Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Echte post is cool – EPIC 5.0 

Al eerder deed ik mee aan een Epic editie en dat is me toen zo goed bevallen, dat ik geen moment twijfelde, toen ik de oproep voorbij zag komen, om me weer aan te melden.  


Wat is echte post is cool?

Echte post is cool werkt eigenlijk op dezelfde manier als de swaps. Je krijgt een lootje (swapmaatje) toegewezen en maakt/koopt voor die persoon een leuk pakketje en stuurt het op.

Wat kocht ik voor mijn lootje?

Mijn lootje, Jeanine van Strijken is suf maakte het me niet heel makkelijk, ondanks dat ik wist dat ze van schrijven, eten en turquoise houdt. Daarnaast houdt ze absoluut niet van strijken. Kan ik haar in ieder geval een handje geven, ik ook niet namelijk 😉 Toch lukte het om leuke cadeautjes bij elkaar te zoeken. Zo kocht ik bij Hema een leuk notitieboek met turquoise accenten. Voor de reep Tony’s gebruikte ik dezelfde methode als dat mijn swapmaatje van de kleinmaarfijnswap bij mij deed. Namelijk op lievelingskleur uitzoeken en niet op smaak. Daarnaast kocht ik het handletterboek van Action en nog fineliners van Hema. Bij Hema verkopen ze ook blanco kaarten, superhandig als je zelf graag kaartjes maakt, helemaal leuk in combinatie met handlettering. En uiteraard mocht een kaartje ook niet ontbreken. Deze kocht ik ook bij Action.

Inpakken

Inpakpapier vond ik ook bij Action. En de labels kreeg ik precies op tijd binnen van Ome Ali. De stempels die ik gebruikte zijn van Miss Honeybird. Uiteraard konden een washitapeslingertje en een kaartenhanger ook niet ontbreken. De kaartjes van Hema versierde ik nog met een extra potlood bovenop het cadeautje.

Wat zat er in mijn echte post is cool pakketje?

Allereerst complimenten voor Linda van Volmaakt – Onvolmaakt. Ze heeft echt naar mij en mijn smaak gekeken. Scheelt wellicht ook, dat wij elkaar al langer “kennen”.

Linda versierde de doos, waarin de cadeautjtes zaten, met een stof van een Amerikaans magazine. Echt supergaaf gedaan. 


In de doos zat een hele leuke kaart van Linda. En uiteraard leuk versierde cadeautjes.


Ik kreeg hele gave washitape, een groot notitieboek in mijn lievelingskleuren, een klein notitieboekje (handig voor in mijn tas) en een lekker dik handletteringboek. Ik ben echt superblij met deze cadeautjes. Ze passen echt helemaal bij mij.


Lieve Linda heel erg bedankt voor dit mooie pakketje <3

Dankwoordje

Uiteraard kan en mag een dankwoordje niet ontbreken, want zonder Northflix en Monsieur Mango, had deze hele editie van “Echte post is cool” nooit plaats kunnen vinden. Super bedankt meiden voor de hele organisatie! Ik kijk nu al uit naar de volgende editie.

Heb jij ook al eens meegedaan aan echte post is cool? Ik lees je reactie graag in de comments, op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 23 oktober 2017 / 9:59 pm

  Leuk dat je weer hebt meegedaan aan Echte Post Is Cool, Marieke! Mooi pakketje heb je samengesteld en de stempels van Miss Honeybird zijn echt leuk! Linda heeft jou ook maar mooi verrast met notitieboekjes én een handlettering boek. Wanneer kunnen wij de eerste creatie uit dit boek zien verschijnen? 😉

  • Marieke
   24 oktober 2017 / 9:58 pm

   Dank je wel Inge! Was ook leuk om weer mee te doen.
   Nou zeker weten. Haha wie weet binnenkort 😉

 2. 23 oktober 2017 / 7:32 pm

  Wat leuk je ontvangen en gekregen pakketje te zien :-). Ook leuk die handlettering boeken!

  • Marieke
   24 oktober 2017 / 9:55 pm

   Dank je wel! Ja leuk he 🙂

 3. Jeanine
  23 oktober 2017 / 8:53 am

  Ik was er héél blij mee! Bedankt

  • Marieke
   24 oktober 2017 / 9:54 pm

   Heel erg graag gedaan!

 4. 23 oktober 2017 / 8:23 am

  Wat heb je er een feest pakket van gemaakt. Grappig dat Linda jou had. Leuk pakket heb je van haar gehad.

  • Marieke
   24 oktober 2017 / 9:53 pm

   Dank je wel! Ja grappig hè?

 5. 22 oktober 2017 / 9:49 am

  Ah wat een leuke pakketjes! Zowel jouw verstuurde als die jij kreeg. Super leuk!

  • Marieke
   22 oktober 2017 / 8:29 pm

   Nou zeker, moest er weer even mijn best voor doen maar het is goed gekomen. En het pakje wat ik heb ontvangen was weer gaaf. Echt mijn ding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.