Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 37-2020 – selfcare, streetsafari en krullen

Er staat weer een nieuwe week van Marieke voor je klaar. Afgelopen week stond in het teken van onder andere meer selfcare, een straatsafari en mijn krullen. Maar er was nog meer, dus lees gauw verder.

Maandag

Man en kinderen zijn weer uit huis en ik doe wat ik de komende tijd moet doen, rustig aan. Tussen de middag loop ik heerlijk een rondje buiten in de zon. Waar ik getrakteerd word op een mooi stukje cloudporn.

Dinsdag

Vandaag ga ik eens wat tijd aan mezelf besteden. Mijn haar krijgt eerst een wasbeurt met troebele appelazijn en daarna een heerlijk bananenmasker zodat mijn krullen weer eens een flinke boost krijgen. Mijn gezicht wordt verwend met een glittermasker.

‘s Avonds ga ik skaten met mijn vriendin, het is heerlijk en zo fijn dat ik daar wel echt energie voor heb en ook weer van krijg. Het is echt mijn uitlaatklep.

Woensdag

Ik ga samen met mijn vriendin even naar de Action toe. Ik wil graag het fluffy vest hebben wat in de aanbieding is, maar helaas is dat niet geleverd. Ik kom terug met wat herfstachtige dingen. Om niet meteen op de bank te ploffen, maak ik een herfsthoekje op de bakkerskast en ben blij met het uiteindelijke resultaat.

Donderdag

Om me niet steeds op te sluiten in huis, ga ik vandaag naar het tuincentrum toe. Hoewel ik heel blij wordt van planten, koop ik er dit keer geen. Wel koop ik een krukje, een plantenspuit en nieuwe terra cotta potten. Eenmaal thuis is het heerlijk om lekker bezig te zijn met mijn kleine urban jungle, ook al doen niet alle planten wat ze moeten doen. Het zijn wat dat betreft net mensen.

Tussen de middag sleep ik mezelf van de bank af, om toch een rondje te gaan lopen. Ik ga op zoek naar uitgebloeide berenklauw. Deze plant moet je niet plukken als hij nog volop bloeit in verband met enorme brandblaren. Maar als de plant is uitgedroogd, is het echt een supergave plant om voor de afwisseling toe te voegen aan je urban jungle.

Vrijdag

Na het wegbrengen van de kinderen naar school ga ik wat boodschappen doen. Dit blijkt bij nader inzien niet zo’n goed idee te zijn. Alles wat mis kan gaan in de supermarkt gaat mis en ik kan met moeite mijn tranen wegslikken. Ook dit hoort bij die f*cking burnout. Omdat ik echt even medelijden met mezelf heb, koop ik een bosje Germini’s voor op de eettafel.

Mijn bink gaat bij een vriendinnetje spelen en dus ben ik samen met mijn tuttebel. Aangezien het vanmorgen niet zo lekker ging, besluit ik om samen met haar de straatsafari van de Eigenzinnig box te doen. We zijn ruim een uur bezig met het zoeken van deuren, katten, speeltuinen en zebrapaden. We hebben het fijn samen.

‘s Middags krijg ik een pakketje binnen van T30. Dit pakje heeft als thema urban jungle en panterprint. Je kunt me niet blijer maken. Tot eind september krijg je trouwens, met de code CONFETTI, 15% korting op alle kaartjes. Neem dus gerust een kijkje, want het is echt de moeite waard.

Mijn tuttebel krijgt tijdens zwemles te horen dat ze, eindelijk, over is naar badje drie.

Zaterdag

Mijn bink mag voor het eerst met JO9-6 voetballen. De eerste helft staat hij in het doel en de tweede helft krijgt zijn zelfvertrouwen zo’n enorme boost, omdat hij maar liefst drie doelpunten weet te maken. Ik ben echt zo trots op hem.

Naast de kaartjes en de pakjes die ik krijg waar ik blij van word, ben ik momenteel ook enorm blij met mijn krullen. Met nieuwe tips van Aukjeswereld heb ik nu eindelijk ook volume in mijn haar. Dat is voor het eerst sinds ik de cg methode gebruik.

Ook vanavond staat er weer een rondje skaten gepland en daar ben ik echt aan toe. Mijn hoofd zit vol en met thuis ben ik wel even klaar. We tikken ruim twaalf kilometer aan en dat is fijn.

Zondag

We doen vanmorgen lekker rustig aan. De kinderen spelen een hele tijd lekker samen in de speeltuin. Nu het nog lekker weer is probeer ik ze nog zoveel mogelijk buiten te laten spelen.

Na een teleurstellende start van de Formule 1 en na een aantal ronde ook nog eens een aanrijding waarbij de boel stilgelegd wordt, ben ik er klaar mee. Ik spoor de rest van het gezin aan om mee naar buiten te gaan. De kinderen gaan op de fiets en wij gaan wandelen. Even mijn hoofd leeg maken en fotograferen.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.