Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 28-2020 – tienjarig jubileum, c diploma en neefje 2 jaar

De week begon met een verkoudheid, maar eindigde gelukkig een stuk beter. Wat heb ik genoten van het tienjarig jubileum met de man en onze datenight, het afzwemmen van mijn bink en de verjaardag van mijn neefje. En uiteraard was er nog veel meer, maar dan moet je de week van Marieke maar snel verder lezen.

Maandag

Het is weer maandag. De man brengt de kinderen naar de bso en ik mag al lekker om half acht beginnen met werken.

Na heel lang niet te hebben geplakt, is het weer echt tijd om verder te gaan aan mijn coronaboek, vooral omdat ik ook echt heel erg klaar ben met dit boek. Of beter gezegd gewoon met het hele corona gebeuren.

Dinsdag

Helaas voor mij word ik alleen maar erger verkouden en ben ik dus ook aan de beurt voor de coronatest.

Na het avondeten ruim ik de keuken op en helpt mijn bink me met de afwas. Goede voorbereiding alvast voor als we volgend jaar wel weer naar de camping gaan.

Dat leren lezen van de kinderen, ik vind dat echt heel erg leuk en helemaal als ze ons gaan voorlezen. Kijk die serieuze gezichten.

Woensdag

Tussen de middag verwen ik mezelf met een heerlijke garnalensalade met chilisaus. Ik kan je vertellen dat deze salade absoluut voor herhaling vatbaar is.

De kinderen vermaken zich op de bso onder andere met het doen van klusjes voor de leidsters en verven.

Donderdag

Vandaag kennen de man en ik elkaar tien jaar. De man verrast me met een enorme bos met bloemen die hij laat bezorgen.

We hebben voor het eerst sinds de coronacrisis uitbrak een datenight en speciaal voor deze gelegenheid kleed ik me in mijn nieuwe kleding van Ter Stal.

We gaan eten bij Loetje in Rotterdam Centrum en het is echt superlekker en stiekem eet ik wel iets teveel, maar vandaag mag het.

Vrijdag

Ik breng de kinderen naar school en krijg meteen een tas met speelgoed mee. Als ik thuis ben wil ik daar aan beginnen, maar ik besef dat dit de laatste vrijdag is die ik voor mezelf heb voor de komende weken. Ik besluit om met mijn camera te gaan spelen en flatlays te maken.

Aansluitend duik ik ook nog even lekker in een boek, gewoon omdat het kan en ik ook nog tijd over had.

Mijn tuttebel neemt haar vriendinnetje mee naar huis en er wordt heerlijk gespeeld.

Mijn bink mag afzwemmen voor C en doet dit weer hartstikke goed. Op naar het snorkeldiploma.

Na een hele week niet sporten en niet wandelen in mijn pauze, ben ik enorm kribbig en wil ik echt gaan sporten. Mijn vriendin gaat skaten en ik fiets gezellig met haar mee. Ik fiets uiteindelijk ruim 22 kilometer en zie plekken die ik nog niet eerder heb gezien. Zo spotten we onder andere alpaca’s.

Zaterdag

Samen met mijn tuttebel maak ik haar coronaproof traktatie. Handig want waar ik het normaal gesproken zelf doe, kan zij nu mooi meehelpen.

De leukste dates zijn de spontane dates, helemaal als ze dan ook nog gepaard gaan met eten. Ik nodig mijn vriendin en haar gezin uit om gezellig mosselen met friet en salade te komen eten. En op een beetje salade na, gaat het gewoon allemaal schoon op.

‘s Avonds komt er nog een vriendin en gaan we met zijn drieën plakken in onze SIO boeken. Het is een gezellige chaos, wat wel veel inspiratie oplevert, dus dit gaan we zeker vaker doen. Ik ben wel vergeten foto’s te maken.

Zondag

Sundays are for chilling, dat is aan mijn olijke duo wel besteed hoor. Als ik om half acht uit bed kom, zijn ze al heerlijk aan het chillen op de iPad.

Rond half één vertrekken we naar mijn zusje, want mijn kleine neefje wordt vandaag alweer twee. Het is echt een gezellig feestje en als ik mijn neefje zie genieten, kan ik alleen maar enorm trots zijn op mijn zusje en hem.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.