Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De leukste Halloween knutsels – diy

Kon je van de week al de Halloweenkostuums van de kinderen zien op mijn blog. Vandaag deel ik de allerleukste Halloweenknutsels met je, die ik vond op Pinterest en andere blogs.

Knutselen met kastanjes

Via Pinterest kwam ik op de blog van Onderwijs en zo voort en vond daar een spin, de gruwel, maar voor kinderen superleuk. De spin is gemaakt van onder andere kastanjes en pijpenragers, want kastanjes hoef je niet alleen voor de herfstknutsels te gebruiken natuurlijk.

Spookjesslinger

Zijn je kinderen gek op knippen en plakken? Op de blog van Aunt Annie kwam ik een slinger van papier tegen met allemaal spookjes. Heel simpel om te maken en absoluut leuk om met peuters en kleuters te doen.

Potjes schilderen

Hier wordt graag geverfd, dus potjes verven zouden ze helemaal geweldig vinden. Nu nog iemand vinden die de mooie Halloween tekeningen kan maken 😉 Oh en potjes sparen natuurlijk, want anders kan er nog niet geverfd worden.

Toiletrollen en vleermuizen

Wc papier hebben we allemaal wel in huis, dus ga maar sparen, want van toiletrollen kun je echt hele leuke creaties maken. Zo maakte Melanie vleermuizen, mummies en Halloween letters. Ik ga er van het weekend maar eens voor zitten met de kinderen, want we hebben het afgelopen jaar genoeg wc rollen gespaard.

Pompoenen

Geen Halloween zonder pompoenen. Deze ontzettend leuke pompoenen vond ik ook op de blog van Melanie. En als ik de moeilijkheidsgraad mag geloven, dan is het echt heel makkelijk om te maken. Dat wordt papier inslaan bij de Action. Overigens kan je op Melanies blog voor heel veel knutsels terecht in allerlei categorieën.

Strijkkralen

Strijkkralen ze zijn er hier gek op. Als ze zelf toe zijn aan wat rust, pakken ze vaak de kralen en kunnen dan rustig een uur prutsen met kraaltjes. Op Pinterest valt genoeg te vinden natuurlijk, maar ik vond dit leuke patroon op de blog van iHobby.

Wat voor Halloween knutsels gaan jullie maken dit jaar? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

bron foto: Pixabay

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Melanie
  5 oktober 2018 / 7:32 am

  Bedankt voor het benoemen, super lief

  • Marieke
   Auteur
   6 oktober 2018 / 3:46 pm

   Graag gedaan! 🙂

 2. 5 oktober 2018 / 6:59 am

  Wij hebben Halloween slijm gemaakt, maar ook met strijkkralen grotere poppetjes en kleine spookjes die we in een tak gehangen hebben. De blogs komen daar nog van online, woensdag en de week erop haha

  • Marieke
   Auteur
   6 oktober 2018 / 3:46 pm

   Oh ik ben benieuwd!! Kom zeker even lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.