Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zomerjassen 2018 voor jongens en meisjes

Wij hebben dit jaar het geluk dat we voor beide kinderen nieuwe zomerjassen mogen kopen en dus ging ik alvast op zoek naar leuke zomerjassen voor zowel Luca als Giulia.

Zomerjassen zoektocht

Voor de leukste zomerjassen keek ik op de site van Wehkamp, naast Hema, een van mijn favoriete webshops als het gaat om kledingaankopen. En ik kwam er hele leuke tegen voor zowel jongens als meisjes. Hieronder vind je van beide de top vijf die ik wel erg leuk vond.

Top vijf zomerjassen voor jongens

 • Allereerst vond ik een kobaltblauwe met zwart van Petrol Industries. Dit zou een leuke jas voor Luca kunnen zijn. De jas is er ook nog in rood met blauw, maar deze lijkt teveel op de jas die Luca vorig jaar had.
 • Van We Fashion vond ik een leuke grijs met blauwe jas met wat neon accenten. Helaas pas vanaf maat 134/140, dus te ruim voor Luca.
 • Ook Z8 heeft dit jaar een hele gave groene zomerjas, maar ondanks dat Luca die kleur goed kan hebben met zijn rode haar, vind ik het toch geen jas voor hem.
 • Vingino heeft ook echt een te gek bomberjack, maar de kleur is net te licht voor Luca. Daarnaast vind ik hem nog best prijzig eigenlijk. Zeker voor een jongetje die graag overal op en in klimt.
 • Maar er is er toch één die er wel echt uitsprong en die, niet geheel onbelangrijk, Luca zelf wel heel erg gaaf vindt. Zomerjas Londo van Cars, die is het dan ook geworden.

Top vijf zomerjassen voor meisjes

 • Aangezien Giulia vorig jaar een legergroene jas had, wilde ik nu voor iets lichters gaan. Al gauw vond ik deze leuke lichtroze jas met applicaties van DJ Dutchjeans. Helaas was deze voor Giulia wat aan de te grote kant, maat kleiner zou helaas te klein zijn geweest.
 • De roze jas van Z8 vind ik ook erg leuk, maar vanwege de lengte niet echt iets voor Giulia. Deze jas is er trouwens ook in kakigroen.
 • Omdat ik voor licht wilde gaan, vond ik ook nog dit lichtgrijze jasje van Garcia, totaal iets anders, maar wel echt heel leuk. De ouderen meiden hebben geluk, want dit jasje begint pas bij maat 134/140.
 • Mijn absolute favoriet kwam al meerdere malen voorbij bij de meiden van Shopaholiek, namelijk deze supergave jas van Looxs Revolution. Niet echt een lichte jas, maar wel een jas om verliefd op te worden. Helaas voor mij, vond Giulia hem niet zo. Daarnaast stond het ook niet heel erg leuk. Maakte haar meteen al wat ouder. Erg jammer dus.
 • Naast de Looxs Revolution jas, had ik nog een favoriet, namelijk een jas met licht- en donkerroze van Vingino. Ook Giulia’s voorkeur ging al snel uit naar deze te gekke jas, want ja haar lievelingskleuren. En dit is dan ook haar zomerjas voor komende (en hopelijk ook volgende) zomer.

Heb jij al een zomerjas voor je kind(eren)? Wat vind je van de zomerjassen die ik hier heb uitgelicht? Ik lees het graag hieronder op Facebook of op Instagram.

Het jasje van Looxs is bij Wehkamp uitverkocht daarom gebruikte ik een affiliate link van een andere webshop. Voor uitleg over affiliate links verwijs ik je naar de disclaimer.

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. Marieke
  15 mei 2018 / 11:10 am

  Laat ik nu Marieke Londo heten….

  • Marieke
   Auteur
   15 mei 2018 / 8:16 pm

   Wat grappig 🙂

 2. Christa
  15 maart 2018 / 10:31 pm

  Ik heb expres niet alles opengeklikt… :/
  Verdikkie Marieke, al die leuke dingen en ik ben net HARTSTIKKE blut

  • Marieke
   15 maart 2018 / 11:41 pm

   Sorry mop! :-/

 3. 14 maart 2018 / 8:06 am

  Leuke jassen. Van de jongens vind ik ze allemaal leuk. Meisjes die goudkleurige van looxs. Zelf ga ik denk ik de zilverkleurige parkra jas van de h&m kopen voor mijn dochter. Jongens nog geen idee

  • Marieke
   14 maart 2018 / 12:50 pm

   Ja die jongensjassen zijn ook echt allemaal leuk!
   Ik heb helemaal niet bij h&m gekeken nog. Meestal koop ik daar de luchtige zomerjurkjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.