Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 of 2018 – de leukste foto’s van het afgelopen jaar

Ieder jaar organiseert Nicole de 14 of op Instagram. Zo ook dit jaar en natuurlijk doe ik mee, want een terugblik in foto’s is altijd leuk. In deze blog laat ik je nogmaals mijn leukste foto’s van 2018 zien.

Januari

Begin januari gingen we een weekje op vakantie naar Putten en mijn schoonmoeder ging gezellig mee. Naast de vele spelletjes die we speelden, maakten we er ook nog een puzzel van 1000 stukjes. Zo mooi om haar zo te zien genieten.

Februari

De maand van de uitgerekende datum van mijn vriendinnetje. Ze beviel precies met 40 weken en een paar dagen erna mocht ik al kroelen met haar jongste telg.

Maart

Giulia moest naar de oogarts, na een slechte ogentest bij het consultatiebureau. Al gauw werd er geconstateerd dat ze een lui oog heeft en een kleine afwijking in haar rechteroog. Dus kreeg ze een bril. Ik heb er enorm aan moeten wennen en nog steeds vergeet ik haar weleens haar bril op te laten zetten.

April

Deze maand hadden de man en ik een heerlijke datenight, waarbij we eerst even lekker een cocktail dronken bij Khotinsky en daarna naar de film gingen.

Mei

In mei kwam ik voor het eerst uit mijn comfortzone. Ik kocht andere kleding dan gebruikelijk, maar het voelde enorm fijn. En ik kreeg aardig wat complimenten over mijn nieuwe kledingstijl.

Juni

De maand met meerdere uitstapjes, maar ik koos voor de foto samen met mijn moeder. We doen niet vaak dingen samen, maar als we iets gezelligs gaan doen, doen we het meteen goed. Zo gingen we heerlijk uiteten bij een Italiaan in Soest en daarna meteen door naar Elisabeth in Concert. Het was fris voor de tijd van het jaar, maar wat hebben we genoten. En ik ben vooral erg blij met de superleuke foto die we maakten.

Juli

Mijn tuttebel werd eindelijk vier en werd enorm verwend met mooie cadeaus, waaronder een Vtech camera en een gave lange jurk van Jubel.

Augustus

Onze vakantiemaand, die zich grotendeels afspeelde in ons favoriete vakantieland Italië. We brachten er ruim tweeënhalve week door aan het Gardameer, op camping Lido. Waar onze Italiaanse vriendin met haar mooie glimlach, iedere dag weer, onze drankjes met liefde bracht. Gelukkig mogen we in 2019 weer naar deze heerlijke plek.

September

Mijn knappe binkie met zijn mooie lach , rode haren, rijke fantasie en geweldige uitspraken!!

Oktober

De maand waarin we nog lang zonder jas naar buiten konden en we genoten van het vele buiten zijn. En ik de portetmode op mijn nieuwe telefoon kon uitproberen op de man.

November

Ik verraste de man met een nachtje Rotterdam. Maar ging zelf een heel weekend alleen weg. Iets wat ik enorm spannend vond, maar ook echt nodig was. Juist omdat ik het spannend vond, trok ik wel kleding aan, waarin ik me enorm zeker voel, waardoor ik dat ook uitstraalde. Dit is dan ook met recht mijn mooiste en beste selfie van 2018.

December

Een voor mij hele bijzondere foto, omdat het niet vaak voorkomt dat we met het hele gezin en opa en oma Vrachtwagen op de foto staan. Maar het was een heerlijke tweede kerstdag! Kwalitatief gezien niet de beste foto, maar deze foto mag of moet gewoon echt in de 14 of 2018.

Extra

Nu je de twaalf foto’s van het jaar hebt gezien, heb je van mij nog twee extra foto’s te goed om zo de veertien compleet te maken. Voor mij was de keuze niet heel moeilijk, ondanks dat ik echt tig leuke foto’s heb gemaakt in 2018.

Torbole

Allereerst is er de hele gave foto, die ik schoot toen we in onze vakantie op weg waren naar de Brasa Schlucht. Het lijkt net of de kinderen voor een grote poster poseren, maar in werkelijkheid is de foto gemaakt in Torbole. De hele setting klopte gewoon.

And last but not least

Wil ik Nicole bedanken voor het organiseren van deze challenge op Instagram. De laatste foto heeft dan ook met haar te maken. In juni bracht ik een bezoek aan Blogger by Nature, waar ik Nicole eindelijk mocht ontmoeten. Iets waar ik al heel lang naar uitkeek, maar op de een of andere manier lukte het niet om elkaar eens in het echt te zien. Zij is één van de mensen waarvoor ik enorm dankbaar ben dat ik ze in real life mocht ontmoeten.

Heb jij ook je favoriete foto’s van 2018 al uitgezocht? Ik lees het graag hieronder. Of tag me op Instagram bij je favoriete foto’s.

Volg me ook op Pinterest, Facebook en Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 29 december 2018 / 8:42 pm

  Wauw super lief je woorden!
  Ik heb hem dit jaar niet afgemaakt door omstandigheden.. Maar thanks for the reminder en de mention en komend jaar ga ik gewoon in januari al beginnen met de foto’s apart opslaan hahaha..

  • Marieke
   Auteur
   29 december 2018 / 8:56 pm

   hey lieverd, graag gedaan! En heel erg begrijpelijk dat je het niet hebt afgemaakt. Je had wel iets anders aan je hoofd. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.