Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Maandoverzicht foto’s van Instagram – December 2020

2020 is zo goed als voorbij en ik denk dat er maar weinig mensen zijn die dit jaar over zouden willen doen. Ik in ieder geval niet. Toch was er niet alleen maar ellende. Zo was de maand december er echt eentje voor in de boeken en daarom kijk ik nog voor één keer terug met jullie op deze mooie feestmaand.

Kinderfeestje

Begin van de maand mocht mijn bink zijn kinderfeestje alvast vieren. We gingen met acht kinderen naar de bowlingbaan en ze hebben zich prima vermaakt. Het feestje was ondanks allerlei beperkingen een groot succes!

Kerstboom

Hoe leuk ik Sinterklaas ook vind voor de kinderen, ik ben wel echt meer een kerstmismens. Niet gek dus dat na pakjesavond meteen de kerstboom naar boven werd gehaald. Ik kan echt genieten van het optuigen, heerlijk moment om mijn hoofd ook lekker leeg te maken.

Dr. Martens

Mijn nieuwe Dr. Martens kwamen binnen en ik wilde die natuurlijk ook op de foto hebben. Mijn bink maakte uiteindelijk deze superleuke foto van mij, mijn schoenen en de kerstboom.

Maasvlakte

Het was alweer even geleden dus besloten we naar de Maasvlakte te rijden. Ik maakte er op goed geluk deze foto. Dit is voor mij zo’n foto waar ik naar blijf kijken.

8 jaar

Eindelijk werd mijn bink acht deze maand. Hij had er zo naar uitgekeken. Helaas konden we het door alle beperkingen niet meer vieren zoals we het in gedachten hadden. Hopelijk kunnen we het binnenkort alsnog vieren, zodat hij toch zijn feestje heeft.

Dwaalspoor

Dit jaar werd er voor het eerst een lichtjesroute georganiseerd in de stad. Een heerlijke route die je langs alle mooie plekjes van de stad leidt. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Elzen

Samen met de kinderen ga ik naar de Elzen toe. Uiteraard maken we foto’s en gaan we natuurlijk op zoek naar elfendeurtjes.

Kerstfoto

Ieder jaar maak ik van de kinderen een kerstfoto. Die mocht dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken. Ik kan zo genieten van dit soort momenten, als ze zo lief naast elkaar zitten.

Foute kersttruienfoto

Nog zo’n heerlijke traditie, de foute kersttruienfoto. Dit jaar wel anders dan anders, want mijn ouders konden niet bij ons zijn door corona. Maar met een beetje creativiteit maakten we een ontzettend leuke foto.

Derde kerstdag

We vierden dit jaar ook nog een derde kerstdag bij mijn zusje. Het was een gezellige middag met precies genoeg eten en heerlijk gezelschap!

Uitwaaien

Hoewel ik na de kerstdagen echt heel erg moe was, besloot ik toch om mijn vrienden in Kijkduin op te gaan zoeken samen met de kinderen. Ik hunkerde enorm naar de genegen- en geborgenheid van mijn beste vriendin en haar man! Het uitwaaien op het strand was een extra bijkomstigheid die echt heerlijk was. We hadden echt een superfijne middag, waar ik echt even tot rust kwam.

Vooruitblik

Zoals je gewend bent van me kijk ik ook altijd vast even vooruit naar de volgende maand. Januari is een maand waarin we vrij weinig plannen hebben. Ik word deze maand ook nog veertig. Uitgebreid vieren zit er niet in, maar dat is niet erg. Al hoop ik stiekem wel dat we in ieder geval uit eten kunnen gaan met zijn viertjes.

Veranderingen

Wel gaat er het een en ander veranderen op mijn blog. De laatste tijd heb ik gemerkt dat het voor mij het fijnste is om te bloggen wanneer ik dat wil en wanneer het mij het beste uitkomt. Het kan dus gebeuren dat alleen de week van Marieke maar online komt, maar dat wanneer het zo uitkomt er ineens vier blogs online komen. Daarnaast verdwijnt ook mijn maandoverzicht. Ik was hier al heel lang niet echt blij mee, maar wilde het ook niet zo maar eindigen, dus dit zal dan ook de laatste zijn die ik post. Daarmee sluit ik netjes een heel jaar af.

Fijne jaarwisseling

Voor nu zeg ik dank jullie wel voor het afgelopen jaar en ik hoop dat jullie volgend jaar weer allemaal gezellig mee zullen lezen. Dan rest mij nog maar één ding en dat is jullie een ontzettend fijne jaarwisseling wensen, ook al zal deze anders zijn dan andere jaren. Maak er eentje van die het herinneren waard is. Op naar een mooi en goed, liefdevol, maar bovenal gezond 2021!

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.