer een normale maand, even lekker niks? Ik lees jullie reacties weer graag hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 7 januari 2018 / 3:09 pm

  Het mag nog net of net niet meer… Maar: de beste wensen voor 2018! Klinkt als een fijne decembermaand, maar idd, morgen weer in het gareel is ook wel heel erg fijn 🙂

  • Marieke
   7 januari 2018 / 9:22 pm

   Hahaha van mij mag het nog wel hoor. Nadeel van een week vakantie, dan mag ik al mijn collega’s ook nog even langs gaan, zucht haha.
   Het was een hele fijne decembermaand, maar nu is het ook echt weer heerlijk!! Alhoewel ik wel op zie tegen de wekker die om half zes afgaat.

 2. 3 januari 2018 / 11:10 pm

  Enorm toe aan regelmaat idd. Hoewel
  Ik het enorm gezellig vind December ben ik er na oud en nieuw echt klaar mee! Wel een goed idee om in een huisje te gaan met de jaarwisseling trouwens

  • Marieke
   4 januari 2018 / 11:10 pm

   Ja dat is wel echt heel fijn. Merk het nu al aan de kinderen. Ze zijn een stuk beter te handelen dan de afgelopen weken.
   Het bevalt heel erg goed. En we hopen dit volgend jaar weer te kunnen doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen