De week van Marieke 08-2020 – een week vol geluksmomentjes

Afgelopen week zat vol met kleine geluksmomentjes, van een mok die bij een rok past tot een heerlijke datenight met een vriendin. Van het eten van een red velvet kokosmacroon tot een supermooie foto van mijn olijke duo. Zoals ik al zei, de week zat er vol mee.

Maandag

Deze week is het mijn beurt om de kinderen op te halen van de bso en als ik daar aankom is mijn tuttebel bezig met mozaïek. Je weet wel, van die pinnetjes die je op zo’n wit bord moet doen. Ik ken het nog van vroeger van de kleuterschool en vond dat echt geweldig om te doen. Toch grappig dat daar nu dan nog steeds meegespeeld wordt.

Dinsdag

Heb ik mijn eerste geluksmomentje. En iedere gek zijn gebrek natuurlijk, maar ik word dus echt blij van het feit dat mijn theebeker matcht met mijn rok.

Mijn tuttebel komt ’s middags thuis met haar veterstrikdiploma, die had ik dan weer niet zo snel verwacht. Maar we zijn natuurlijk hartstikke trots.

Als ik ’s avonds bij de kamer van mijn bink kom, heeft hij een blad op zijn deur gehangen met daarop radiologie (of zoals hij het zelf zegt radiologogie). Dit was het thema op school van de afgelopen weken en hebben ze nu afgesloten.

Woensdag

Met dank aan de kinderen, die ook nu weer een duidt in het zakje deden voor ons weekmenu en één van de jongens waar ik mee werk, eten we chili con carne. Die echt prima smaakt en waar door iedereen goed van gegeten wordt.

Donderdag

Maak ik een selfie, waar ik zelf heel erg blij van wordt. Mijn krullen staan namelijk ook een keertje op de foto en dat is eigenlijk best wel bijzonder, want dat lukt namelijk nooit zo goed.

Met collega’s was ik in de lunchpauze bij de Markthal, waar ik bij Madame Cocos echt de lekkerste red velvet kokosmacroon proef. Daar neem ik er een aantal van mee, zodat we ’s avonds wat lekkers hebben bij de koffie en thee. Twee geluksmomentjes op één dag, moet toch niet gekker worden.

Vrijdag

Krijg ik van mijn vriendinnetje nog mijn verjaardagscadeautje van Studio Ins & Outs. En ook dit keer is de themaset echt superleuk.

De kinderen maken ’s middags selfies en ik moet daar zo om lachen. Ze hebben samen echt de grootste lol.

Zaterdag

Zaterdagochtend is voor chillen, als we niet naar voetbal hoeven. En dus wordt er in onesies voor de televisie gehangen.

Toch moeten ze er aan geloven, want ze moeten allebei naar de kapper toe. Mijn bink krijgt weer een lekker stoer kapsel aangemeten.

En bij mijn tuttebel knippen ze een centimeter of tien van haar blonde lokken af. Iets wat echt heel erg nodig was. Daarna krijgt ze een mooie opvlecht.

Thuis liggen ze samen op de bank en krijg ik de kans om ze goed vast te leggen. Ik ben echt superblij met deze foto en dit zorgt wederom voor een geluksmomentje.

Vanavond staat de 90’s party op het programma, maar mijn vriendin en ik besluiten om hier niet naartoe te gaan. Wel hebben we een datenight, we gaan heerlijk tapas eten bij La Cubanita en aansluitend door naar de film Onze Jongens in Miami, een heerlijke feelgood movie. Al waren we beide wel van mening dat deel één eigenlijk beter was.

Zondag

Van de man mag ik vandaag lekker blijven liggen, wat ook wel eens fijn is. Hoewel ik niet slaap, doezel ik wel nog even en dat is prima. Niet meteen in de mamamodus hoeven te schieten is ook zo’n geluksmomentje. De kinderen lezen ondertussen lekker een boekje op de kamer van mijn tuttebel.

Bij het ontbijt krijg ik, door de kinderen, zelfgemaakte croissants met kaas. Ze zien er afzichtelijk uit, maar zijn echt superlekker.

De rest van de dag wordt er lekker gechild en mogen de kinderen ook nog even verven, al zie ik ze liever lekker wat anders doen. Een geluksmomentje voor de kinderen dus.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen