Sinterklaas, kroelen en Kerkrade – Mariekes Weekly #48

De week waarin mijn eigen weekend weg gepland stond, is weer voorbij. Maar wat was het een ontzettend fijne week. Enorm jammer dat het alweer voorbij is. Gelukkig hebben we de herinneringen nog.

Maandag

Giulia vond een nieuw plekje om televisie te kunnen kijken. En wel meteen het lekkerste plekje in huis, zo op de dekens, naast de verwarming.

Dinsdag

Kom ik er helemaal niet aan toe om foto’s te maken. Het feit dat het vroeg donker is speelt daarbij ook wel een rol.

Woensdag

Sinterklaas komt op de voetbal en daar ga ik samen met Luca heen. En het is echt hartstikke leuk. Mijn binkie vindt het helemaal geweldig.

Donderdag

Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. En ondanks dat de foto niet heel scherp is, straalt het wel heel veel liefde uit.

’s Avonds pak ik alvast mijn koffer in.

Vrijdag

Vandaag is het zover. Ik ga mijn weekend alleen weg. Ik heb enorm last van hoofdpijn, door de spanning. Maar ik heb er zo’n zin in. De banden worden nog gewisseld en daarna is het echt tijd om richting Kerkrade te gaan. Waar ik het weekend verblijf.

Ik ben al op tijd in mijn hotel, waar ik ook al meteen kan inchecken. Wat ideaal is, want nu kan ik mijn spullen alvast uitpakken. En daarna meteen een rondje DM doen, die hier slechts vijf minuten vandaan zit.

Na de DM ga ik me opfrissen en alvast klaar maken voor mijn date van die middag en avond. Hoewel ik enorm zenuwachtig ben, verdoezel ik dat, door kleding aan te trekken waar ik me echt zeker in voel.

Ik heb het echt enorm naar mijn zin en het eten bij Giuseppe in Kerkrade is echt perfect. Zo heerlijk Italiaans heb ik bij ons nog niet gegeten.

Zaterdag

Na echt een hele slechte nacht met veel wakker worden, onder andere door andere gasten, is het tijd voor een nieuwe dag. Ik ga een bakkie doen met Charlotte, die ik al zeker vijf jaar ken via social media. En daarna pak ik de trein richting Maastricht. Dit was ik eerst niet van plan, maar ik kreeg een tip dat een dagretour in de maand december maar twee euro kost, dus ja dan is de keus snel gemaakt.

In Maastricht loop ik een rondje, probeer te fotograferen met mijn Nikon, maar eigenlijk is het daar voor het mooie te druk voor. Maar wat een mooie stad. Gelukkig komen we hier in mei als het goed is weer terug voor een uitgebreider bezoek aan de stad.

Van Erik krijg ik aan het begin van de avond weer een grappige uitspraak van Luca door. Zelfs als ik er niet ben, gaan zijn uitspraken nog over mij.

’s Avonds is het tijd voor sushi & netflix. Heerlijk genieten op mijn hotelkamer. Ik kan hier wel aan wennen hoor. Zeker als de sushi zo lekker is, als dat deze is. Dit is echt, by far, de allerallerlekkerste sushi, ever!!

Zondag

Rijd ik rond half elf weg bij het hotel in Kerkrade, na een heel fijn weekend vol me-time.

Ik maak een tussenstop bij mijn lieve zusje en neefje.

En samen gaan we lunchen bij The Brand in Veldhoven.

Thuis word ik door mijn schatjes ontvangen en wordt er flink gekroeld, want ze hebben me gemist. Wat geheel wederzijds is natuurlijk, maar het niet hoeven zorgen en nadenken voor, was echt heerlijk. Binnenkort kun je al mijn bevindingen over het weekendje weg lezen in een blog.

We spelen een spelletje en laten eten bezorgen, om het fijne weekend lekker af te sluiten.

Op naar een nieuwe week met onder andere pakjesavond.

Hoe was jullie week? Hebben jullie al pakjesavond gevierd. Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen