Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Eten bij de buurvrouw, speeldates en op stap – Mariekes Weekly 6-2019

Afgelopen week stond in het teken van onder andere eten bij de buurvrouw en speeldates van de kinderen. Ook ging ik op stap met mijn binkie. Maar uiteraard lees je het allemaal weer in de nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Komen we bij thuiskomst de buurvrouw tegen en mijn binkie wil graag bij haar eten, omdat ze anders alleen moet eten. De schat!! Hij heeft haar wel meteen arm gegeten.

Dinsdag

Heb ik als lunch wortelwraps met roomkaas en kipfilet met sweet chili en ze zijn echt weer te lekker.

Woensdag

Maak ik weer eens pasta met een Frans tintje. De kinderen genieten er weer volop van, zeker omdat het ook farfalle is, één van hun favoriete pasta’s.

Na het eten kijken de kinderen filmpjes bij de man op zijn telefoon. Het zijn filmpje over mitritairen, zoals mijn bink militairen noemt.

Donderdag

Wil mijn tuttebel mee helpen met afdrogen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Jong geleerd is oud gedaan, tenslotte. Ze kan maar vast goed voorbereid zijn voor de zomervakantie, want dan mag ze ook zeker meehelpen.

Vrijdag

Doe ik ‘s ochtends echt lekker een ochtendje niets, iets waarvan ik me heb voorgenomen dat vaker te gaan doen, zodat ik ook optimaal van mijn vrije ochtend kan genieten.

Na schooltijd neem ik vier in plaats van twee kinderen mee naar huis. En ik kan hier echt van genieten. Niks zo fijn als de kinderen hun vriendjes mee naar huis nemen. Eigenlijk is het ook best gezellig, zo’n groot gezin voor even, want als ze weer weg zijn, is de rust ook wel weer heerlijk.

Zaterdag

Spelen de kinderen ‘s ochtends lief op de kamer van mijn binkie met Lego. Voordeel van groter worden, zo kunnen wij nog even heerlijk blijven liggen.

Tijdens het ontbijt maak ik ons weekmenu voor het weekend en komende week. Wie weet heb je er nog iets aan, dus doe er je voordeel mee 😉

Ik ga boodschappen doen en trakteer mezelf op lente en liefde met mooie roze tulpen.

Mijn binkie mag voor het eerst sinds tijden weer voetballen. Dit keer in de zaal van de korfbalvereniging waar ik zelf jaren geleden ook gespeeld heb. Behalve de ingang kan ik me van de rest echt niets meer herinneren. Hij speelt wedstrijdjes van tien minuten en zijn team wint ze allemaal.

Zondag

Ga ik samen met mijn binkie naar de bioscoop toe. Waar we lekker even qualitytime samen hebben.

Ondertussen vermaken vader en dochter zich ook prima en maakt de man deze mooie foto van mijn tuttebel.

‘s Middags ben ik in een creatieve bui, nadat ik de handgemaakte valentijnskaarten van Nicole voorbij zag komen en dus maak ik samen met de kinderen valentijnskaarten.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.