Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vier jaar Marieke Blogt – tijd voor een feestje!

Vier jaar geleden alweer, dat ik de link www.mariekeblogt.nl intikte en mijn eigen domein daar was. Toen nog bijna hoogzwanger van Giulia, deelde ik dagelijks mijn portie momlife. In de afgelopen vier jaar is er enorm veel veranderd, zowel de layout van mijn blog, als de artikelen en het aantal blogs die wekelijks online komen.

feest 4 jaar mariekeblogt.nl - #party #hoera

Toen ik nog niet zoveel wist

Vier jaar geleden zette ik online wat we die dag hadden gedaan. Ellenlange dagupdates kwamen voorbij en boy what was I thinking. Tuurlijk werden ze gelezen, maar echt door maximaal tien bezoekers en dat iedere dag weer. Overigens superlief dat deze bezoekers zo trouw bleven en nog steeds blijven lezen.

Nu weet ik wel beter, zou je denken

Ik zou inmiddels beter moeten weten en dat doe ik ook wel. Ik heb me meer verdiept in het bloggen, want het is meer dan alleen een stukje tekst online gooien. Mijn halve social media bestaat uit bloggers, die altijd willen helpen als ik ergens mee zit. En mijn kennis is, mede door Blogger by Nature, gewoon veel beter, dan vier jaar terug.

Gegroeid

Mijn blog is in de afgelopen vier jaar gegroeid. Ik ben nog steeds wel een kleine blogger, maar de groei is er, ook al gaat het soms wat moeizaam. Of ik nog beter mijn best moet doen? Uiteraard! Ik haal nog te weinig uit mijn blog en kan er nog veel meer mee. Aan de andere kant, hoeft het voor mij ook weer niet te hard te gaan, omdat ik mezelf niet voorbij wil lopen.

Komende tijd

Verander ik niks, de weekoverzichten blijven, net als de maandelijkse updates. Daarnaast blijf ik sowieso drie keer in de week artikelen plaatsen over mijn moederschap, lifestyle, fashion en alles wat me verder nog bezighoud.

Vier jaar is feest

En om jullie te bedanken voor al jullie bezoekjes aan mijn website, heb ik nog iets leuks voor jullie. Op mijn blog kun je de rest van de maand juni nog diverse winacties verwachten met onder andere shoptegoed. Het zijn winacties waar ik zelf echt ontzettend blij van word.

Vraag aan mijn lezers

Dan wil ik nog graag één vraag aan jullie te stellen. Aangezien ik van interactie houd met lezers, ben ik enorm benieuwd of er nog een onderwerp is, waarover jullie zouden willen lezen op mijn blog? Laat het me hieronder in de comments weten.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 16 juni 2018 / 8:27 am

  Gefeliciteerd! Echt super knap dat je dit al vier jaar doet. Ik herken je struggles en ben pas sinds drie maanden écht serieus bezig met mijn blog. Al zijn er heel wat dingen die ik nog zou willen veranderen. Ik heb niet echt tips behalve dat je vooral jezelf moet blijven en moet bloggen over waar jij graag over schrijft.

  • Marieke
   Auteur
   16 juni 2018 / 2:40 pm

   Dank je wel! Ja ik vind het soms wel echt heel lastig, maar aan de andere kant moet ik het ook meer loslaten.
   Dank je wel voor je feedback!

 2. Elisabeth
  15 juni 2018 / 10:04 pm

  Gefeliciteerd met je vier jarig jubileum!

  • Marieke
   Auteur
   16 juni 2018 / 2:30 pm

   Dank je wel!!

 3. Mandelly
  15 juni 2018 / 5:53 pm

  Proficiat met deze mijlpaal.

  • Marieke
   Auteur
   16 juni 2018 / 2:29 pm

   Dank je wel! <3

 4. 15 juni 2018 / 7:39 am

  Gefeliciteerd en wat een mooie mijlpaal. Hopelijk mogen we heel veel meer leuke hersenspinsels van je lezen. Geen tips over wat ik nog wil lezen. Voor mij het liefst zo min mogelijk gastblogs. Ik vind het juist leuk om JOU avonturen te lezen. Met gastblogs vind ik het toch altijd een stukje minder persoonlijk worden.

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2018 / 8:07 am

   Dank je wel! En dat is voor mij ook de reden waarom ik het tot nu toe nog niet heb gedaan.

 5. Chantal
  15 juni 2018 / 7:35 am

  Gefeliciteerd met deze toch wel mijlpaal!!
  Omdat ik betrokken ben bij de curriculum herziening van het onderwijs van 4 tot 18 ben ik stiekem wel heel erg benieuwd wat jouw volgers/fans/lezers vinden van Burgerschapsonderwijs. Wat zouden kinderen echt moeten weten, kennen en kunnen om mee te draaien in de maatschappij 😉

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2018 / 8:06 am

   Oh maar dat vind ik een goede. Ik ga je ff contacten mop. X

 6. 15 juni 2018 / 6:56 am

  Wauw, wat een tijd al. Wat leuk dat je nog altijd blogt. Ik houd zelf van persoonlijke artikelen. Dagelijkse dingetjes etc!

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2018 / 7:14 am

   Ja hè? En stiekem nog veel langer hoor. Die lees ik bij jou ook graag inderdaad 🙂

 7. Melanie
  15 juni 2018 / 6:52 am

  Gefeliciteerd. Vier jaar is een hele prestatie. Blijf gewoon doen en schrijven zoals je dat nu ook doet. Ik zou niet weten wat of waar je over kan schrijven.

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2018 / 7:12 am

   Dank je wel! Dat blijf ik sowieso doen. Thnx! X

 8. Irma Schot
  15 juni 2018 / 6:38 am

  Gefeliciteerd moppie!
  Mss eens iets proberen met gastbloggers?
  Verder lekker laten zoals het is!
  Xx van je trouwste fan 😉

  • Marieke
   Auteur
   15 juni 2018 / 7:12 am

   Dank je wel mop! Ga je tip meenemen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.