Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Temptation Island 2019 – kan het nog saaier?

Een van mijn favoriete guilty pleasures, Temptation Island. Heerlijk genieten van stellen, die de ene na de andere fout begaan met één van de verleiders. Tenslotte is er geen enkel vermaak zo leuk als leedvermaak. Deze blog zou trouwens spoilers kunnen bevatten.

Temptation Island

Twee jaar geleden had ik je voor gek verklaard, ik zou zoiets nooit kijken. Tot we Videoland kregen en ik niks meer te kijken had. Het ene heftige seizoen maakte plaats voor een ander, nog erger seizoen. Hoeveel leedvermaak kan Nederland hebben? Blijkbaar heel veel, want mijn social media ontploft iedere keer weer als er weer een nieuw seizoen begint.

Saai saaier saaist

Voor Temptation Island 2019 ging ik echt uitgebreid zitten, want dit zou het heftigste seizoen ever zijn, werd gezegd door, uiteraard, de programmamakers. Maar na zeven afleveringen (sorry loop er eentje voor, want ja met Videoland kun je één aflevering vooruitkijken), zit er nog altijd geen spanning in. Heeft nog niemand een misstap begaan en zijn de kampvuren saai, saaier, saaist.

Actie

Dus wordt het nu toch weleens tijd voor actie. Milou die in gaat op de avances van Jietse, die ik overigens wel één van de leukste verleiders vind. Niet te patserig en te opdringerig. Maar ook Heikki, die met (spraakgebrek?) Ayleen eindelijk eens iets meer doet dan alleen maar een beetje over sex ouwehoeren.

Saaiste stel ooit

Om nog maar niet te spreken over moederoverste Laura en haar Roger, die toch wel het saaiste stel ooit zijn. Maar stille wateren, diepe gronden, want iemand wordt eindelijk wat losser en gaat zelfs een gesprek aan met een verleider. En er kan zelfs gelachen worden.

Demi, Sidney en Demi

Ja wat moeten we daar nou eens van zeggen. Roept Sidney om zijn eigen Demi of is het toch Demi (Deems / Deem) de verleidster die hij eigenlijk wil? Daarnaast vind ik deze jongen sowieso wat vaag, want wie zit er nu eerst aan zijn zakie, om vervolgens met zijn handen door zijn haar te gaan. Zo ranzig!!

Last but not least

Rodanya wake up girl, want je hebt by far echt de meest slaperige vent die er is. Is er een feestje volop aan de gang en wie gaat er slapen, precies Morgan! Hoe dan? Drank, vrouwen en dan ook nog op vakantie zijn, wat wil een man nu nog meer? In Morgans geval alleen een bed. Ik zou eieren voor mijn geld kiezen en lekker gaan daten met één van de verleiders, maar dan niet Danicio, want die laat zich wel heel graag voor jouw karretje spannen.

De verleiders

Heren heren, wat zijn de meeste van jullie opdringerig, doe dat eens niet. Het is zoals Sidney eerder al zei, compleet respectloos naar de dames toe. En je komt veel verder als je gewoon jezelf bent en niet zo stoer gaat lopen doen (ook een tip voor mannen die dit lezen, vrouwen houden daar gewoon weg niet van, ok uitzonderingen daar gelaten natuurlijk).

De verleidsters

Ik zie er steeds maar een paar, volgens mij vinden de andere dames het wel prima. Want niks zo lekker natuurlijk als een betaalde vakantie waarvoor je niet eens zoveel hoeft te doen. We zijn op zoek naar meer actie in de tent, dus ga los en doe waar voor je bent gevraagd.

Mijn Temptation

Zou waarschijnlijk ook Jietse zijn. Stoere praat en opdringerig zijn zijn niet zo mijn ding. Doe maar normaal, dan doen we al gek genoeg. Daarnaast is Jietse grappig en vrij rustig, dus ja dat zou prima bij mij passen 😉

Kijk jij Temptation Island? Zo ja, wie zou jouw temptation zijn? Ik lees het graag hieronder.

Foto is van Pixabay en dit artikel is niet gesponsord.

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 15 maart 2019 / 1:30 pm

  Ik ben zo bang dat er eindelijk wat gebeurt als ik wegzap, dat ik maar tegen heug en meug blijf kijken…

  • Marieke
   Auteur
   15 maart 2019 / 1:40 pm

   Nou precies dat heb ik dus ook.

 2. 15 maart 2019 / 8:53 am

  Sidney vind ik echt de leukste, denk trouwens dat er veel mannen geregeld tussendoor aan hun zaakje zitten tussendoor. Wat ze ook aan het doen zijn.

  De rest vind ik echt weergaloos saai, ik vraag me af of er nog iets gaat gebeuren. Die Ayleen vind ik maar een ordinair ding.

  • Marieke
   Auteur
   15 maart 2019 / 11:32 am

   Hahaha dat sowieso, is voor een hoop toch een gewoonte. Maar dit is wel het fragment wat me is bijgebleven.

   De rest is ook oersaai! En helemaal eens voor wat betreft Ayleen.

 3. 15 maart 2019 / 8:14 am

  Ik kijk ook!!!
  Tot ongeloof van mijn man
  Dit is echt het saaiste seizoen ever!!

  Ik zou het beter vinden als er een seizoen komt met wat oudere mensen erin. Dus niet net twintig.

  Kijk je trouwens de USA versie op Videoland?
  Wat mij betreft is die veel leuker.

  Hopen maar dat er nog wat actie komt de komende afleveringm

  • Marieke
   Auteur
   15 maart 2019 / 11:30 am

   Nou dat lijkt me ook wel leuk. Ben het weekend zonder man dus dan kan ik daar eens uitgebreid naar kijken, want hij vindt het ook niks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.