Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 most liked

Al het hele jaar heb ik een beetje een haat/liefde verhouding met mijn terugblikken. Op de een of andere manier vind ik het dit jaar maar lastig. Zo ook met het terugblikken op 2020. Ik was behoorlijk inspiratieloos, maar gelukkig kwam Saskia met het leuke idee van de 12 most liked. Ik neem dit idee maar al te graag over en in deze blog kun je de 12 most liked foto’s van Instagram vinden.

Most liked januari

De foto met de meeste likes in januari is die van mijn 39ste verjaardag. Wat was dat ontzettend fijn. Zo gingen we uiteten en kwamen er ’s avonds vrienden een heerlijk feestje met me vieren. Voor het eerst in jaren dronk ik zelfs weer een glaasje of liever gezegd een fles Freixenet Iced rosé.

Most liked februari

We kregen kostuums van Alice in Wonderland voor carnaval, die ik echt helemaal geweldig vond en waar ik echt verliefd op was. Het idee om mijn 40ste verjaardag te vieren in dit thema was meteen geboren. Helaas gooit corona roet in het eten en zal dat feestje voor mijn 40ste verjaardag er niet in zitten. Maar wat in het vat zit verzuurt niet.

Most liked maart

En toen was daar ineens die vreselijke intelligente lockdown, waarin we geacht werden zoveel mogelijk binnen te blijven. We thuis moesten gaan werken en de kinderen verplicht wekenlang thuisonderwijs kregen. De kinderen maakten samen met de buurvrouw een mooie krijttekening buiten op de straat.

Most liked april

Aangezien alles dicht was kon mijn bink ook niet naar de kapper toe. Ik besloot hem zelf onder handen te nemen met de tondeuse. Daar voel ik me na al die tijd nog steeds schuldig over. En als we er nu over beginnen, dan roept hij meteen nee hoor mama laat het dan maar gewoon groeien. Hij heeft groot gelijk, de tondeuse zal ik voor hem nooit meer aanraken.

Most liked mei

Ik ben begonnen met de curly girl methode en hoe meer ik me er in verdiep, hoe fijner ik deze methode vind. De man maakte een foto van me, zodat ik zelf ook kon zien hoe mijn haar zat.

Most liked juni

Doordat we veel in en om het huis doorbrengen vond ik het wel tijd worden voor een balkon make-over. De man legde vlondertegels op de vloer, we kochten een loungeset en parasol. Het geheel kleedde ik aan met een olijfboompje en gezellige kussens. Dit is echt mijn favoriete plekje geworden en ik kan ook niet wachten tot het weer aangenamer wordt buiten, zodat ik hier weer lekker kan genieten.

Waar ik normaal gesproken met een grote boog om lange en zwierige jurken heen loop, moest ik deze jurk echt hebben. De jurk is zo gaaf en geeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost. Dat ik ook al tien kilo ben afgevallen speelde zeker ook een enorm grote rol. Nog een reden voor snel mooi weer, dan kan ik hem weer aan.

Most liked augustus

Tijdens onze vakantie in Zuid-Limburg ging ik samen met mijn bink ziplinen in Valkenburg. Waar ik met mijn grote mond toch nog best stond te trillen op 35 meter hoogte, ging mijn bink zonder enige angst naar beneden. Het was absoluut een ervaring en herinnering die we beide nooit meer zullen vergeten.

Most liked september

Op mijn tweede werkdag na de vakantie, krijg ik het nieuws te horen van de huisarts dat ik een burn-out heb. De koek is op en het enige wat ik kan als ik in de auto zit is huilen. Omdat het leven niet alleen maar goed is, maar ook gewoon echt wel diepe dalen kent, deel ik een foto. De foto raakt me na al die maanden nog.

Most liked oktober

Dat kleine meisjes groter worden bewijst deze foto wel. Groep 3 zorgt voor veel verandering. Mijn tuttebel is volledig kleuter af en wordt steeds meer een grote meid. Ze groeit niet alleen mentaal, maar ook fysiek gaat ze goed de lucht aan.

Most liked November

Ik heb “woensdag wasdag” in het leven geroepen op Instagram. Dit heeft helemaal niks te maken met kleding wassen. Deze wasdag is voor het wassen van mijn haren en het verzorgen van mijn krullen volgens de curly girl methode.

Most liked december

Door corona kunnen we kerst helaas niet vieren zoals we dat graag zouden willen. Toch vind ik het fijn om mijn ouders er wel een beetje bij te hebben en dus maken we een foto en zijn zij te zien op de iPad. Zo zetten we onze traditie toch voort en hoeven we elkaar niet te missen.

Naast deze most liked foto’s hadden we natuurlijk nog meer hoogtepunten, maar deze 12 foto’s vatten het geheel wel samen. Wat zijn jullie hoogtepunten van 2020? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 29 december 2020 / 1:56 pm

  Wat ontzettend leuk gedaan.
  En soms heb je dit soort terugblikken nodig om je te laten zien dat we het stiekem toch wel goed hebben gehad in 2020 😉

  • Marieke
   Auteur
   29 december 2020 / 4:25 pm

   Zeker weten! Gelukkig werd ik daar door de foto’s ook weer aan herinnerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.