Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Presentatie, magenta dag en Max – Mariekes Weekly 11-2019

We zijn alweer over de helft van de maand maart. En wat hadden we een fijne week vorige week. Zo hadden we van de kinderen een presentatie, van mijn werk een open dag, keken we naar de prestaties van Max en we waren een weekend met zijn drietjes.

Maandag

Maak ik geen foto’s. Heb er gewoonweg geen zin in en ben ook niet helemaal fit.

Dinsdag

Eet mijn gezin ‘s avonds nasi, maar maak ik voor mezelf een salade met tonijn en ei. Het is al veel te lang geleden dat ik dat at. En het smaakt me prima.

Woensdag

Inmiddels voel ik me wel echt heel erg beroerd, maar niet beroerd genoeg om thuis te blijven. Gelukkig word ik ‘s avonds opgewacht door mijn tuttebel, die heel erg moe is.

Donderdag

Na mijn werk ga ik naar de school van de kinderen toe. Ze hebben vandaag de presentatie van hun project “Op reis door de wereld”. Bij mijn binkie gaan ze naar de ruimte en is het lokaal zo ingericht, dat het ook lijkt of je in de ruimte bent.

Bij mijn tuttebel gaan ze op safari. En ook hier hebben de juffen echt enorm hun best gedaan. Er is zelfs een krokodillenvijver en er hangen olifanten aan de muur.

Vrijdag

De kinderen ontbijten vandaag bij de buurvrouw met pannenkoeken.

Temptation Island gezien gisteren? Wat ik van dit seizoen vind, lees je in de blog Temptation Island 2019 – kan het nog saaier?

Vandaag vertrekt manlief richting mijn favoriete stukje Nederland, waar hij alvast op verkenning gaat voor de hipstawalk die hij organiseert in mei.

Ik krijg weer wat bestellingen binnen, waaronder deze leuke jurkjes, twee nieuwe prentenboeken die ik op school zag liggen en een gepersonaliseerd boek van Studio Ins & Outs.

De kinderen en ik houden een heerlijke chilldag. En het is bijna jammer dat we eruit moeten voor het zwembad. Maar nu mijn bink in het diepe zwemt, willen we natuurlijk geen les missen als het niet nodig is.

Zaterdag

Voetbal is afgelast en dus beginnen we de dag lekker relaxt. Aan het einde van de ochtend mogen we weer richting dansen voor mijn tuttebel. Ze heeft er weer zin.

Na het dansen gaan we thuis lunchen en daarna meteen door naar mijn werk, waar we open dag hebben en de kinderen eindelijk mijn werkplek mogen zien. Luca vindt het zo leuk, dat hij de oren van een ieders hoofd kletst en allerlei vragen stelt.

Omdat we toch al in Rotterdam zijn, rijden we meteen door naar de Maasvlakte. ONE Grus heeft haar maiden call hier en na het kantoor, is het toch ook wel leuk dat de kinderen een magentakleurig schip zien. Ze zijn dan ook helemaal happy als ik ze wakker maak en ze uit het raam kijken.

Als de kinderen na het eten op bed liggen, is het me-time met sushi en netflix. Waar lazen we dat al eerder? 😉 Maar het smaakt me uitstekend. En de film, Zwaar Verliefd, die ik kijk (op Videoland trouwens) is echt hilarisch.

Zondag

De kinderen maken me om tien over half zeven wakker. Ik ga er meteen uit, want vandaag begint de Formule 1 weer en daar wil ik uiteraard niet al te veel van missen. Ook mijn bink kijkt gezellig mee, want hij is groot Maxfan.

Terwijl ik nog volop aan het opruimen ben, eigenlijk best fijn om zo nu en dan eens lekker puin te ruimen, zelfs de boekenkast is weer aardig recht getrokken, komt de man alweer thuis van zijn weekend Limburg. Waar hij het goed naar zijn heeft gehad. Hoe ik een weekend alleen met kinderen heb ervaren lees je binnenkort.

Hoe was jullie week en weekend? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.