Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Mijn Vakantiedagboek – bullet journal – review

Als één van je favoriete webshops een oproep doet voor een review van haar producten, ja dan hoef ik niet lang te twijfelen en is de keuze snel gemaakt. Reageren dus en hopen dat ik word uitgekozen om ook daadwerkelijk een review te mogen schrijven. Irene maakte me enorm blij door onder andere mij uit te kiezen. 

Bullet journal vakantiedagboek #bujo #diy mariekeblogt.nl

Studio Ins & Outs

Over welke webshop ik het dan heb Studio Ins & Outs, dé webshop voor als je gek bent op invulboeken, washitape en andere stationery. De invulboeken zijn er voor iedereen, van zwangerschap tot aan 4-12 jarigen. Maar ook een weddingplanner en zelfs een diereninvulboek. Echt voor ieder wat wils dus.

Vakantiedagboek

De oproep kwam echt op het juiste moment, want we zouden bijna op vakantie gaan en ik had besloten om een vakantiedagboek bij te gaan houden. Dit keer niet alleen op Facebook, wat ik normaal gesproken doe, maar nu ook gewoon echt in een bullet journal, met foto’s en alles erbij.

Keuze maken

De keus voor het reviewen van een invulboek was dan ook snel gemaakt. Ik zou voor de bullet journal gaan. Met de ringband, die me superfijn leek, moest dat echt wel goed komen. Ik gebruikte de bullet journal dus als mijn vakantiedagboek.

Handletteren

Volg je me al even, dan weet je ook dat ik best handig ben en ik best veel doe en maak, maar dat handletteren, dat is bij mij echt een regelrechte ramp. Ben er vorig jaar mee begonnen, omdat het me echt heel erg leuk leek, maar de dingen die ik maakte, waren het allemaal net niet. Wel jammer, want ik vind het bij anderen altijd supergaaf staan in een bullet journal. Maar helaas!

Mijn indeling

Gelukkig kun je de indeling van een bullet journal helemaal zelf bepalen en aangezien ik meer een schrijver dan een handletterwonder ben, is de indeling bij mij dus meer tekst en foto’s en minder gepruts met sierletters.

Bullet journal

Wat ik van deze bujo (= afkorting van bullet journal) vind? Ik vind hem echt enorm praktisch, dankzij de ringband. Overigens is het iets minder handig om er een papiertje uit te scheuren. Dit komt doordat het papier lekker dik en stevig is, wat wel weer heel fijn is. Hierdoor kun je lekker met stiften aan de gang gaan en ook foto’s inplakken met lijm.

Benodigdheden

Voor het invullen van mijn bujo gebruikte ik onder andere de pennen van Studio Stationery, stickers van Studio Ins & Outs en de Sprocket van HP voor de foto’s die ik wilde gebruiken.

Mijn beste pagina

De pagina van hoofdstuk 13, de foto’s van ons bezoekje aan Borghetto kloppen en ook de manier waarop ik ze heb ingeplakt klopt gewoon helemaal. Achteraf had ik over het hoe en wat met de foto’s beter na moeten denken, want je kunt zoveel leuke dingen met foto’s en washitape. Maar ja daar kwam ik pas achter toen ik lid werd van de Facebookgroep van Irene en een workshop bij haar had. Maar goed een leer voor de volgende keer.

Meer invulboeken

Inmiddels heb ik nog meer invulboeken in huis, want eenmaal een boek aangeschaft, wil je meer en dus bestelde ik ook nog de Mijn schoolfoto’s voor Luca en Giulia.

Heb jij ook invulboeken voor de kinderen of misschien wel gewoon voor jezelf? Ik lees het graag in de reacties hieronder. Daarnaast zijn tips voor het invullen van de boeken ook welkom. Op mijn facebookpagina kun je onder het blogbericht eventueel ook je foto’s delen van jouw invulboek.

Volg me ook op Pinterest, Instagram en Facebook.

Dit blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.
Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. AnneAelise
  19 oktober 2018 / 11:30 am

  Wat een ontzettend leuke shop! Ik schaam me haast dat ik ‘m als self-proclaimed ‘stationary-nerd’ niet ken.. 😉 Momenteel plak ik van alles geschreven en getekend op puntjesraster papier in een gelinieerd ringband schriftje. Ik móet gewoon een ringband hebben, maar vond er tot nu toe geen die geschikt was als BuJo. Ook rommel ik met sprocket foto’s en washi natuurlijk, wat al een stuk handiger gaat (ondanks de lijntjes en ‘t dunne papier).. Maar deze kans om een degelijk blanco én gepersonaliseerd BuJo aan te schaffen laat ik niet te lang liggen (vrees ik :P) Even wachten op PayDay..! Dankjewel voor deze fijne tip 🙂

  • Marieke
   Auteur
   19 oktober 2018 / 11:58 am

   Oh wat ontzettend goed dat ik je nu dé tip heb kunnen geven. Daar deel je dan tenslotte je blogs ook voor!
   Heel veel shop plezier op de site van Studio Ins & Outs. En nog een tipje, als je de komende week besteld, krijg je ook nog 10% korting met de code herfst! Fijn weekend!!

 2. 19 oktober 2018 / 10:51 am

  Ik gebruik een Moleskine XL. Links heb ik de dagen van de week en rechts is ruimte voor notities en dergelijke.

  • Marieke
   Auteur
   19 oktober 2018 / 11:56 am

   Oh ik ben benieuwd. Wil je hem delen op mijn fb pagina onder het bericht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.