Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nagels, Eindhoven en rokjesdag – Mariekes Weekly 22-2019

Wauw, wat hadden we een heerlijke week zeg. Eentje waar zo’n hele grote strik om mag, maar die ook zeker nog veel langer had mogen duren van mij (van de rest van het gezin ook trouwens). Maar helaas, het is wat het is en gelukkig hebben we de herinneringen nog. Wat we zoal deden? Ik liet mijn nagels doen, we brachten een bezoek aan Eindhoven en het was eindelijk rokjesdag!

Maandag

Als ik thuiskom met de kinderen, ziet mijn binkie ineens dat hun vogelhuisjes zijn gevuld met knuffeltjes. Een grapje van de buren wat enorm gewaardeerd wordt door mijn kleuters.

Dinsdag

Pak ik alvast de koffers in voor ons midweekje weg, wat nu wel heel erg dichtbij komt. En zoals altijd nemen we weer veel te veel mee. Maar ja het weer wat ze vooralsnog opgeven is best wisselvallig en dan vind ik het toch lastig om in te pakken.

Woensdag

Na vijf jaar ga ik eindelijk weer nagels laten zetten. Na gewone nagellak en pink gellac te hebben uitgeprobeerd, ben ik er nu wel klaar mee en wil ik weer gewoon mijn nagels mooi hebben, zonder dat ik me er aan ga ergeren, omdat de lak er af bladdert. En mooi zijn ze! Ben echt heel blij met hetgeen Janine van Diamond Lookz heeft gedaan.

Donderdag

Brengen we de kinderen vanaf ons midweekje weg adres naar mijn zusje en zwager in Eindhoven. Ze hebben er enorm naar uitgekeken en hebben er zin in om een poosje met hun neefje op te kunnen trekken en bij hun oom en tante te kunnen zijn.

Aansluitend brengen we ook nog een bezoek aan mijn broer in het ziekenhuis. Het is vooral heel heftig om hem zo “hulpeloos” te zien. Zeker omdat het ook nog eens een beer van een vent is.

Vrijdag

Brengen we een bezoek aan een vervoerder, die ook graag de man wil ontmoeten. De kinderen mogen ook mee en die kijken echt hun ogen uit. Als ze dan ook nog op een reachstacker mogen zitten, voelen ze zich beide de koning te rijk.

Zaterdag

Over deze dag kun je meer lezen op mijn blog over Zuid-Limburg, die komende week online zal komen.

Zondag

Het is rokjesdag en niet zomaar, want het is één van de eerste zomerse dagen in Nederland. Eentje waarbij ik uit mijn comfortzone kom, want ik heb mijn panterannie jurk aan (zonder colbertje) én blote benen.

Hebben jullie ook zo’n heerlijke week achter de rug? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.