Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Maandoverzicht foto’s van Instagram – Oktober 2020

Het is weer tijd voor het maandoverzicht foto’s van Instagram. De maand oktober was, ondanks een terugval en strengere maatregelen, toch best een fijne maand. In deze blog deel ik weer de leukste, meest gelikete, mooiste en grappigste foto’s van Instagram.

Studiemiddag

Begin van de maand hadden de kinderen een studiemiddag. Hoewel deze op donderdagmiddag was, besloot ik om ze op te halen van school en lekker met ze naar Blijdorp te gaan. Aangezien ik de drukte van de weekenden momenteel nog niet trek, is het fijn dat het op deze donderdagmiddag heerlijk rustig is in Blijdorp.

Mijn bink

Samen met mijn bink ging ik naar de kapper en daarna deden we even een boodschap. Toen hij de Musa zag staan bij de supermarkt, stond hij er op dat ik die meenam, omdat hij zo alleen stond. En toen was daar dus ineens Mr. Banana.

Sessie

Ook deze maand had ik sessies bij de therapeut. De eerste sessie die ik had was fijn, ze bevestigde dat ik op de goede weg was voor wat betreft rouwverwerking. Helaas werd in de tweede sessie duidelijk dat ik een terugval had en ook dat hoort er helaas bij. Zoals mijn vriendin zo lief zei, twee stappen vooruit en één achteruit is nog steeds naar voren.

Sjoelen

De kinderen hebben met Oma Sienie afgesproken om samen met de man en hun grote broer op visite te gaan. Ze eten er lekker soep en croissantjes en er wordt een potje gesjoeld.

Kleine meisjes worden groot

Mijn tuttebel wordt ineens groot. Zoals ze op sommige foto’s staat is het echt al een grote meid en is dat kleutergezichtje echt helemaal verdwenen.

Spannend

Mijn leven is momenteel allesbehalve spannend, het fotomomentje van mijn bink en de man is iets waar ik dan nog maar extra van geniet.

Wasdag

Met de producten van Giovanni krijg ik echt een hele fijne cast, waardoor mijn krullen daarna echt supergoed vallen.

BSO-foto’s

Deze maand mochten de kinderen op de foto op de bso. De foto’s zijn echt ontzettend leuk geworden.

Over the Moon

De kinderen kregen van Netflix een supergave raket, die ze zelf konden kleuren en bouwen. Een ware hit, want er wordt heel veel meegespeeld.

Family portrait

Een heerlijke gekke foto van ons vieren. De foto is blurry, maar absoluut perfect voor ons. Dit soort foto’s vind ik nog altijd de leukste.

Schoolfoto’s

Niet alleen kwam er een fotograaf op de bso, maar ook de schoolfotograaf kwam langs op school. Op deze foto’s zie ik dus altijd pas echt goed hoe groot mijn kinderen daadwerkelijk zijn.

En er was nog meer

Ik tikte eindelijk de tweede mijlpaal aan en ben nu officieel 15,2 kilo afgevallen. En ik doe dit nog altijd met Weight Watchers.

Al eerder schreef ik in deze blog over een terugval. Deze werd helaas veroorzaakt door het feit dat we ons weekend samen weg cancelden in verband met de corona maatregelen. Heel eerlijk ben ik ondertussen wel echt coronamoe.

Vooruitblik

Het weekend weg van oktober hebben we inmiddels opnieuw geboekt voor november, in de hoop dat het dan wel echt door kan gaan. Heel hard duimen dus, dat we niet in een algehele lockdown gaan. En verder dan dat wil ik eigenlijk ook niet vooruitkijken. De maand november leven we maar weer van dag tot dag.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand oktober? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.