Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vijf maanden

De wekker gaat om half zes, ik doe alsof ik hem niet gehoord heb en draai me nog een keer om, gewoon omdat het kan. Erik gaat eruit en ik doezel nog wat. Tot half zeven, helaas is Luca dan al wakker. Giulia slaapt nog lekker. Ik haal Luca uit bed en samen doen we de lichtjes van de kerstboom aan. En iedere keer als ik aan lichtjes denk, moet ik aan #lichtjesvoorElara denken.

Daarna zet ik Serious Request aan. Luca vindt het allemaal prima. En wil graag met zijn trein spelen. Giulia is inmiddels ook wakker. Ze krijgt een fles. En daarna gaan Luca en ik ontbijten. Als we klaar zijn, gaan we samen met de trein spelen.

Luca is vandaag niet te genieten, gelukkig luistert hij wel bij het cb, dat is wel heel prettig. Hij wordt goedgekeurd en weegt nu 14,8 kg en is 88 cm lang. Even was ik bang dat ze weer over zijn bmi zouden beginnen, maar niets van dat alles gelukkig.

Als we thuis zijn, geef ik allebei de kinderen eten, daarna leg ik ze allebei op bed en ga lekker een aflevering van Gossip Girl kijken.

Giulia is na een uurtje alweer wakker. Ik haal haar uit bed en samen kijken we naar Gossip Girl. Luca is niet lang daarna ook wakker. Jammer, want dat had nog wel even mogen duren.

Luca gaat wel weer lief spelen. Erik is ook al lekker op tijd thuis en hij speelt ook lekker met Luca met de trein.

En dan is het vandaag alweer vijf maanden geleden dat mijn kleine lachebekkie werd geboren <3

Om half zeven brengen we de kinderen naar mijn ouders. Ze gaan daar twee nachtjes slapen, omdat wij naar Londen gaan. Het is voor het eerst dat Giulia gaat logeren, dus ik vind het best spannend. Gelukkig hebben we al een berichtje gekregen dat ze allebei al heerlijk liggen te slapen <3

Wij zitten te wachten tot we naar de bus kunnen voor ons dagje Londen. Uiteraard horen jullie hier later meer over.

Fijne avond en fijn weekend!!!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.