Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Waar ben je trots op? – Feelgood challenge 2018 #1

Ook zo’n last van zelfkritiek en ben je ook zo onzeker over hoe anderen over je denken? Er is een nieuwe challenge bedacht, de feelgood challenge 2018. Wekelijks een nieuwe opdracht, zodat je over je zelf na moet denken.

Feelgood challenge

Ken je Kimberly van Beebs and Moms en Merel van Lotus Writings al? Zij bedachten samen de feelgood challenge. Een challenge waarin, wij vrouwen, worden uitgedaagd om vooral niet meer bezig te zijn met wat anderen van ons denken en zelf kritiek te hebben.

Opdrachten

De meiden bedachten vijftien opdrachten, waarin we ons zelf dus uit moeten dagen. Wekelijks komt er een nieuwe opdracht online, waar we zelf over na kunnen denken en ons antwoord kunnen delen in de speciale Facebookgroep, Instagram of op je blog.

Waar ben je trots op?

Om maar meteen met een moeilijke opdracht te beginnen. En toch hoefde ik er niet heel erg lang over na te denken. Ik schreef er al eens een blog over, maar het meest trots ben ik op het feit dat ik vorig jaar voor mezelf heb gekozen. Nadat ik in een diep dal terecht kwam, omdat ik enorm ongelukkig was met de baan die ik op dat moment had. Besloot ik voor mezelf en uiteindelijk ook mijn gezin te kiezen. Ik zei mijn baan op en begon aan een compleet nieuwe uitdaging. Een uitdaging die me echt enorm gelukkig maakt en waar mijn hart echt ligt, namelijk bij mijn huidige werkgever in de scheepvaart.

Meer redenen om trots te zijn

Uiteraard zijn er meer redenen om trots te zijn. Zo kwam ik al meerdere malen uit mijn comfortzone dit jaar en leerde ik op die manier ontzettend veel leuke mensen in het echt kennen, waaronder Kimberly en Merel zelf.

Heb je na het lezen van deze blog ook zin om mee te doen aan de challenge? Meld je dan aan op de Facebookgroep van Feelgood Challenge 2018. En wie weet zie ik je daar.

En waar ben jij trots op? Ik lees het graag hieronder in de reacties of in de Facebookgroep.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.