Shoppen bij Action – never not shopping #6

Vorige week ging ik weer eens heerlijk een avondje shoppen met mijn lieve vriendinnetje. En kan niet anders zeggen dat ik goed ben geslaagd. Ik shopte zelfs al wat vakantiespulletjes.

Maskertjes

Als je me volgt op Instagram en dan voornamelijk op Instastories, dan weet je dat ik wekelijks een masker op doe. Even een heerlijk momentje voor mezelf, maar vooral een momentje voor mijn huid. Ik vond deze leuke #selfiemasks bij Action en vond ze zo grappig, dat ik er drie meenam. Uiteraard heb ik er ook al eentje uitgeprobeerd, maar ze zijn wel vrij nat. En dat vind ik wel jammer.

Freubelspulletjes

Als ik bij Action loop, moet ik altijd even langs de knutselschappen lopen. Zo ook deze keer. En ik vond echt geweldige cardboard patterns, die ik echt niet kon laten liggen.

Badpakje

Voor Giulia was ik nog op zoek naar een badpakje voor op de opvang en aangezien ze een groot Paw Patrol fan is, nam ik er eentje van Skye mee.

Vakantiespulletjes

Zoals ik eerder al zei, kocht ik zelfs al wat vakantiespulletjes. Allereerst een schaduwdoek, want we hebben geen idee waar we komen te staan op de camping van de zomer. En wat extra schaduw kan nooit kwaad.

Ik zag een leuk badboekje voor mijn allerkleinste vriendinnetje en nam deze voor haar mee. Uiteraard kon ik haar grote zus niet overslaan, dus kocht ik voor haar een duikbrilletje van Frozen. Ook nam ik voor Luca en Giulia duikbrilletjes mee van Shimmer & Shine en Spiderman.

De kinderen zijn tegenwoordig veel bezig met schrijven in boekjes, dus nam ik ook twee schrijfboekjes met pennen mee voor ze.

Voor bij het zwembad kocht ik ook nog een netje met vormpjes en een gietertje voor allebei. En om maar meteen met water verder te gaan, ik kocht waterballonnen voor in de trekbal. Het lijkt me echt geweldig om dit met de kinderen te doen. Ik ben ook wel nieuwsgierig of ze het zelf wat vinden. En anders spelen Erik en ik er wel mee op de camping.

Al eerder kocht ik ook nog twee waterpistolen van Nerf voor de kinderen en oldskool catch.

Ben jij al vakantiespulletjes gaan shoppen? Ik lees het graag in de comments hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 26 mei 2018 / 10:24 pm

  Heerlijke spulletjes Marieke. Ik nog niet, maar gisteren ben ik er ook geweest. Toen ging in op zoek naar vrolijk inpakpapier en lintjes. Dan zit je in dat soort winkeltjes wel goed.

  • Marieke
   Auteur
   27 mei 2018 / 9:24 pm

   Ja dan kan je je wel goed uitleven ja. Xenos is dan ook echt een aanrader trouwens 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen