Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Traktatie, kerstdiner en Luca 6 jaar – Mariekes Weekly #50

Feestweek twee is ook voorbij, maar deze had van mij echt nog langer mogen duren. Mijn binkie werd zes en ik had echt een heel erg gezellig kerstdiner en dansfeest van mijn werk. Maar er gebeurde meer, dus tijd voor een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Mijn kleinste vriendinnetje ligt al een paar dagen met bronchiolitus in het ziekenhuis. Dus ga ik op visite, zodat ook haar moeder even is afgeleid van de zorgen. En ze eindelijk mijn chocoladetaart kan proeven, want ja chocoladetaart smaakt overal lekker.

Dinsdag

Als ik de kinderen op kom halen, zijn ze druk bezig met het versieren van de boom op de bso. De boom hangt helemaal vol met Disneyballen. Voor de liefhebber, ik zag deze ballen ook liggen bij Zeeman van de week.

Woensdag

’s Avonds schrijf ik de uitnodigingen voor Luca’s kinderfeestje, want Luca wordt het weekend alweer zes.

Donderdag

Ga ik met mijn collega’s een broodje halen bij Arjaas in de Markthal. Ik neem een panini met kip, truffelmayonaise en pecorino. Ben je ooit in de Markthal, ga dan zeker hierheen.

Luca mag morgen trakteren en dus maak ik zijn traktatie, Spidermancupcakes. Ze lukken minder goed dan ik had gehoopt, maar Luca is er heel erg blij mee en dat is het belangrijkste, toch?

Vrijdag

Als ik de kinderen heb weggebracht en de verjaardagsboodschappen heb gedaan, ga ik alvast wat cadeautjes inpakken voor onder de boom.

Luca speelt ’s middags bij zijn vriendje en Giulia krijgt Ed met de Rijmpet mee naar huis. We hebben een heerlijke middag met zijn drietjes.

’s Middags komt het verrassingspakketje van Studio Ins&Outs binnen met allemaal stationery voor  de kerst <3

’s Avonds heb ik een diner en dansfeest van mijn werk. En het is echt supergezellig. Het is lang geleden dat ik zo heerlijk gedanst heb en het had van mij nog veel langer mogen duren. Misschien toch eens wat vaker gaan dansen. Hoorde van de week dat uitgaan tussen acht en twaalf uur ’s avonds weer helemaal hip is, prima voor moeders van kinderen die vroeg wakker zijn 😉

Hoera, Luca is zes jaar!!! Bij een verjaardag hoort taart en wat voor één!! Met dank aan Taarten aan d’n Uyl.

Luca krijgt aardig wat visite. Zo ook van zijn schattige babyneefje Milas. Mijn twee knappe binkies samen op de foto <3

Maar ook zijn vriendinnetjes komen gezellig langs en er wordt echt heerlijk gespeeld.

Zondag

Luca is enorm verwend met heel veel Lego. En vandaag staat dus in het teken van bouwen. Wat hij alleen doet, maar Erik helpt hem als het nodig is.

Giulia en ik spelen samen een spelletje kwartet. Uiteraard weet ze precies hoe ze moet winnen, de kleine valsspeler.

Ook schrijf ik alvast kerstkaarten, zodat die morgen op de bus kunnen, zodra ik decemberzegels heb gekocht. De kaartjes zijn van ByBird, WinkeltjevanAnne en Studio Ins&Outs.

Nu ik toch bezig ben, schrijf ik ook meteen wat kaartjes voor de ouderen in ons land. Supergoed initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en Postnl. Je kunt morgen nog kaartjes sturen, je leest er meer over op de site.

En toen zat deze heerlijke week er weer op en kijken we al weer uit naar week 51, die in het teken staat van kerstfeest op school en Luca’s kinderfeestje. Maar ook de laatste werkweek voor mijn weekje vakantie.

Hebben jullie al een kerstborrel, -diner of -feest gehad? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.