Feestje, feestje en nog eens feestje – Mariekes Weekly #20

Wat een heerlijke week hebben we weer achter de rug. Ik knutselde theezakjes, Luca vierde de verjaardagen van zijn juffen op school en had ook nog een kinderfeestje in de speeltuin. En grote zus kwam oppassen, uiteraard was dat ook een feestje voor de kinderen.

Maandag

Nieuwe week, nieuwe kansen. We gaan er weer wat van maken.

Dinsdag

Sinds Erik van baan veranderd is, zijn de ochtenden ook een stuk relaxter en de kinderen veel beter te genieten. Wat echt heel erg fijn is. Wellicht zorgt het goede weer ook voor een beter humeur.

Woensdag

Vandaag laat ik Luca alvast een printable versieren, zodat ik ’s avonds daar theezakjes van kan maken voor het feestje van de juffen van school. Dankzij de cardboard patterns, die ik kocht bij Action, verstevig ik de binnenkant van de printable. En ik plak de binnenkant vast met washitape.

Daarna plof ik op de bank en ga ik me alvast inlezen voor ons weekend Keulen.

Donderdag

De laatste werkdag van deze drukke werkweek alweer. En wat heb ik uitgekeken naar het weekend zeg. Maar eerst ben ik nog een aantal uurtjes alleen ’s avonds, omdat Erik weg is. Die tijd benut ik voor het bloggen en wat extra zorg voor mijn gezicht met een lekker maskertje. En uiteraard mag een bakkie thee niet ontbreken.

Vrijdag

Het is vandaag feest, want Luca’s juffen geven hun feestje. En wat hebben ze dat ontzettend leuk gedaan. De ouders mogen blijven tot dat er flink gezongen is.

Als Luca weer uit school is, gaat hij samen met Giulia in het nieuwe Playmobil magazine bladeren en dat is zo lief om te zien. Hij kan zo ontzettend zorgzaam zijn. Fotocredits: Erik

Zaterdag

Terwijl wij genieten van een heerlijk weekend Keulen met vrienden, waarover van de week meer in een aparte blog, vermaken de kinderen zich thuis prima met hun grote zus. Luca heeft nog een feestje van twee meisjes uit zijn klas.

Giulia geniet van de aandacht van haar grote zus, die deze geweldige foto van Giulia maakt.

Ook bakt ze nog samen cupcakejes met de kinderen.

Zondag

Onze laatste dag alweer in Keulen, maar de kinderen mogen nog heerlijk genieten van een aantal uren met hun grote zus. En dat doen ze dan ook. Als we weer thuis komen, zijn ze lekker aan het schommelen. Het is zo fijn dat ze zich zo heerlijk hebben vermaakt.

’s Avonds na het eten bel ik de huisartsenpost voor mezelf. Ik ben in Keulen echt gruwelijk lelijk gevallen en heb zo’n last van mijn voet, dat ik toch wat meer informatie wil. Langs komen is niet nodig, omdat het geen spoed is, maar daarentegen moet ik wel rust houden. Hopelijk is het dinsdag gewoon helemaal weg.

Wat was het hoogtepunt van jouw week? Ik lees het graag hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen