Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye July – Mariekes Monthly #7

De zomer is volop aan, terwijl de zevende maand alweer voorbij is. Een maand vol hoogtepunten. We hadden een heuse hittegolf en versloegen de records van 1976. Mijn tuttebel werd vier en mijn babyneefje werd geboren.

Op weg naar minder Marieke

Er was weer een update over mijn project. Het gaat helaas allemaal wat minder goed dan ik hoopte. Zou natuurlijk enorm graag het weer van de afgelopen dagen de schuld willen geven en dat doe ik dus ook. Want ja door het warme weer, eet ik meer ijs en loop ik minder. Deed ik wel mijn oefeningen. Maar zo heb ik mijn wandelrondjes tussen de middag overgeslagen en ben ik ook al drie keer niet gaan hardlopen. Zonde? Ja absoluut. Voel me er ook zeker niet prettig bij, maar voor mezelf vooral besloten na de vakantie er weer vol gas tegen aan te gaan.

Uitstapjes

Manlief ging op stap met een vriendin, waardoor ik heerlijk een avond me-time had. We hadden het zomerfeest van de bso, wat de kinderen helemaal geweldig vonden. En ik ging gezellig met mijn moeder naar de Ladiesnight van Mamma Mia. Wat ook echt een aanrader is.

Kinderen

De kinderen hadden een heerlijke maand. Luca sloot groep 1 af en kreeg lekker vakantie. En beide leerden ze zonder zijwielen fietsen op de fiets van hun vriendinnetje. Daarnaast zwommen ze de eerste helft van de maand regelmatig in de tuin bij hun vriendinnetje.

Giulia werd eindelijk vier, zoals ze dat zelf zo mooi zei en sloot de periode van het kinderdagverblijf af, snik. Gelukkig vindt ze het op de bso ook echt geweldig.

En toen kwam daar ook nog het telefoontje van mijn zusje en zwager. Eindelijk werd na 41 weken en 6 dagen mijn neefje geboren. Uiteraard gingen we babykroelen en kan ik niet anders dan trots zijn op mijn zusje.

Shoppen

Haha een maand niet geshopt is een maand niet geleefd. Maar ik kocht eigenlijk niet echt hele bijzondere dingen hoor. Alhoewel, ik kocht een nieuwe spiegelreflexcamera in plaats van een Apple Watch. En daar ben ik nu al superblij mee. Ik maakte er al mooie foto’s mee van mijn gezin en ben al druk aan het oefenen voor nog betere productfoto’s.

Winacties

Deze maand kwam er maar één winactie online, waar je nog steeds (tot en met vrijdag 3 augustus) aan mee kunt doen. Dus als je shoptegoed wilt winnen van Hemdvoorhem.nl, is dit je kans 😉

Blogweetjes

Vakanties en mooi weer zijn een drama voor mijn blog. Helaas zag ik mijn bezoekers dit keer niet stijgen. Maar ja het kan niet altijd feest zijn natuurlijk. Wie weet is het in augustus al weer beter. De tijd zal het leren.

Augustus

Staat in het teken van onze vakantie. En daar heb ik zo ontzettend veel zin in. Eindelijk weer naar ons favoriete vakantieland, Italië.

Gaan jullie nog op vakantie of zijn jullie al weggeweest? Of blijven jullie gewoon thuis, want dat kan natuurlijk ook? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. lievelyne
  3 augustus 2018 / 12:39 am

  Joepie! Wij gaan ook op vakantie naar Italië. Veel plezier, liefs E.

  • Marieke
   Auteur
   3 augustus 2018 / 8:05 am

   Wat heerlijk!! Geniet ervan!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.