Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 19-2021 – vakantie, meidancechallenge en nieuw bed

Wat keek ik uit naar deze week zeg, lekker vakantie, even niks moeten en alles mogen. Nou ja voor zover mogelijk dan, want waar we eigenlijk een week weg zouden gaan, ging dat nu helaas niet door, door de behandelingen van de man. Toch probeerde ik er het beste van te maken. Zo stortte ik me lekker op de meidancechallenge en kreeg mijn bink een nieuw bed. Verder is de man over de helft van zijn behandelplan. Wat we nog meer deden lees je weer in deze nieuwe week van Marieke.

Maandag

Terwijl de man naar Delft is voor zijn bestraling, breng ik de kinderen naar de bso. Als ik weer thuis ben doe ik een rondje huishouden en daarna een heerlijke workout van de #meidancechallenge. Als ik helemaal klaar ben plof ik lekker met het boek Bij jou weet je het maar nooit op de bank.

De kinderen vermaken zich ondertussen prima op de bso. Mijn tuttebel gaat op zoek naar sporen van dieren met haar groep. Mijn bink krijgt van één van de leidsters een waar kunstwerk op zijn nieuwe gips.

Dinsdag

Als de man terug is van zijn bestraling gaan we na de lunch even samen naar Ikea toe. We beloven al een hele tijd om een nieuw bed te kopen voor mijn bink zodra het weer kan. Nu we weer met goed fatsoen kunnen winkelen, gaan we vandaag dus maar. Iets met een auto vol geladen en ik paste er nog net bij op de plek van één van de kinderen.

We eten vanavond een heerlijke teriyaki met noedels. Echt voor herhaling vatbaar, al denken de kinderen daar anders over.

Ik voel me niet zo fijn en besluit om, na het eten en voor het naar bed brengen van de kinderen, even twintig minuten te gaan wandelen. Het is echt zo fijn om even te ontsnappen aan alles.

Woensdag

Waar ik de afgelopen weken nog een beetje op zag tegen woensdag wasdag, valt het me vandaag alles mee. Sterker nog, mijn haar heeft in weken niet zo fijn gezeten na het wassen. Mijn krullen zijn terug en het zit niet meer zo gek.

De man heeft de hele middag afspraken in Delft, dus ga ik lekker met een deel van Gossip Girl op het balkon zitten. Heerlijk genieten van de zon.

De kinderen willen graag bij elkaar slapen en omdat we al zo vaak nee gezegd hebben afgelopen tijd, omdat het gewoon niet handig was, mogen ze dat nu eindelijk.

Donderdag

We maken vandaag een begin met het nieuwe bed van mijn bink, de man wil het allemaal zelf doen. Dus ik zet het nachtkastje vast in elkaar. Om half vier is de buitenkant en het logeergedeelte helemaal af en vind ik het wel welletjes. Mijn bink kan slapen in zijn nieuwe bed en morgen hebben we weer een dag.

Ik ga met mijn olijke duo lekker een rondje lopen, want dat is na een hele middag binnen echt zo ontzettend nodig.

Vrijdag

We beginnen de ochtend lekker weer met een workout, dit is deze week al de vijfde en ik heb er echt heel erg veel plezier in. Het is zo ontzettend leuk om te doen en Kyra is echt superenthousiast, wat er voor zorgt dat je nog enthousiaster mee gaat doen.

Ik begin alvast met de lades van het bed van mijn bink, want dat is het laatste wat we nog moeten doen. Als de man weer thuis is maken mijn tuttebel en hij het verder af. Zo leuk om te zien dat ze graag wil helpen.

Jaaaa! Nu is het bed echt af en mijn bink is helemaal blij met zijn nieuwe bed.

Voor de lunch begin ik in het boek Leven met een leugen van Wendy Brokers.

Mijn bink mag weer naar het ziekenhuis toe en omdat de man weer naar Delft is, mag mijn tuttebel ook mee. Ze vindt het maar wat interessant. Mijn bink krijgt nieuw gips en daarna mogen we naar de radiologie toe. Gelukkig heelt het allemaal goed en hoeven we pas over tweeënhalve week weer terug.

De lijn van Pretty Curly Girl bevalt me zo goed, dat ik weer een bestelling heb geplaatst, dit keer grote flessen en een mini van de nieuwe deep conditioner. Ik ben erg benieuwd hoe die is.

Het is vrijdag dus mogen we weer gezellig naar het zwembad toe. Nog voor mijn tuttebel in het water ligt hoor ik van de zwemjuf dat ze echt enorm is gegroeid en echt al goed kan zwemmen. Als ik haar na de zwemles op kan halen, krijg ik te horen dat ze door is naar het één na laatste badje. We zijn echt supertrots op haar, want haar A-diploma komt steeds dichterbij.

Zaterdag

Vandaag krijg ik een pakketje binnen van Flora&Curl, ik wil deze lijn al heel lang uitproberen en nu kon ik eindelijk de mini essential kit kopen.

Ik ben onrustig en doordat het weer ook niet helemaal meewerkt besluit ik om even naar Intratuin te gaan met mijn tuttebel. We kijken onze ogen uit bij de mooiste planten en hebben het hartstikke gezellig samen.

Tijdens het koken duik ik nog even in het boek van Wendy Brokers, Leven met een leugen. Dit is echt zo’n boek waar je in blijft lezen.

Zondag

Tijdens het ontbijt heeft mijn bink weer eens een briljante uitspraak.

Met mijn olijke duo doe ik een spelletje Ganzenbord en ze vinden me niet meer zo leuk als ik tot twee keer toe win haha.

De man mag vandaag zijn vaccinatie gaan halen en daarna gaan we met zijn vieren nog een stuk wandelen.

Helaas is de vakantie weer voorbij en gaat het gewone leven weer beginnen. Eens kijken wat de komende week ons weer gaat brengen. Hoe was jullie week? Hadden jullie ook vakantie of mochten jullie gewoon werken? Ik lees het graag in de reactie.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.