Echte Post Is Cool 4.0

Zoals jullie weten ben ik gek op het versturen van echte post. En vind ik het nog leuker om zo nu en dan een swap te maken. Jullie zullen dan ook niet verbaasd zijn, dat ik meteen reageerde toen ik een paar weken geleden de oproep van Northflix en Monsieur Mango voor EPIC 4.0 voorbij zag komen op Instagram. 

EPIC 4.0 staat voor Echte Post Is Cool 4de editie. Het verschil tussen EPIC en swappen is dat bij swappen eigenlijk iedereen mee zou kunnen doen. En bij EPIC zijn de meeste deelnemers bloggers, wat het wel heel erg leuk maakt, want je leert hierdoor veel nieuwe bloggers kennen. Verder zijn de regels voor EPIC en swappen hetzelfde. Je krijgt een lootje (swapmaatje) toegewezen en voor hem/haar koop of maak je cadeautjes voor een, van tevoren, afgesproken bedrag. 

Na weken van wachten kwam afgelopen vrijdag, een dag voor unboxing day, mijn pakketje binnen. Het was maar goed dat ik de hele dag weg was, want ik was echt heel erg nieuwsgierig. Vooral naar de persoon achter het pakketje, aangezien ik een vermoeden had. Toen ik ’s avonds laat thuis kwam en na twaalven het pakketje openmaakte, werd mijn vermoeden bevestigd. Het verdere uitpakken liet ik echt over voor unboxing day, want ik wilde uiteraard ook foto’s maken van hoe alles was ingepakt. 

Nicole van Meisje Eigenwijsje heeft flink uitgepakt voor mijn pakketje. Hieronder een impressie van wat ik allemaal kreeg. 

Unboxing day

De pakjes zelf zagen er allemaal al uit als een feestje. Bijna zonde om open te maken, maar ik was toch te nieuwsgierig om ze dicht te laten 😉 


En maar goed ook, want er zaten heel veel leuke, echte Marieke, spulletjes in. 


Zo kan ik weer lekker gaan knutselen en freubelen. Paar weken geleden nog gezocht naar de tapejes en niet meer kunnen vinden, dus daar ben ik echt heel blij mee. Genieten van momentjes voor mezelf met de verschillende (sommige voor mij nog onbekende) smaakjes thee en een masker. Kan niet wachten. Andere mensen weer blij maken met deze leuke kaartjes. Genieten van het kaarslicht, terwijl ik alvast dagdroom over de zomer. En heel veel notities maken in de supervrolijke notitieboekjes. 

Nicole echt heel erg bedankt voor dit ontzettend gave pakket. 

Mijn gemaakte pakketje

Ook ik ging aan de slag. Wat nog niet gemakkelijk was, aangezien ik een zeer creatief lootje/maatje had gekregen. Maar dat vind ik dan ook wel weer een uitdaging, dus ging ik vol goede moed aan de slag. 

Aangezien Els van Nobody Else pas is begonnen met het haken van diertjes, kocht ik bij Handwerk.nl een boekje met haakpatronen. Op haar blog vond ik bij eerdere edities, dat ze gek is op chocola, dus deed ik er een reep Tony’s bij. Op de huishoudbeurs, liep ik per toeval tegen een kraampje aan, waar ze de handlettering pennen verkochten die op het lijstje stonden. Uiteraard nam ik er meteen eentje mee, waarom nog verder zoeken als er hier volop keus was. Aangezien je handlettering veel en vaak moet oefenen. Pimpte ik zelf een notitieboekje. De tutorial van notitieboekje pimpen vind je hier

Els gaat van het voorjaar haar inrichting aanpassen qua kleur en noemde onder andere de kleuren wit en mintgroen. Hier maakte ik gebruik van, door een kleine woonketting te maken. 


Uiteraard heb ik de cadeautjes ook allemaal ingepakt. Wat ook weer een erg leuke uitdaging was. Maar best goed gelukt is. Els heeft ook al laten weten dat ze er erg blij mee was. Missie geslaagd dus 🙂 


De dames die EPIC 4.0 georganiseerd hebben, regelde voor iedere deelnemer nog een verrassing. We kregen namelijk allemaal een pakketje van een sponsor. 

Zo ontving ik een tweede pakketje van L’Oreal/Garnier. Hier zat een masker in en als ik andere (beauty)bloggers mag geloven, is deze erg fijn. Binnenkort ook maar uitproberen dus. 


Bij deze wil ik de dames van EPIC4.0 heel erg bedanken voor het organiseren van deze editie. Hopelijk ben ik er bij de volgende editie weer net zo snel bij met inschrijven als bij deze editie. 

Heb jij al weleens mee gedaan met een swap of met echte post is cool? 

Liefs Marieke

Volg:
Delen:

13 Reacties

  • Marieke
   22 maart 2017 / 7:51 pm

   Ja ik kan daar ook van genieten. En meteen ideetjes op doen voor een volgende keer 🙂

 1. 21 maart 2017 / 5:51 am

  Beetje laat maar wat heb je leuke kadootjes gekregen! En de kadootjes die je verstuurd hebt, zijn ook al zo leuk! Op naar de vijfde editie 😉

 2. 20 maart 2017 / 6:12 am

  Wat heb je een leuke cadeaus gekregen van Nicole! En wat heb jij alles mooi ingepakt ..ik zie dag jij al een gevorderde ben haha. Dit was mijn eerste keer. Ik vond het superleuk om er aan mee tedoen.

  • Marieke
   20 maart 2017 / 3:15 pm

   Ja leuk he! Haha was idd niet mijn eerste keer. Heb al aan meerdere swaps mee gedaan, maar dit was wel de leukste tot nu toe.

 3. 19 maart 2017 / 6:22 pm

  Oh wat een leuk pakketje! Ik vond het zelf ook bijna zonde om uit te pakken 😛

  • Marieke
   19 maart 2017 / 7:12 pm

   Heb je ook al een blogje online gezet? Dan kom ik even bij je langs 🙂

 4. 19 maart 2017 / 12:58 pm

  Wat leuk! Ik heb er nooit aan meegedaan en zou het misschien ook wel teveel werk vinden, eerlijk gezegd. X

  • Marieke
   19 maart 2017 / 1:05 pm

   Haha snap ik wel hoor! Er gaat inderdaad wel even tijd in zitten, maar is ook echt heel erg leuk om te doen 🙂

 5. 19 maart 2017 / 9:31 am

  Wat een leuk pakketje heb je ontvangen! Dat papier is echt super leuk!!!
  En ook jouw eigen verstuurde pakketje ziet er super leuk uit!!

  Leuk he om mee te doen?? Ik heb ook met veel plezier geshopt en ingepakt 🙂 Op naar een volgende ronde!

  • Marieke
   19 maart 2017 / 1:04 pm

   Ja leuk hè en ook echt zo blij mee. Gelukkig vond mijn lootje het ook leuk, vind ik toch altijd nog wel spannend!
   Ja bij een volgende ronde probeer ik me zeker weer in te schrijven. Het is me beter bevallen dan de peuterswaps waar ik aan meedeed.

 6. 19 maart 2017 / 8:44 am

  Jeeeh ik ben echt heel blij om te lezen dat jij zo blij met het pakketje bent. Heb stiekem allemaal dingen gekocht die ik zelf ook erg leuk vond haha. Dus ben blij dat het in goede smaak valt 😉

  • Marieke
   19 maart 2017 / 1:03 pm

   Haha altijd fijn als je spulletjes kan kopen die je zelf ook erg leuk vindt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen