Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Invulboeken je zult ze maar hebben – winactie #5 – Marieke Blogt 6 jaar

De allerlaatste winactie van de Marieke Blogt 6 jaar winweek alweer. En wat voor één. Was ik al trots op de samenwerkingen voor de eerste vier winacties, dit wordt echt de knaller van de winweek. Ik mag namelijk iets superleuks weggeven van Studio Ins en Outs, je weet wel, die leuke webwinkel met invulboeken en veel meer. Lees snel verder.

Invulboeken

Naast bloggen is het freubelen met foto’s in mijn invulboeken toch echt wel mijn favoriete hobby. De herinneringen niet alleen in gedachten hebben, maar ook nog eens door je handen laten gaan en er dan iets van maken in een boek. Nu al bladeren de kinderen regelmatig met veel plezier door de boeken heen, waarbij ze meteen weer van alles gaan vertellen.

Corona

Mede door corona heb ik de afgelopen weken heel wat foto’s geplakt. Iets met geen geren en gevlieg van hot naar her. Zo maakte ik onder andere mijn jaarboek helemaal af. Daarnaast kocht ik, voor COVID19, een momentenboek met zelf verzonnen titel. Zo kunnen we later nog eens op deze bijzondere tijd terug kijken.

Plakavondjes

Nu we eindelijk weer bij elkaar op visite mogen, wordt het ook weer tijd dat ik samen met mijn vriendin een plakavondje ga afspreken. Op deze avonden hebben we sowieso qualitytime samen, maar kunnen we elkaar ook weer inspireren om pagina’s op een bepaalde manier te maken. Of een indeling net even anders te doen, zodat het nog mooier wordt dan je in gedachten had.

Studio Ins en Outs

Al mijn invulboeken koop ik bij Studio Ins en Outs. Niet alleen de boeken zijn enorm fijn in gebruik, maar Irene, de eigenaresse, zit zo vol ideeën, die ze dan ook regelmatig deelt op haar blog, Youtube-kanaal of haar Facebookgroep voor extra inspiratie. Daarnaast vind je ook nog maandelijks een themaset in de webshop. Die zij steeds weer, met liefde en soms wat inspiratie van ons, ontwerpt. Voor mij zijn die themasets wel echt een cadeautje voor mezelf iedere maand. Overigens vind je nog veel meer op de site, zoals paperpacks (achtergronden), washitapes, ponsen en quotekaartjes.

Winactie

Zou jij nu ook eindelijk weleens wat met al die foto’s willen doen, maar weet je niet hoe te beginnen? Of wil je toch eindelijk dat ene boek eens kopen? Dan is dit echt je kans en ja tromgeroffel mag, in samenwerking met Studio Ins en Outs mag ik namelijk een invulboek en starterset M weggeven. De starterset bestaat onder andere uit een paperpack, washitapes, quotekaartjes en stickervellen. Kortom alles om te beginnen met een nieuwe hobby of om je hobby uit te bereiden.

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken op het invulboek en de starterset M? Lees dan snel de voorwaarden van deze winactie.

 • Laat onder deze blog weten dat je meedoet en welk boek jij zou kiezen.
 • Volg je me al op Facebook en Instagram? Super! Doe je dit nog niet, dan zou ik het heel erg leuk vinden als je dat wel zou doen.
 • Deel je het bericht op Instagram of Facebook, vergeet me dan niet te taggen, zodat ik je een extra winkans kan geven.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.
 • Beantwoord de mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met zaterdag 27 juni.
 • Zondag 28 juni zal ik de winnaar een mailtje sturen en maak ik ook de winnaar bekend op mijn blog.

De winnaar is:

Jacqueline, gefeliciteerd! Je hebt een mailtje ontvangen.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

57 Reacties

 1. Anouk
  28 juni 2020 / 9:42 am

  Wat een toffe actie. Leuk dat je dit doet. ik kende je blog nog niet maar heb er een aantal terug gelezen. heel herkenbaar en eerlijk allemaal. Ik doe graag mee met deze winactie. Ik zou dan graag het mooiste momentenboek in het donkerblauw willen winnen. Nu duimen maar!

  • Marieke
   Auteur
   28 juni 2020 / 10:19 am

   Wat leuk dat je op deze manier kennis maakt met mijn blog en dat je de moeite hebt genomen om ook nog blogs te lezen, lief!

  • Malti Meeusen-Bemers
   28 juni 2020 / 11:34 am

   Oh suuuupergaaf!! Ik zou supergaag een invulboek voor mijn zwangerschap willen, heb ik bij onze eerste dochter ook gedaan en ik ben nu zwanger van onze tweede dochter. ❤❤

 2. Donna Rahajaan
  28 juni 2020 / 9:19 am

  Jaaa, op de valreep, maar ik zag de story op SIO en ik doe nog graag mee voor een mooie momenten boek! Heerlijk om zelf crea bea te zijn en de foto’s van mijn 12 weken oude meid bij te houden. Inmiddels heb ik al 400 foto’s afgedrukt :o!! hihih yup, ik heb er zin in!! Dank voor de kans en je mooie blog-pagina

  hartjes,
  Donna

 3. Britt van Tilburg
  28 juni 2020 / 8:37 am

  Jaa, superleuk! Ik zou heel graag een Invulboek 1-4 jaar willen winnen in de kleur roze!

 4. 27 juni 2020 / 8:44 pm

  Ik zou zo graag het jaarboek willen winnen. Heb hem al meermaals in en uit het winkelmandje gehaald en al meerdere beurzen in mijn hand gehad. In de Oker kleur. Even foto’s plakken. Even alle mooie momenten na gaan. Dat is zo veel beter dan therapie

 5. Astrid Abbo
  27 juni 2020 / 8:22 pm

  Wat leuk! Ik zou graag het receptenboek in het roze willen winnen! Dan kan in al mijn lekkere recepten opschrijven en bewaren op een leuke manier.

 6. Nathalie
  27 juni 2020 / 7:50 pm

  Gefeliciteerd!
  En wat een super leuk cadeau om te winnen!
  Ben al aardig verslaafd aan SIO. 😉
  Maar een Mooiste Momenten-boek (met eigen titel) kan er nog wel bij voor mijn dochters. Zij zijn superblij met hun boeken! 🙂

 7. Marja Legius
  27 juni 2020 / 6:40 pm

  Invulboek 1-4 jaar zou te gek zijn om cadeau te mogen geven bij de eerste verjaardag van de kleine meid

 8. Wendy Jansen
  27 juni 2020 / 6:15 pm

  Wat een toffe win actie! En een te leuke blog!
  SIO heb ik een tijdje geleden ontdekt en nu al helemaal verslaafd 🙂
  Ik doe graag mee voor een blanco roze vierkant boek met eigen titel.
  Zo kan ik mijn babyshower en de kraamvisite wensen in een boek verwerken.
  Nu duimen maar 🙂

  Liefs Wendy

 9. Simine Wiersma
  26 juni 2020 / 4:24 pm

  Wat een leuke actie! Ik maak graag kans op het invulboek 4-12 jaar. Nu maar duimen

 10. AnnaB
  23 juni 2020 / 10:50 am

  Wat een leuke actie! Het invulboek voor kinderen 4-12 ,lijkt mij erg leuk omdat mijn jongste naar school gaat binnenkort

 11. Irma Smeitink
  22 juni 2020 / 12:57 pm

  Ik ben gek op foto’s en mag graag creatief bezig zijn echt een moment voor mijzelf. De foto’s van vroeger tot nu zitten verspreid in mappen/boeken of bij mijn ouders, zus of familie. Nu mijn moeder pas is overleden zou ik graag een boek willen maken met fotos van haar & mij, ons gezin en mam vroeger. Plakken en crea bezig zijn is voor mij een therapie. Mocht ik winnen dan wil ik graag een blanco boek.

 12. 22 juni 2020 / 12:17 pm

  Super leuk! Ik zou graag een boek maken van onze verbouwing van het huis. Zodat de kids later kunnen zien hoe het was en hoe het geworden is 😉

  • Kristel Gubbels-daemen
   24 juni 2020 / 6:08 am

   Lijkt me geweldig om een jaarboek te maken van dit speciale jaar. Wat hebben we veel mooie dingen al meegemaakt samen die ik graag vastleg

 13. JN Kingma-Postma
  22 juni 2020 / 10:23 am

  Ik waag graag een kans. Ik ben hopeloos achterop met de foto’s van de kids. De oudste is 13 en ik kwam tot 3 jaar. De jongste heeft nog geen foto album…Maar het kwam er niet van door psychisch en fysiek ziek zijn.

 14. Henriette
  21 juni 2020 / 7:11 pm

  Hele toffe win actie. Doe graag mee

 15. Esther Schoenmakers
  21 juni 2020 / 9:04 am

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag een blanco boek willen winnen! Dit omdat we as woensdag van start gaan met ons ‘project mini’.

  We hebben een 42 jaar oude mini gekocht en deze gaat mijn vriend zelf restaureren, overspuiten etcetc. En dat is wel heel leuk om vanaf begin tot einde vast te leggen.

 16. Noah
  21 juni 2020 / 1:45 am

  Van harte gefeliciteerd met je 6 jarige blog jubileum! En wat een super leuke winactie! Ik doe mee en zou graag de roze planner willen winnen. Ik ga een leuk en druk jaar tegemoet en deze planner lijkt me geweldig om structuur te houden.

 17. Marit
  20 juni 2020 / 9:31 pm

  Van harte gefeliciteerd met sit jubileum, en wat een leuke winactie. Ik doe ook graag een poging om dit mooie oakket te winnen. Sinds kort helemaal fan van de boeken van SIO, ik zou graag een jaarboek willen toevoegen aan mijn collectie. Ik ga duimen!

 18. Deborah
  20 juni 2020 / 7:13 pm

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee! Het invulboek voor kinderen 4-12 lijkt me leuk aangezien mijn jongste in september 4 wordt en ik dan haar schooljaren bij kan gaan houden.
  Lijkt me superleuk en ontspannend. En dan ga ik iig eens wat met al die foto’s doen.

 19. Nynke B
  20 juni 2020 / 6:42 pm

  Wat leuk zeg! Ik wil altijd nog een keer een receptenboek maken, niet alleen met foto’s van het gerecht, maar ook met momenten om aan terug te denken. Ook leuk trouwens dat jullie zo’n plakavond houden. Ik stel dat vaak veel te lang uit en dan wordt het een ‘ moetje’ .

 20. Loes van Bommel
  20 juni 2020 / 6:17 pm

  Een héle leuke winactie inderdaad!!!
  Ik doe heel graag mee voor het kijk mij eens boek voor ons pasgeboren zoontje!

 21. Carolien van Belle
  20 juni 2020 / 6:16 pm

  Ik doe graag weer mee. Ik zou dan gaan voor het jaarboek

 22. Yoon
  20 juni 2020 / 5:36 pm

  Super leuk & gefeliciteerd met je 6 jarig bestaan!
  Ik ben helemaal fan van SIO en heb al een aantal boeken. Alleen mis ik het receptenboek nog deze zou ik graag willen winnen!

 23. Nadine
  20 juni 2020 / 5:15 pm

  Leuk! Ik ben zo verslaafd aan invulboeken!! Ik zou dan gaan voor het jaarboek! Ik doe graag mee

 24. Anneliese de Waal
  20 juni 2020 / 5:14 pm

  Ik doe erg mooi, erg leuk.
  Erg leuk om te maken

  Groetjes Anneliese

 25. Ilona
  20 juni 2020 / 4:49 pm

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee voor het ik ben zwanger tweeling boek. Mijn tweeling is al 2 jaar, maar deze wil ik nog heel graag maken, zodat ik alle echo foto’s kan inplakken.

 26. Jeannette
  20 juni 2020 / 4:44 pm

  Wauw super leuk! Ik ben bijna klaar met het eerste jaar van onze Maud! Ik ga voor kijk mij eens!!

 27. Linda
  20 juni 2020 / 4:44 pm

  Wauw een hele toffe actie.

  Ik zou graag het “kijk mij eens” boek in de kleur mint willen winnen. De collectie voor onze kleine meid is dan zo goed als compleet alleen nog vullen.

 28. Marieke
  20 juni 2020 / 4:39 pm

  Hoi Marieke.
  Tja mag je kiezen welk boek, eigenlijk maakt me dat niets uit. Met elk boek kan ik wel iets moois mee maken voor mijn beide dochters. Ik heb net sinds 3 maanden SIO ontdekt en onze dochters zijn al 10 en 7 dus ik kan nog even hihi

  Maar misschien moet ik een keer een boek voor mijzelf kiezen? Bijvoorbeeld het receptenboek….

  • Femke Willemse
   20 juni 2020 / 5:25 pm

   Ik doe graag mee! Ik zou een vakantieboek willen maken. De reis naar USA helaas geannuleerd dus de plannen omgegooid en we gaan weer lekker met onze oldtimer camoperbus naar de Dordogne!

 29. Mirjam dekker
  20 juni 2020 / 4:26 pm

  Super leuk. Ben net begonnen. Ik zou graag het jaarboek willen

 30. Marion van Gelder
  20 juni 2020 / 3:37 pm

  Wauw wat gaaf! Pas mijn eerste boek besteld. En helemaal enthousiast. Graag zou ik het boek: Kijk mij eens. Willen winnen. Ons dochtertje wordt binnenkort 1, hoog tijd voor een vervolg boek.

 31. bo
  20 juni 2020 / 3:26 pm

  WOW 6 jaar alweer! Ik zou deze actie super graag winnen! Een plakboek met starters set om ene mooi boek te maken over alle bijzondere en gekke dingen die we doen!♡

 32. Ilse
  20 juni 2020 / 3:11 pm

  Wat een super toffe winactie en blog… Ik zou graag het invulboek mijn eerste jaar roze willen winnen.. zodat ik die alsnog voor onze dochter kan maken (inmiddels al ruim 2 jaar oud) ik heb sio toch net te laat ontdekt en ben nu helemaal fan ❤

 33. Ellen
  20 juni 2020 / 2:16 pm

  Wauw wat een leuke actie!
  Heb je direct toegevoegd op insta waar ik deze te gekke winactie op voorbij zag komen.
  Ben inmiddels nu ruim een half jaar bezig met het plakken van het fotoboek van me dochtertje nu bijna 2 jaar.
  Samen met meerdere vriendinnentjes en me schoonzusje plannen we geregeld een gezellige plakavond.
  Ook hier bij ons is het themaset dus iedere maand weer een cadeautje.
  We zouden nu graag mee doen voor een blanco boek. Inmiddels 38 weken zwanger van ons 2 wondertje en weten nog niet wat het wordt dus daar kunnen we het boek straks mooi voor gaan gebruiken!

  Ben benieuwd naar je blogs lees graag mee, succes en wij gaan duimen voor deze te gekke prijs!☘️

 34. Sandra Bent
  20 juni 2020 / 2:14 pm

  Heel nice! Ik zou voor het kijk mij eens boek ik okergeel gaan. Eindelijk alle foto’s verder inplakken! 🙂 gedeeld op instagram

 35. Denise Bent
  20 juni 2020 / 2:08 pm

  Oeh super tof! Ik zou voor het monochrone kijk mij eens boek gaan! Kleine is net 1 dus ideaal om mee te starten :)!

  (gedeeld via Huisje.in.nieuwegein)

 36. Mieke
  20 juni 2020 / 2:06 pm

  Aah leuke actie!! Ik doe natuurlijk mee ☺️ Ik zou gaan voor een jaarboek, heerlijk foto’s inplakken voor mijn oudste dochter

 37. Jacqueline
  20 juni 2020 / 2:01 pm

  Ik zou graag een blanco boek willen winnen, zo kan ik de zomervakantie van ons gezin mooi vastleggen. Met zo veel mooie momenten past dat niet in ons jaarboek.

