Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye December – Mariekes Monthly #12

Allereerst de beste wensen voor jullie allemaal! Hoop dat jullie een mooie jaarwisseling hebben gehad met iedereen die je dierbaar is. Ondanks dat 2019 nog maar net aan is, kom ik toch nog even met een terugblik op december. Ik kan de laatste maand van 2018 gewoon niet overslaan.

Op weg naar minder Marieke

Uiteraard is hier de hele maand december echt helemaal niks van terecht gekomen. Ik doe er een beetje lacherig over, maar toen ik gisteren op de weegschaal ging staan, kon ik wel janken. De weegschaal gaf namelijk cijfers aan die ik a) niet had verwacht en b) helemaal niet wil zien. Dat wordt vanaf morgen dus keihard knallen!! Meer oefeningen doen thuis en deze maand ga ik me ook echt nog aanmelden voor NBFM. De app staat al een jaar op mijn telefoon, maar ga hier dus echt werk van maken. En hoop daar eind januari al wat meer over te kunnen vertellen.

Wat deden we in de maand december?

Mijn weekendje weg alleen viel precies in het eerste weekend van december. En zoals jullie al konden lezen, was dat voor herhaling vatbaar.

We vierden Sinterklaas, waar de kinderen enorm van genoten. Ze werden ook weer lekker verwend met mooie cadeaus. Maar ja beter verwend dan verwaarloosd toch? 😉

Luca werd 6 op 15 december, wat mij dus ook alweer 6 jaar mama maakt. Ook nu werd hij weer goed verwend en heeft hij heerlijk met de man twee zondagen Lego zitten bouwen.

Ook gaf Luca zijn kinderfeestje deze maand. Wederom in Monkey Town, omdat dat gewoon superfijn is. Geen troep in huis en de kinderen kunnen zo druk doen als dat ze zelf willen, want geen buur die er last van heeft.

We vierden oud en nieuw met vrienden, waar we echt enorm hebben gelachen en genoten van qualitytime met elkaar.

Wat gebeurde er nog meer?

De man begon deze maand aan zijn nieuwe uitdaging en het lijkt er heel erg op dat hij eindelijk zijn draai gevonden heeft. Hij heeft het enorm naar zijn zin en dat is zo ontzettend fijn om te zien. Is voor de sfeer in huis ook echt een stuk beter kan ik je zeggen.

Ik had een superleuk feest van mijn werk, waar ik eindelijk weer eens heerlijk heb gedanst. Laatste keer was met mijn vrijgezellenfeest in 2011. Ben dus wel van plan om dit vaker te gaan doen.

Blogweetjes

Weet je dat jullie echt toppers zijn? Jullie bezochten massaal mijn blog!! En met nog met meer dan vorige maand. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. De meest gelezen blogs van december.

Januari

Voor januari hebben we nog niet echt plannen. Al staat er al wel een nieuwjaarsborrel van mijn werk op de planning. Gaat de man met zijn werk naar Vrienden van Amstel Live en ben ik heus niet jaloers, zo saai daar 😉 Verder ben ik ook nog ergens jarig ergens in de komende 18 dagen. En voor de rest zien we wel wat er op ons pad komt.

Wat was jullie hoogtepunt van december? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Birgit
  1 januari 2019 / 5:46 pm

  Alle goeds voor 2019!!
  De verjaardag van mijn meisje de 30ste was mijn favo dag van december! Zij is nu ook EINDELIJK 6 (haar woorden, ik vind het veel te snel gaan…)

  • Marieke
   Auteur
   3 januari 2019 / 10:12 pm

   Dank je wel! Voor jou ook de beste wensen meis!
   Jaaaa eindelijk 6!!! Kleine meisjes worden groot 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.