Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Weekendoverzicht #19 – zwemmen en vrienden

De laatste vakantieweek van Luca is voorbij gevlogen. Maar voordat hij weer naar school mag, genieten we nog even van een heerlijk weekendoverzicht. 

Vrijdag 05-05

We starten redelijk rustig op en gaan om half tien richting de stad. Erik wil even koffie halen. Ik liet eerder deze week al door de klantenservice van Prenatal twee shirtjes apart hangen. Dus die wilde ik ook meteen ophalen. Gelukkig waren ze goed, want het waren de laatste exemplaren maat 104 in de omgeving van onze stad. Ook kocht ik nog een antraciet grijze maillot voor Giulia. Gelukkig was ik daar nog niet heel de winter naar op zoek geweest.


Vandaag worden ook de wintersloffen van mijn auto vervangen voor slippers. En omdat we toch bij mijn schoonzusje in de buurt zijn, besluiten we meteen bij haar te gaan lunchen. Het eten smaakt heerlijk en de kinderen vermaken zich prima.


Aangezien de kinderen vroeg wakker waren, leggen we ze allebei op bed. En ook Erik doet een tukkie. Ik bereid de crea-hop voor, terwijl ik geniet van de rust, ondanks het kattengejank van de bovenbuurman 😉


Na het slaapje van Giulia gaan we even naar Ikea. What were we thinking? Zo lief als de kindjes hier liepen, zo vervelend en bijna duivels werden ze toen we in de winkel waren. Nog niet eerder ben ik zo snel door Ikea gelopen. Volgende keer gaan we gewoon met zijn tweeën.


Na Ikea moeten we ook nog boodschappen doen, gelukkig zijn ze nu een stuk beter te genieten.

Zaterdag 06-05

Vandaag gaan we met alle vier de kinderen gezellig een dagje zwemmen. Onderweg naar Veenendaal kletsen de kinderen gezellig op de achterbank en worden er natuurlijk graafmachines en tractors gespot.


We vermaken ons prima in het zwembad. Luca zwemt hele stukken alleen, de kanjer! En Giulia is ook het water niet uit te krijgen, iets wat we vorig jaar echt nooit hadden gedacht. Het leek er namelijk heel erg op, dat ze watervrees had. Ze probeert zelfs stukjes los te zwemmen.


Na het zwemmen brengen we Eriks oudste zoon nog even naar huis. En gaan wij door naar vrienden in Breda. De kinderen vallen als een blok in slaap in de auto.


Het is erg gezellig bij onze vrienden en ook nu vermaken de kinderen zich prima. We blijven nog gezellig mee-eten. En daarna gaan we naar huis toe.

Zondag 07-05

Ook nu starten we weer rustig op. We kijken televisie en als Erik uit bed is, ga ik de was doen. Luca is doktertje aan het spelen met Erik.


En Giulia leest ook nog even lekker een boekje.


Na het ontbijt gaat Erik de banden van zijn auto wisselen. De kinderen kunnen lekker mee om in de speeltuin te spelen. En ik raus even met Ed Sheeran door het huis heen. De kinderen komen daarna binnen. En als Giulia haar tukkie gaat doen, speelt Luca op de iPad en met Playmobil.


Er worden nagels gelakt. En volgens Giulia hebben we dezelfde kleur op onze nagels. Twinning is winning.


Er wordt echt heerlijk samen gespeeld door de kinderen.


Na een heerlijke chilldag, sluiten we de dag af met een bakkie en een programma over de Rotterdamse Haven op Discovery. En bereiden we ons  voor op een nieuwe werk- en schoolweek.


Hebben jullie ook zo’n heerlijk weekend gehad?

Liefs Marieke

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 8 mei 2017 / 8:20 am

  Heerlijk dat ze zo dol zijn op het water. Mooie kleur nagellak ook

  • Marieke
   8 mei 2017 / 12:25 pm

   Ja is echt zo leuk om te zien ook. Dank je wel. Pink Princess van Hema 😉

 2. 8 mei 2017 / 7:19 am

  Leuk overzichtje. Weekend gaat zoo snel! Zaterdagavond uit eten ter ere van mijn verjaardag. En gisteren een rustdag! Maar ondanks dat doe ik altijd erg veel. X

  • Marieke
   8 mei 2017 / 12:10 pm

   Nou echt bizar he. Heerlijk weekend had je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.