Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bso, me-time en feestjes -Mariekes Weekly #30

Man man man wat een weertje hè, de afgelopen dagen. Al vond ik het, voor het mooie wel een beetje te warm en dan met name binnen. Gelukkig mochten de kinderen lekker naar de bso. Had ik wat me-time voor mezelf en hadden we ook nog feestjes.

Maandag

Giulia mag vandaag officieel naar de bso toe. En ze heeft meteen een uitstapje naar het koeienveld. Daar waar ik, als tienjarige en daarna als puber, ook nog heb gehangen met vriendinnen en vriendjes. Maar de speeltuin is er nu veel uitgebreider dan toen. Ze vermaakt zich in ieder geval prima.

Ook Luca heeft het er enorm naar zijn zin, samen met zijn vriendje.

Dinsdag

Ligt er bij thuiskomst een superlief kaartje in de brievenbus <3

Na het eten is het tijd voor wat me-time bij de pedicure. Ik vraag me iedere keer weer af waarom ik het doe, want ik houd helemaal niet van gefriemel aan mijn voeten. Maar ben altijd wel blij met het eindresultaat.

Woensdag

De kinderen gaan hutten bouwen met de bso bij de scouting.

Krijg ik leuke post binnen van Studio Ins&Outs waarmee ik in de vakantie aan de slag ga.

‘s Avonds ga ik de vakantiecadeautjes inpakken voor de kinderen. En kom ik er via Instagram achter dat wij niet de enige zijn, die dit doen.

Donderdag

Mag manlief voor me poseren voor een review en winactie.

Vrijdag

Staan we na een bizar slechte nacht, voor mij dan, op met een supermooie zonsopgang.

De rest van de dag doen we vrij weinig vanwege de warmte. De kinderen kijken ‘s middags film ( alhoewel Giulia al vrij vlot in slaap valt) en ik kijk lekker twee afleveringen van Suits, omdat ik me ook niet helemaal happy voel.

Zaterdag

Stort ik me op de Achter de schermen challenge van Joyce en Linda. En ik moet zeggen dat het best pittig is, maar enorm de moeite waard.

‘s Middags hebben we een feestje bij vrienden en het is er zo gezellig, dat we uiteindelijk pas om half elf weer thuis zijn. Helaas geen foto’s gemaakt.

Zondag

Aangezien de kinderen pas om half elf op bed liggen, slapen we alle vier uit. En ben ik om zeven over zeven (en ja dat is voor mij uitslapen) als eerste wakker. Ik ga uit bed en geniet heerlijk van de stilte. Tussen half acht en kwart voor acht is de rest van het gezin ook wakker. En krijg ik van mijn wederhelft een lekker bakkie.

De kinderen krijgen voor de vakantie allebei een trolley voor hun speelgoed. Ze zijn er superblij mee en gebruiken de koffer als auto.Voor mijn facebook-pagina maak ik alvast een vakantieproof omslagfoto.‘s Middags hebben we weer een verjaardag bij vrienden. En het is er supergezellig. De kinderen vermaken zich ook prima.

Al met al hadden we een heerlijke week. En gaan we aan de laatste werkweek voor onze vakantie beginnen. Wat was voor jullie het hoogtepunt van afgelopen week?Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 31 juli 2018 / 9:54 pm

  Ik ben echt zoooooo blij dat wij in Denemarken zitten!
  Het is erover!
  Mijn mama krijgt na 5 dagen al geen lucht meer, laat staan een hele maand! Maar ja… Niet klagen zeker?

  • Marieke
   Auteur
   1 augustus 2018 / 8:49 pm

   Ja bizar toch? En dan gaan we de warmte zelf ook nog op zoeken haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.