Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pakjesavond, kerstboom en binnen spelen – Mariekes Weekly #49

Zo de eerste drukke week van december is gelukkig weer voorbij. Nog drie te gaan, maar eerst nog even nagenieten van pakjesavond, de kerstboom en lekker binnen spelen in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Na een heerlijk weekend alleen weg, is het weer tijd voor een nieuwe week. Ondanks dat ik het hele weekend de tijd had om te bloggen, is dat er toch bij ingeschoten. Dus kruip ik ‘s avonds lekker achter mijn macbook om blogs voor te bereiden.

Dinsdag

Ga ik eindelijk weer eens een rondje mee lopen met collega’s. Uiteraard kan ik het niet laten om een foto te maken van dit mooie stukje Rotterdam; de Leuvehaven!

Woensdag

‘s Middags ben ik lekker vrij van mijn werk en ga ik met mijn moeder gezellig naar Intratuin, waar ik een nieuwe kunstkerstboom koop. En we genieten van de kerstsfeer.

Als we hebben gegeten, wordt er heel hard op de deur gebonsd en weten de kinderen niet hoe snel ze moeten rennen, pakjesavond is begonnen. Blijft toch leuk om te zien, hoe ze in Sinterklaas geloven.

Ze worden allebei weer goed verwend, zo krijgt Giulia eindelijk Baby Born Sister, zingende Rainbow Dash en nog veel meer.

En Luca krijgt een vrachtterminal van Lego, het nieuwe boek van de Gorgels en de auto van Max Verstappen.

Zodra de kinderen op bed liggen, zet ik de nieuwe kerstboom op! En ben, ondanks dat de witte accessoires wat weg vallen, superblij met mijn boom!! <3

Donderdag

Is mijn laatste werkdag en maak ik geen foto’s.

Vrijdag

Maak ik er des te meer, onder andere van mijn nieuwe kerststal waar ik echt heel blij van word. Voor jullie verzamelde ik de leukste kerststallen in een blog.

Als de kinderen uit school zijn, wordt er heerlijk gespeeld met Lego.

Maar ook met de gekregen zingende Rainbow Dash.

En er wordt samen gekleid, wat wonder boven wonder, gebeurd zonder geruzie.

Ook ik vermaak me prima met Lego. Heeft het toch nog voordelen dat we vandaag geen internet en televisie hebben.

Luca krijgt na het zwemmen weer een briefje mee, hij is weer een badje verder, zo fijn en zo trots op hem.

Zaterdag

Gaan we gezellig op visite bij mijn schoonmoeder, waar we ook nog een klein beetje Sinterklaas vieren. En wordt er bij oma ook al lekker gespeeld met het nieuwe speelgoed.

Zondag

Houden we een heerlijke pyjamadag. Niks moet en niksen mag. Het is ook wel even fijn, want hoewel de eerste drukke week van december voorbij is, hebben we er ook nog drie te gaan. Ontprikkelen is dus geen overbodige luxe.

Zijn jullie de eerste week van december ook een beetje goed doorgekomen? Ik lees het graag in de comments.

Volg me op Pinterest, Facebook en Instagram.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.