Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye May – Mariekes Monthly 5-2019

Wat was de maand mei een heerlijke maand zeg. We deden veel samen met zijn viertjes, wat heel erg fijn was. En mijn blog kreeg weer even een flinke boost. Tijd voor een terugblik op deze vijfde maand van 2019 in Bye Bye May.

Qualitytime

Zowel met het gezin, als met vrienden was er qualitytime. Wat heb ik daar van genoten. We deden met zijn viertjes een rondje kermis. Ging ik, terwijl mijn binkie een kinderfeestje had, met mijn tuttebel een gebakje eten, gewoon omdat het kon. En gingen we met zijn drietjes ook nog eens gezellig een middagje naar Blijdorp. Met mijn lieve vriendinnetje deed ik een dagje Amsterdam en gingen we aansluitend naar de Backstreet Boys toe. Wat echt een supergaaf concert was. Maar daar kon je alles over lezen in Mariekes Weekly 21. De kinderen hadden ook nog eens qualitytime met hun oom, tante en neefje, wat ze weer erg gezellig vonden. Daarnaast zijn we op het moment dat jullie deze blog lezen ook nog een weekend weg met zijn viertjes. Maar daar over kunnen jullie komende week meer lezen.

Op weg naar minder Marieke

Was echt een drama. Ik ben totaal niet meer gemotiveerd om te lopen. Blijf op zondagochtend liever lui in mijn bed liggen, dan dat ik ga lopen. Niet handig, want ik heb eind juni toch echt een run op de planning staan. En wat eten betreft? Op mijn eten letten wat is dat? Echt foute boel dus. Ik snaai wat ik maar kan snaaien, vooral in het weekend. Waar is die knop dat ik mijn mindset weer even terug kan draaien.

Blog

Mijn blog werd goed bezocht in mei, sterker nog, nog niet eerder werd mijn blog zo vaak bezocht. En daar ben ik jullie weer enorm dankbaar voor! Het is leuk dat jullie me massaal weten te vinden via mijn social media kanalen, maar ook via Google zelf. Nu maar hopen dat jullie ook met zijn allen blijven hangen en lezen.

Mijn best gelezen blogs in de maand mei, deel ik natuurlijk ook nog even met je.

5 dingen die ik nooit zou zeggen of doen als moeder

Moederdag bloghop

Kindertraktatie Ninjago

Curly girl method – waarom het bii mij niet werkt

5 x de leukste kinderfeestjes voor jongens en meisjes

Vooruitblik

Terwijl ik dit tik mogen we in juni ook nog even genieten van twee dagen Zuid-Limburg. En vind ik het jammer dat het weekend weg alweer voorbij is. Voor de maand juni hebben we niet heel veel op de planning staan. Al heeft mijn tuttebel wel haar allereerste kinderfeestje en kan het zijn dat ze zomaar zelf al haar eerste kinderfeestje geeft. Mag ik een avondje op mijn kleine vriendinnetjes passen en hebben we ook nog een dubbelfeest van vrienden. Ook staat de Zoomer Wantijrun op de planning en moet ik daar nog wel het een en ander voor doen. Dus alle vrije tijd gaat denk ik daar in zitten. Zo wordt het al met al nog best een drukke maand denk ik.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand mei? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.