Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye June – Mariekes Monthly #6

Het eerste half jaar van 2018 is voorbijgevlogen. Niet normaal hoe snel dit jaar weer gaat. De maand juni was een heerlijke maand, met mooi weer en echt hele fijne momenten. Uiteraard neem ik je nog even mee terug naar de maand juni.

Op weg naar minder Marieke

Ook al is er al even geen update meer geweest, dat wil niet zeggen dat ik er niet mee bezig ben. In tegenstelling tot vorige maand ben ik wel weer wat beter op gaan letten, al kon ik de ijsjes soms niet weigeren. Het hardlopen ben ik weer voorzichtig aan het opbouwen en ik hoop binnenkort weer gewoon vol gas te kunnen geven, zodat het afvallen ook weer wat sneller gaat.

Uitstapjes

We beginnen meteen goed met de uitstapjes, want er waren er deze maand echt een heleboel. Zo ging ik eindelijk naar Blogger by Nature. Met mijn moeder ging ik naar Elisabeth in Concert, wat echt heel erg gaaf was. En sloot ik de maand af met het concert van Ed Sheeran. Erik plakte daar op de laatste dag van de maand nog een heerlijk mannendagje aan vast door met Luca en een vriend en zijn zoon naar Monsterjam te gaan.

Shoppen

Dat deden we uiteraard ook weer. Dit keer gingen we naar het Billy & Lilly Live shoppen XXL evenement en daar kochten we aardig wat kleding voor de kinderen met heel veel korting.

Winacties

De maand juni stond ook in het teken van het vierjarig jubileum van Marieke Blogt en daardoor kwamen er heel veel winacties online. De meesten zijn inmiddels afgelopen, maar je kunt wel nog steeds meedoen aan de winactie waarbij je een overhemd kunt winnen.

Blogweetjes

De afgelopen maand mocht ik ruim honderd nieuwe bezoekers meer verwelkomen op mijn blog, waarvoor mijn dank. Jullie zijn geweldig. Deels kwam dat door de winacties die ik deelde, maar vooral door de persoonlijke blog over onzekerheid en faalangst, die ik deelde. Velen herkenden zich in mijn blog. En ik kreeg dan ook aardig wat reacties. Jij en ik zijn dus echt niet de enige.

Juli

De maand juli is weer een drukke maand met verjaardagen, waaronder die van mijn eigen tuttebel, die zoals ze het zelf zegt, dan eindelijk vier wordt. Maar ook de voorbereidingen voor de vakantie staan op de planning. Luca krijgt deze maand al lekker zomervakantie en Giulia mag gaan wennen op de bso en afscheid nemen van het kdv.

Wat was jouw hoogtepunt van de maand? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 3 juli 2018 / 4:35 pm

  Een fijne maand, ik lees het al! Jouw prachtige dochter al vier… wat gaat dat snel he.

  • Marieke
   Auteur
   5 juli 2018 / 8:27 pm

   Ja het gaat zo ontzettend hard! Nog twee weekjes en dan heb ik geen peuter meer in huis <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.