 38. Kim
  20 juni 2020 / 1:56 pm

  Leuke actie Marieke! Ik zou gaan voor een Jaarboek! Geweldige spullen heeft SIO!

 39. Kimberly
  20 juni 2020 / 1:55 pm

  Fijne blog om te lezen
  Super leuke actie Ik zou graag een receptenboek willen, nu zo goed bezig om wat kilos kwijt te raken kan ik mooie recepten erin maken en vervolgens in een jaarboek foto’s van de veranderingen.

  • Marieke
   20 juni 2020 / 4:35 pm

   Hoi Kimberly
   Ik lees je reactie, wat super leuk idee heb je. Daar ben ik op het moment ook druk mee dus een top tip 🙂

 40. Ellen
  20 juni 2020 / 1:51 pm

  Oeh, dit wil ik heel graag winnen! Een leuk fotoboek voor de kinderen later en ik nu al plezier met het inpakken
  Ik zou voor een blanco boek gaan zodat ik al mijn creativiteit kwijt kan

 41. Rianne Engel
  20 juni 2020 / 1:27 pm

  Wat een leuke toffe win actie. Doe met veel plezier mee. Heb zoveel leuke foto’s van ons jongste harige kind dat ik graag het invulboek mijn beste maatje in lichtblauw zou willen winnen.

 42. Elise
  20 juni 2020 / 1:18 pm

  Wat een leuke winactie weer! Echt ideaal, invulboeken. Voor mijn zoontjes heb ik ze al. Voor hun maak ik ook ieder jaar een fotoboek. Maar wat nog ontbreekt is echt iets voor mezelf, waar ik bijv ook terug kan kijken op de gezellige momenten met vriendinnen. Het jaarboek zou hiervoor echt ideaal zijn 🙂 mn goede voornemen is regelmatig een avondje vrij te plannen om lekker creatief te zijn met de foto- en invulboeken. Daar kan ik zo van genieten. Even ontspannen met mooie herinneringen

 43. Aileen van heugten
  20 juni 2020 / 1:06 pm

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor het schoolfotoboek in het geel. Want dat is de lievelingskleur van ons kleine prinsesje.

 44. Monique
  20 juni 2020 / 12:15 pm

  Tuurlijk doe ik hier aan mee. Dankzij jou heb ik ook die tic van de invulboeken en heb nog een wishlist dus super leuk! Ik wil nog graag een jaarboek en een receptenboek vind ik heel leuk dus ik waag een kansje ♡

 45. Saskia v V
  20 juni 2020 / 11:57 am

  Super leuk! Ik zou graag gaan voor het invulboek de mooiste momenten plakboek mint.

 46. Iris Bakker
  20 juni 2020 / 11:53 am

  Ik zou graag een jaarboek 2021 willen winnen, superleuk om vanaf het begin van een jaar bij te houden

  • Anouk
   20 juni 2020 / 2:19 pm

   Wat een super leuke actie ik doe graag mee voor het beste maatjes boek in het roze
   Succes met je blog!

 47. Lianne Clappers
  20 juni 2020 / 11:41 am

  Wat een geweldige actie! Wauw,ik zou een blanco boek kiezen!

 48. Djotie
  20 juni 2020 / 11:23 am

  Past precies in mijn straatje. Ik zou gaan voor de uitspraken boek. Ik hou dat nu bij via mijn mobiel.

 49. Irma Schot
  20 juni 2020 / 11:11 am

  JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!!
  Ik zou er nog wel een blanco boek bij willen hebben.
  Enne…. als ik win is dat ook in jouw belang, want nog meer plakavondjes dan 😉
  Maar verder probeer ik je natuurlijk niet te beïnvloeden hè. (Weet natuurlijk ook dat dat helemaal geen in heeft; LOL)

 50. Marian B
  20 juni 2020 / 11:10 am

  Dit is echt leuk voor in de vakantie Ik krijg al zin om aan de slag te gaan !

  • Marieke
   Auteur
   20 juni 2020 / 11:14 am

   Je reactie voldoet nog niet helemaal aan de voorwaarden 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.