Rare week, snee in hoofd en briefje zwemmen – Mariekes Weekly 45-2019

Pff wat een rare week hebben we achter de rug zeg. Ik werd ziek, mijn binkie viel een snee in zijn hoofd en mocht ook nog eens briefje zwemmen. Dit en meer kun je lezen in de nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Kom ik thuis met hoofdpijn die niet echt weg wil. Omdat ik wil proberen te ontspannen, in de hoop dat mijn hoofdpijn dan wegtrekt, ga ik wat freubelen met wasknijpers en washitape.

Dinsdag

Na een halve dag werken ga ik ziek naar huis. De hoofdpijn wil niet zakken en krijg steeds meer griepverschijnselen. En zo snel als het kan duik ik mijn bed in.

‘s Avonds word ik nog voorgelezen door mijn binkie, die nog even wat woorden en zinnen oefent.

Woensdag

Voel ik me ‘s ochtends nog steeds niet lekker. En duik met mijn beker thee en een boek op de bank onder een dekentje. Al lukt het me niet echt om me te concentreren op mijn boek.

Gelukkig voel ik me aan het einde van de dag een stuk beter. En kan ik eindelijk de foto’s van de kinderen veranderen in de fotolijstjes en ik ben echt superblij met het eindresultaat.

Donderdag

Wil ik weer gaan werken, maar vlak voordat ik met de kinderen de deur uit wil gaan, verliest mijn bink zijn evenwicht en valt met zijn hoofd tegen de verwarming aan. Helaas heeft hij meteen een snee in zijn hoofd. Dus breng ik mijn tuttebel snel naar de bso en ga daarna naar de huisarts toe. Helaas heeft hij geen praktijk en moeten we ons melden bij de huisartsenpost. De wond wordt schoongemaakt en gelijmd. Wel krijgen we het advies mee om hem niet te laten zwemmen. Wat best zuur is, want hij mag morgen briefje zwemmen voor zijn A-diploma.

Omdat mijn binkie vandaag nog rustig aan moet doen in verband met hoofdpijn die ineens op zou kunnen spelen, hangen we samen op de bank en kijken we filmpjes. Gelukkig blijft de hoofdpijn weg.

‘s Avonds ga ik gezellig samen met mijn collegaatje een hapje eten bij ‘t Zusje. Als je ooit zin hebt in wat luxere tapas is dit echt wel een aanrader.

Vrijdag

Mag ik met mijn tuttebel voor het eerst naar logopedie en ze doet het echt heel erg goed. Ze maakt een mier, die volgens haar op mij lijkt.

Als de kinderen ‘s middags lekker zitten te spelen (wat overigens van korte duur is), ga ik verder in mijn vakantiedagboek. En stiekem ben ik wel echt heel erg trots op de pagina die ik heb gemaakt.

Ondanks het advies om mijn binkie niet te laten zwemmen, besluiten we het toch wel te gaan doen. Zeker omdat hij anders weer een paar maanden moet wachten voor hij mag afzwemmen. Met een eilandpleister en een geleende badmuts van één van de badjuffen, lukt het hem om zijn briefje te halen. En is zijn wond, na het zwemmen nog helemaal droog. Wat echt superfijn is. Het was het risico absoluut waard.

Zaterdag

Om half negen staan we alweer helemaal paraat langs de lijn. Waar lekker gevoetbald wordt door beide partijen. Helaas trekt de tegenpartij wel aan het kortste eind, want we winnen met 6-4.

Aangezien mijn kleine vriendin gisteren zes werd, gaan we ‘s middags op verjaardagsvisite. Het is erg gezellig en aan het einde van de dag word ik door mijn bink ook nog voorgelezen.

Zondag

Tijd voor heerlijke zondagdingen. Zo zijn de kinderen lekker aan het knutselen, tekenen en kleuren, terwijl ik alvast de stofdoek een rondleiding geef.

Vandaag is zo’n dag dat mijn kinderen niet met, maar al helemaal niet zonder elkaar kunnen. Wat dit soort plaatjes oplevert.

Ik maak ondertussen alles alvast Sinterklaasproof, want 11 november begint het Sinterklaasjournaal alweer en zaterdag komt de beste man al weer in Nederland aan.

Verder spelen we nog spelletjes en lezen we boekjes, een heerlijke zondag dus.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen