Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye May – Mariekes Monthly #5

Dag mei, wat was je fijn, met ons tripje naar Keulen, shoppen en uiteraard de nieuwe baan van Erik en zijn nieuwe auto. Tijd om eens uitgebreid terug te kijken op de maand mei.

Werk

Er vond weer een verandering plaats voor wat betreft werk. Niet bij mij, maar bij Erik. Zijn baan bevalt goed, de afstand is super en de sfeer in huis is vele malen beter dan in de maand april.

Sporten

Wat zat ik tot halverwege de maand in een geweldige flow. Zowel qua hardlopen, als gewoon wandelen en andere oefeningen doen. Helaas voor mij heb ik de tweede helft van de maand vrij weinig kunnen doen, omdat ik een gat in de weg miste en viel. En ik had niet gedacht dat ik het zou zeggen, maar ik mis het hardlopen en de rondjes lopen tijdens mijn pauze met mijn collega’s. Hopelijk kan ik het snel weer oppakken.

Op weg naar minder Marieke

Door het niet kunnen sporten, raakte ik een beetje in een dip en ging er weer meer lekkers naar binnen dan de bedoeling was. Maar ik heb het zelf door, dus probeer ik me wel echt weer in te houden, anders zijn de afgelopen maanden zo meteen voor niks geweest.

Uitstapjes

Die waren er uiteraard ook weer. Zo gingen we naar de heide bij Ede, waar we tussen de schapen liepen. We zijn gezellig gaan picknicken in de speeltuin, wat echt heerlijk was. Maar we gingen, eindelijk na twee jaar, ook weer eens een weekend weg. Dit keer naar Keulen, samen met vrienden. Wat super was, op die val na dan. Ik heb er in ieder geval een herinnering aan over gehouden. En op deze manier konden we alvast de auto testen op een langere afstand, ideaal.

Shoppen

Uiteraard werd er de maand mei ook nog geshopt. Zo bracht ik een bezoek aan Action en uiteraard aan DM, want als je dan toch in Duitsland bent, moet je er ook gebruik van maken. En ik shopte eens goed voor mezelf, zo kocht ik twee tuniekjes en een heerlijke top met drie kwart mouwen. Allemaal out of my comfortzone, maar waar ik alleen maar lieve complimenten over heb gekregen.

Bloghop

Er werd ook weer een bloghop georganiseerd, deze keer een moederdagbloghop en wat kreeg ik daar veel reacties op. Echt super!! Vooral ook omdat er naast de vertrouwde bezoekers, ook nieuwe bezoekers een kijkje kwamen nemen en ook zijn blijven hangen <3

Blogweetjes

Zoals ik al zei, kwamen er een hele hoop nieuwe bezoekers langs, wat ik echt geweldig vind. Ik blijf het mooi vinden dat mijn blog steeds een beetje groter wordt. Jullie zijn toppers, dank je wel!

Juni

De maand juni is al helemaal volgepland met onder andere verjaardagen, een moeder-dochteruitje en ik ga zaterdag naar het bloggersevent Blogger By Nature. Waar ik echt enorm veel zin in heb. En mijn blog bestaat vier jaar in juni, dus er komen nog wat leuke winacties aan.

Wat was het hoogtepunt van jouw maand?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.