Filmreleases van Boss Baby 2, Spirit Ongetemd en Croods 2 – win

Vlak voordat de regering aankondigde dat de kinderen een extra week vakantie zouden krijgen, ontving ik van Universal drie nieuwe filmreleases van familiefilms. In deze blog kun je alles lezen over de filmreleases van Boss Baby 2, Spirit Ongetemd en Croods 2. Daarnaast mag ik deze films ook nog eens weggeven. Lees dus snel verder als je alles over de films en de winactie wilt weten.

Boss Baby 2 – familiezaken

Ted Templeton mag nu dan wel een succesvolle directeur zijn, maar hij flitst terug naar zijn verleden als Boss Baby wanneer zijn broer Tim en hij hun oude rivaliteit hervatten en een schokkende ontdekking doen! Tims dochtertje Tina heeft oom Teds baan als undercover BabyCorp agent heeft geërfd. Om het snode plan te dwarsbomen dat baby’s in snotneuzen verandert, heeft ze de hulp van beide broers nodig! Ted en Tim worden weer kinderen en ervaren de ware kracht van familie in dit totaal van de pot gerukte avontuur!

Wat vonden de kinderen van Boss Baby 2

De kinderen vonden Boss Baby 2 echt wel heel erg grappig, maar sommige stukjes vonden ze soms wel wat spannend. Nu vinden ze dat allebei best snel, ik persoonlijk vond het reuze mee vallen, maar uit ervaring weet ik dat kinderen dat vaak toch echt anders ervaren. Als de kinderen de film een cijfer zouden moeten geven, dan zouden ze een acht geven.

Spirit Ongetemd

Als Lucky Prescott door haar tante gedwongen wordt te verhuizen naar een klein stadje in het Wilde Westen is de koppige Lucky absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden. Wanneer een harteloze paardendrijver Spirit en zijn kudde wil vangen beginnen de vriendinnen aan het avontuur van hun leven om de paarden te redden.

Wat vonden de kinderen van Spirit Ongetemd?

Met een meisje wat gek is op paarden moest Spirit Ongetemd als eerste gekeken worden. Waar mijn olijke duo normaal gesproken allebei regelmatig door films heen kletst, waren ze nu van begin tot eind helemaal stil. Ze hebben samen echt zitten genieten en daar heb ik dan weer van genoten. Daarnaast is het ook echt een leuke film en absoluut een aanrader om in de vakantie te kijken met het hele gezin.

Croods 2 – een nieuw begin

’s Werelds eerste prehistorische familie verlaat de grot voor een nieuw, knotsgek avontuur! De Croods overleefden monsters met slagtanden, natuurrampen en zelfs prille liefdes, maar nu moeten ze hun grootste uitdaging ooit aangaan: hun wereld delen met een andere familie! Op zoek naar een nieuw thuis, stuiten de Croods op het ommuurde paradijsje van de gesofisticeerde Betermans. Ze proberen eerst wel om vreedzaam samen te leven, maar hun verschillen escaleren gaandeweg in een regelrechte vete. Tot een nieuwe bedreiging de twee families dwingt om samen een epische avonturentocht te ondernemen of samen uit te sterven!

Wat vinden de kinderen van Croods 2?

Waar ze beide al wel van Boss Baby en Spirit hadden gehoord, zei Croods ze echt helemaal niks. Ik kwam zelf niet verder dan alleen de titel van de film. Dit maakte wel dat ze de film in eerste instantie niet wilden kijken, maar gelukkig kon ik ze overhalen om het vooral wel te doen. En dat is maar goed ook, want ze vonden de film echt superleuk en ontzettend grappig.

Winactie

Kunnen jullie kinderen tijdens deze kerstvakantie ook nog wel wat leuke films gebruiken? Dat komt dan goed uit, want van Universal mag ik van iedere film twee dvd’s weggeven. Lees hieronder goed de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.

WAT MOET JE DOEN?

 • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet en welke film jij zou willen winnen.
 • Volg me op FacebookPinterest en Instagram. Dit is niet verplicht, maar zou ik wel superleuk vinden.
 • Het bericht delen op Facebook of Instagram zou ik ook enorm waarderen. Deel je het bericht vergeet me dan niet te taggen dan kan ik een extra lootje toevoegen.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.
 • Beantwoord de mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie over de winactie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met zaterdag 1 januari.
 • Zondag 2 januari zal ik de winnaar een mailtje sturen, i.v.m. de privacywet zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. Jolijn
  29 december 2021 / 6:23 pm

  Helemaal leuk, ik maak graag kans op Croods 2 (:

 2. Marieke
  29 december 2021 / 6:06 am

  Jaa leuk ik doe graag mee voor onze kinderen en onze dochters zijn dol op paarden dus wij doen graag mee voor spirit

 3. SophiaG
  28 december 2021 / 6:59 pm

  Ik maak graag kans voor Boss Baby 2.
  Mijn dochters vinden de eerste film geweldig.

 4. Diana van os
  28 december 2021 / 6:21 pm

  Ik doe heel graag mee voor Boss Baby 2 .

 5. Cuypers Marita
  28 december 2021 / 5:48 pm

  Wat een leuke actie, zeker in deze koude periode! Als oma wil ik graag meedoen voor de film: Ongetemd (Spirit). Lijkt me leuk om samen met mijn kleinkinderen deze te kunnen kijken.

 6. Miekske Dingens
  28 december 2021 / 5:45 pm

  Graag een kansje op The Croods 2 voor ons gezinnetje, heel benieuwd naar het vervolg van deze knotsgekke familie <3

 7. Noortje
  28 december 2021 / 8:53 am

  Wat een leuke films! Ik ga voor Boss Baby’s 2, ik denk dat de kinderen deze het leukst zullen vinden!

 8. Tamara
  27 december 2021 / 3:50 pm

  Hier een grote Boss Baby fan dus doen graag mee met de winactie! Groetjes Tamara en Zoë

 9. Deborah
  27 december 2021 / 2:58 pm

  Wat leuk ik.doe graag mee. Na de quatantaine alle mogelijke films al wel bekeken. Dus een nieuwe zou best in de smaak vallen en ik denk dat mijn oudste dan voor spirit zou kiezen. De jongste kijkt dan gezellug mee.

 10. Danielle van de Donk
  27 december 2021 / 2:46 pm

  Ik zou heel graag de Croods 2 willen winnen. Zouden de kids heel blij van worden

 11. Kim
  27 december 2021 / 2:09 pm

  Oeh hier gaan ze voor Croods 2. Het lijkt ze geweldig.

 12. Yvonne
  27 december 2021 / 2:06 pm

  Boss Baby 2 is zó leuk voor de kinderen! Deel1 in de bios gezien, dus zeer nieuwsgierig naar deel2!

 13. Irma
  27 december 2021 / 1:48 pm

  Ik zou voor spirit gaan.
  Xxx

 14. Anna
  27 december 2021 / 1:29 pm

  Boss baby 2 lijkt ons leuk om met de kinderen te kijken

 15. Majonne
  27 december 2021 / 1:26 pm

  Mijn kinderen vonden De croods geweldig, ik denk dat ze deel 2 net zo leuk gaan vinden. Ik doe graag mee voor hen.

 16. Joyce Nolet
  27 december 2021 / 1:15 pm

  Ik doe graag mee aan deze winaktie. Ik zou graag de film Croods 2 willen winnen. Wij vonden de film in de bioscoop zo ontzettend leuk. Mijn zoon vind hem echt super grappig!

 17. Goele H
  27 december 2021 / 1:01 pm

  Mijn kinderen vinden films ook snel spannend. De Croods hebben ze reeds gezien en vonden ze spannend maar ook erg grappig.
  Ik denk dat ze Spirit ook wel erg mooi zouden vinden, dus ik doe graag mee hiervoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen