Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 07-2020 – Valentijnsdag, badje twee en musical

Half februari alweer mensen, het lijkt meer op herfst dan op winter, maar dat mag de pret niet drukken. We hadden weer een heerlijke week, waar wederom een strikje om mag. Mijn olijke duo doet het goed op school, mijn tuttebel is door naar badje twee en de man en ik hadden een heerlijke datenight bij de musical We will rock you.

Maandag

Kunnen de kinderen door het weer wat rustiger aan doen en daar nemen ze het dan ook goed van door in ons bed nog even lekker te doezelen en te geinen.

Dinsdag

Ben ik al op tijd weg van mijn werk, maar heeft mijn trein iets vertraging en maak ik maar weer eens een selfie. Vandaag was een goede dag, lekker gewerkt, veel gelachen en een heerlijk weekje weggeboekt in de meivakantie.

Woensdag

Woensdagmiddag loop ik in mijn pauze even langs Søstrene Grene om te kijken of ze nog iets leuks hebben voor op mijn wandbord. En ik slaag er voor papieren bloemen voor in een oudroze vaas die ik nog heb staan.

Donderdag

Mijn trein heeft wat vertraging en vermoed ik, doordat ik maar één minuut heb om over te stappen, dat ik mijn aansluiting mis, waardoor ik op een ander perron blijf staan. Niet wetende dat de trein nog een paar minuten zou wachten. Omdat het best koud is, haal ik bij de Broodzaak lekker een beker thee. Iets wat ik in ruim anderhalf jaar trein reizen nog nooit heb gedaan.

Als ik ‘s avonds thuis kom heeft mijn olijke duo geknutseld en krijg ik alvast twee Valentijnsharten in mijn handen gedrukt, waarop mijn tuttebel de tekst, mama je bent een kont heeft geschreven. Met haar humor is in ieder geval niks mis.

Vrijdag

Doe ik een heerlijke workout, helaas de eerste van deze week, omdat ik daar nog niet eerder aan toegekomen ben. Maar de tabata training is heerlijk. Daarna plan ik lekker wat me-time voor mezelf nog in. Verander maar weer eens van masker en ga uitgebreid onder de douche.

Ook hang ik de macraméveer op, die ik bij Gaaf Spul bestelde. Het is de volgende aanpassing op mijn wandbord.

Bij Hema kocht ik twee onesies voor de kinderen, omdat dat superfijn is na het zwemmen. Mijn tuttebel is er erg blij mee.

Van mijn mannen krijg ik ‘s middags voor Valentijnsdag een mooi boeket met rode bloemen. En ze ruiken echt heerlijk.

Als ik mijn tuttebel ‘s avonds ophaal bij het zwembad, heeft ze een briefje gekregen voor badje twee. En ben ik echt hartstikke trots op haar.

Zaterdag

Ga ik samen met mijn tuttebel even wat boodschapjes doen. Ze krijgen allebei een Fingerling, omdat mijn bink een mooi rapport heeft en mijn tuttebel een mooi plakboek en door mag naar badje twee. Deze moeder heeft er overigens wel een beetje spijt van, want ze maken echt heel veel lawaai. Maar ze zijn wel echt cute.

Het is zo ontzettend lekker als je kinderen jouw genen overnemen, tenminste als het om lezen gaat, want dat doen ze hier beide heel erg graag.

Mijn kleine vriendinnetje wordt vandaag twee en we gaan op verjaardagsvisite, het is er gezellig druk.

Voor mijn verjaardag kreeg ik van de man kaartjes voor de musical We will rock you. In 2010 zag ik deze musical in Londen en was toen al zwaar onder de indruk. Ook nu was het weer een schitterende musical, heb ik genoten van de muziek van Queen en raakte het liedje No one but you, me even hard als toen en rolde de tranen over mijn wangen. Een geslaagde datenight dus!

Zondag

De man is al om negen uur de deur uit en ik ontbijt gezellig met mijn olijke duo. Normaal doen we dat nooit uitgebreid als de man er niet is, maar nu vind ik het wel erg gezellig.

We hebben een heerlijk relaxte dag en maken met zijn drietjes ook nog foto’s van onze Alice in Wonderland kostuums.

Volg me ook op Facebook, Instagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.