O’Chill – over vrolijke meisjes en hondjes

Het merk O’Chill heb ik leren kennen via hun Instagramaccount. Het is echt een heel erg leuk kledingmerk, maar nog niet eerder kocht ik er iets van. Des te gaver vind ik het nu, dat Giulia en ik van O’Chill een supergaaf setje mogen reviewen. 


Het kledingmerk O’Chill

O’Chill bestaat sinds 2011 en is echt een meisjekledingmerk. Ze richten zich vooral op meisjes die plezier maken en daar stemmen ze ook hun collectie op af. Zo is er altijd kleur aanwezig in de collecties en zitten er in een aantal items altijd wel wat grappige details verwerkt.

Jurkje en legging

Wij ontvingen jurkje Danique, wat Giulia wel heel grappig vond, aangezien haar grote zus ook Danique heet en een donkerblauwe legging, Amy.

Details

Al eerder had ik het over grappige details in bepaalde kledingstukken. Ook in jurkje Danique komt dit terug. Zo zit er aan de achterzijde een ritsje in een felle kleur, die ook weer terugkomt in de boorden en de biezen van het jurkje. De bovenkant van de jurk is deels gemaakt van nepleer. Ook zitten er erg leuke patches op. En zijn de mouwen met de hondjes erop, van blousestof. De rest van het jurkje is grijs.

Hoe valt de kleding?

Wat betreft de maten heb ik nog niet eerder een merk meegemaakt wat zo goed op maat valt. De legging is maat 98, maar zit echt mooi. Niet te wijd en niet te strak. En onderin sluit de legging ook goed aan bij de enkels. Dat is ook weleens anders. Dan het jurkje, die zit met maat 104/110 echt als gegoten. Waar bij veel merken de mouwen echt nog wel heel erg te lang zijn, zijn deze mouwen qua lengte gewoon goed. Wel kan ze er voorlopig nog mee vooruit, anders zou het zonde zijn.

Wat vindt Giulia van dit setje?

Toen Giulia dit setje aan had, wilde ze het eigenlijk niet meer uit. En dat vind ik altijd een goed teken. Zeker omdat een klein kind toch lastiger aan kan geven of iets wel of niet lekker zit. Ik denk zo maar eens dat dit haar favoriete jurkje zal zijn van de winter, ook door de hondjes op de mouwen.

Wat vind ik van O’Chill?

Zelf had ik dit setje nooit gekocht, vanwege de hondjes op de mouwen en het materiaal. Maar ook ik ben om. Het staat Giulia zo ontzettend leuk en juist de details maken het jurkje zo gaaf. Toen ze het de eerste keer aan had om het te passen, was ik er al meteen weg van. En was ik ook echt opgelucht dat de set ook daadwerkelijk paste. Wat mij betreft komt er binnenkort nog meer van O’Chill in haar kast te hangen.

Kennen jullie O’Chill al? Wat vinden jullie van de kleding? Ik lees jullie reacties graag in de comments, op Facebook of Instagram

 Dit blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.  

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. Gertiena Michaëlis
  27 oktober 2017 / 4:38 pm

  Ik vind het haar erg mooi staan, het is een leuk jurkje ken het merk niet maar zal er eens kijken voor mijn kleindochters.
  Ze staat prachtig op de foto wat een mooi meisje.

  • Marieke
   29 oktober 2017 / 11:25 pm

   Dank je wel voor de lieve complimenten over mijn meisje.
   Ik wist helemaal niet dat je al meerdere kleindochters hebt, wat ontzettend leuk 🙂

 2. 26 oktober 2017 / 11:27 am

  Dit merk kende ik nog niet! wat een leuk jurkje! vrolijke meid ook!

  • Marieke
   29 oktober 2017 / 11:28 pm

   Dat is ze zeker! En het jurkje is echt heel erg leuk!

 3. 25 oktober 2017 / 4:12 pm

  Ooh wat staat ie haar ook mooi!! Wij hebben ‘m ook – zo blij mee!

  • Marieke
   25 oktober 2017 / 9:14 pm

   Jaaaa! Ik had hem bij Fiene ook al gezien!! Zooo leuk 🙂

  • Marieke
   25 oktober 2017 / 9:13 pm

   Ja hè en ze is er zo ontzettend blij mee! 🙂

 4. 25 oktober 2017 / 7:19 am

  Leuk jurkje (vooral met de hondjes Haha) maar vind ze best prijzig!

  • Marieke
   25 oktober 2017 / 8:00 am

   Eens vwb de prijs, maar het is wel een goede kwaliteit en daar betaal je ook voor. Overigens niet duurder en soms goedkoper dan andere merken 😉

 5. 25 oktober 2017 / 6:54 am

  Wauw! Ik kon het merk nog niet maar wat staat het je dochtertje prachtig! Het zit als gegoten zeg. Je had totaal gelijk dat dit een leuk blog zou worden

  • Marieke
   25 oktober 2017 / 8:00 am

   Ja gaaf hè! Ik word er zo blij van 🙂

 6. 25 oktober 2017 / 6:15 am

  Wat een stoer jurkje! En als ik jullie foto’s zo zie, helemaal perfect voor Giulia! Superleuk dat je op deze manier een nieuw merk hebt ontdekt!

  • Marieke
   25 oktober 2017 / 8:01 am

   Ja het staat haar zo goed! Vind ik dus ook 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen