Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 maanden

Vanmorgen word ik om kwart voor vijf wakker. Gelukkig val ik nog wel in slaap en iets voor half zes hoor ik Luca. En ook Erik is al wakker. We gaan eruit en Luca is al lekker op dreef in zijn ledikant. Ik doe zijn deur alvast open en het licht aan. Ook Giulia is al lekker wakker.
Het ochtendritueel verloopt lekker en we lopen op schema. Alleen kom ik er te laat achter dat de vaatwasser nog volstaat en aangezien mijn ouders vandaag komen, ruim ik die nog even uit. Daardoor zijn we pas om tien voor half acht op het kdv. Gelukkig verloopt daar alles lekker vlot. En de juf verschoond Luca’s poepluier, scheelt mij weer in tijd. En ik zit dan ook om half acht in de auto. Ik rijd wel weer de file in, maar ook vandaag valt het gelukkig best mee. En ik ben om vijf over acht op de zaak.

Net als gisteren is het weer een heerlijke dag en de tijd vliegt ook weer voorbij.
Voor ik het weet is het pauze en ook de middag gaat snel.
Om vijf uur ga ik naar huis en vanwege een kortingsactie bij Kruidvat rijd ik meteen daar naartoe. Erik komt er ook even heen met de kinderen. En we doen met zijn vieren even wat boodschappen. Het is weer heerlijk thuiskomen in een schoon huis. Echt bizar hoe snel je daar aan went 😉
Ik ga de keuken in om het eten op te warmen. We eten vandaag kliekjes, omdat ik al wist dat het laat zou worden. Maar het smaakt echt prima.

Na het eten kijken we het Sinterklaasjournaal van gisteren en vandaag terug. En Luca ligt heerlijk bij me op de bank te kroelen. Hij is blijkbaar erg moe. Voor het slapen lezen we nog even een boekje. En daarna is het echt bedtijd. Luca is al snel vertrokken.

Vandaag is Giulia alweer vier maanden, de tijd vliegt en ze wordt groot.

IMG_8306.JPG
We leggen Giulia ook op bed en het lijkt erop dat ze gewoon gaat slapen, maar helaas na een kwartier begint ze te huilen. En ook op schoot duurt het even voor ze in slaap valt. Maar uiteindelijk geeft ze toe aan haar slaap.

En kunnen wij nu genieten van onze avond.

Fijne avond!!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.